Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza Alin....Acuma mi se instaleaza San Andreas :X......App tazzmania daca te rog in joc sa imi spui si mie cum sa imi pun moduri la skins :D

Edited by ShinyShadow

Ba frate care am ajutati ca nush de ce am reinstalat san andreas si am instalat samp si dupa cand intru in samp imi intra in san andreas si am incercat de nush cate ori si tot in san andreas imi intra?....nu stie careva cum sa rezolv ?:(( .....ca vreau sa ma joc iarasi....chiar nu as vrea sa ma las de samp...dar daca nu ma ajuta nimeni asta voi face :(

Edited by ShinyShadow

neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaa , mama sunt rupt :| , am vb la telf pana la 3 si m`am uitat la un film stupid pana la 6..si m`am trezit acum .... :-J , e lasa eu sa fiu fericit :))

Ce fac baietii azi , pregatiti de sedinta ?

Am vorbit cu una :))) , si ma tot tinea la telf :)) , mie imi era somn , nu m`am culcat , si incepuse un film..."interesant " pe TCM (CartoonNetwork ziua ) :)) , si m`am uitat pana la 6 si cva :))

EDIT : Da daryus , am dormit bine , ca un bebelus , :X , dar prea putin...7 ore :|

Edited by MDYU

Iti multumesc frumos Bebell pentru avatar este foarte frumos .

Baieti , se pare ca acesta va fii ultimul meu post aici , din cauza ca Don Paterno Florinacyo nu ma prea vrea in Paterno Family , mi-a dat uninvite cu FP 60/60 pe motivul : Purice le atragea atenita membrilor : "Pe /f nu este market" pe un ton ... si eu l-am intrebat " De ce este asa nesuferit ? " acesta ar fii motivul pentru care eu am iesit din Paterno Family , nu mi se pare normal mai are si admin , o sa ii raportez niste chesti lui Alin cu care Florin abuza de admin : goto degeaba si alte chesti folosite in scop personal , Bafta baieti.

Iti multumesc frumos Bebell pentru avatar este foarte frumos .

Baieti , se pare ca acesta va fii ultimul meu post aici , din cauza ca Don Paterno Florinacyo nu ma prea vrea in Paterno Family , mi-a dat uninvite cu FP 60/60 pe motivul : Purice le atragea atenita membrilor : "Pe /f nu este market" pe un ton ... si eu l-am intrebat " De ce este asa nesuferit ? " acesta ar fii motivul pentru care eu am iesit din Paterno Family , nu mi se pare normal mai are si admin , o sa ii raportez niste chesti lui Alin cu care Florin abuza de admin : goto degeaba si alte chesti folosite in scop personal , Bafta baieti.

M-ai bine taceai :-J