Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Meghy te-as ruga sa inchei acest subiect " de ce a plecat florin? " , florin joaca de foarte mult timp sa;mp si s-a saturat , nu m-ai are nici o pasiune pentru acest joc , nu stiu daca intelegeti.Deci , nu vreau sa m-ai discutam despre acest lucru , pe toti ne afecteaza plecarea si retragerea lui.

Kaddylack a lipsit cateva zile si nu a stiu ce v-a face florin , doar a intrebat.

Nu intelegeti , faza e ca am reusit sa aduc Paterno de nenumarate ori pe primul loc si asta s-a vazut prin mai multe chesti , am vorbit cu mai multi oameni si mi-au spus ca am avut cea mai buna organizare din toate timpurile de pe B-Zone , daca vreti sa vedeti asta o puteti face uitandu-va la Imagini Paterno Family , acolo e tot ce a mai ramas din ce am construit , vreau sa le multumesc in mod special pentru organizarea de 5 * urmatorilor : Michael,Drag0s,Fivelici0us,Rzr.Marius,Cristal(christian),Kido,Mada_Linux si membrilor care au fost pe vremea cand aveam acea organizare , pe vremea cand faceam antrenament cu cel putin 16 playeri , pe vremea cand aveam chef si putere de a merge mai departe , totul are un sfarsit , totul se termina , am mai spus si o mai spun , nu pot fi pentru o viata Don Paterno , prima data cand am fost .. am plecat dintr-o prostie , apoi LeBron mi-a luat locul pentru o luna si cateva saptamani , dar sa stiti adevarul de la mine .. Paterno in tot acel timp a fost condusa de mine , apoi LeBron mi-a lasat din nou factiunea in mana pentru a termina treaba aici , timpul a trecut , obiectviul l-am indeplinit , Paterno a fost pe primul loc in topul mafiilor si multi de pe server pot afirma acest lucru , cum ar fi Gabb,Alin ; cert este ca Alin mi-a spus sa nu ma laud , da are dreptate este o mare prostie lauda,dar am reamintit in cuvintele astea doar ca obiectivul meu a fost sa aduc Paterno cat mai sus si am reusit,au fost momente cand mai aveam 5 membri in factiune si nu stiam ce trebuie sa mai fac sa fie bine,in mai putin de 2-3 zile rezolvam aceste probleme pentru ca aveam puterea si vointa necesara pentru a face acest lucru.

The Paterno Family

(un rezumat la tot ce s-a intamplat)

Totul a inceput in octombrie 2009 , cand cu ajutorul lui LeBron , Alin a avut incredere in mine si mi-a dat pe mana factiunea Paterno , am inceput foarte bine pentru ca aveam multi prieteni , iar acestia mi s-au alaturat si le multumesc pentru asta..nu-i nevoie sa-i amintesc pentru ca se stiu.Am inceput sa recrutez membri sa dau teste sa i-au playeri de level mic , sa-i invat sa traga cu deagle , sa-i invat sa joace SA:MP , am facut asta cu cea mai mare placere , dupa ceva timp am avut ceva probleme cu membri , toti plecau , imi era greu sa ma impun pentru ca numai facusem asta niciodata , dar ma ajutat acest hop spre victorie.Peste ceva timp am reusit sa stabilizez din nou Paterno , iar acum o sa amintesc cateva cuvinte pe care Gabb le-a spus despre mine si familia Paterno intr-un interviu : "Cele mai bune mafii mi se par Paterno si Corleone , din cate vad toti playeri se orienteaza in directia asta" , "In afara de Alin si Spawn(lideri corleone la momentul respectiv) , un lider bun mi se pare florinacyo " , eu fiind la inceput cand Gabb a spus asta , lucrul asta ma motivat foarte mult si m-am ambitionat , am vrut sa tin Paterno cat mai mult timp acolo sus , dar cum spun si in scrisoarea de la semnatura , cand puterea este detinuta de tine dusmani se inmultesc pe zi ce trece , tin sa-i multumesc lui Rzr.Marius care a fost alaturi de mine in tot acest timp (subliderul meu in aceea perioada) . Dupa aceasta perioada a urmat prima despartire de Paterno , am renuntat la lider , iar LeBron mi-a luat locul pentru o luna si cateva sapt.Am revenit in Paterno ca membru , si i-am explicat lui LeBron cum sta treaba in Paterno , dupa ce acesta a renuntat la lider , am primit din nou sansa sa duc Paterno sus si am reusit , am adus'o iar si iar si iar pe primul loc , dupa ce am facut asta , am vrut sa ma las sa renunt , dar Alin a venit si ma intrebat daca vreau admin , uitandu-ma pe TAB , vazand playeri care au incredere in mine , carora le-am oferit sansa sa intre in Paterno , am ramas , am ramas pentru ei , pentru a nu-i dezamagi , am jucat mai mult pentru ei si sper ca toti cei care a-ti fost in Paterno sa va amintiti antrenamentele facute de mine si sfaturile date , dupa perioada asta , am realizat ca am mi-am terminat treaba aici si ca trebuie sa plec , initial am vrut sa renunt la lider , dar ca sa renunt la lider a trebuit sa renunt si la admin , si am facut-o . Tot ce pot sa va spun acum este ca vreau sa tinteti minte momentele petrecute alaturi de mine in Paterno alaturi de Tevez,qazdawn,ace,Battlelord,Rzr marius,Gyo,Drag0s,five,Cristal,kido,red,d3l3t3r,rem0ver,sho0t si multi alti , credeti-ma nu pot sa-i enumar pe toti .. va rog sa nu va suparati daca nu v-am amintit , si tine-ti minte toate sfaturile pe care vi le-am dat . Multumesc !

Cu respect,Don Paterno florinacyo

Edited by florinacyo

Florin pt mn ai fost cel mai bun lider !!!! imi pare foarte rau ca ai plecat :( o sa raman cu amintirile frumoase petrecute in paterno cand tu erai lider ! nu prea am reusit asa multe decand sunt in paterno , dar totusi am incercat sa fac cum spuneai tu .. iti multumesc pt ajutorul acordat ! si inca odata imi pare rau ca ai plecat :( . Iti urez bafta in continuare !!! :)

Buna seara Paterno Family , in primul rand.Imi cer scuze ca postez aici , insa nu m`am putu abtine.As vrea sa incep prin a spune ca imi pare extrem de rau florin ca pleci , insa cum ai zis si tu , a venit si vremea asta.Cu gandul ca dupa ce voi iesi din hitman , ma voi reintoarce in Paterno si eram convins ca voi fi primit cu bratele deschise , acum nu cred ca va fi acelasi lucru.Vreau sa`ti spun ca te admir foarte mult pt gandirea ta , atitudinea , comportamentul si tot ce vrei tu , ca esti ft diferit spre deosebire de ceilalti lideri.Tot ce`ai facut tu cu mine , si cu ceilalti membrii a fost pur si simplu o LECTIE DE VIATA , pe care nu multi o stiu , pot merge mai departe chiar , zicand ca adulti in toata firea nu stiu unele lucruri despre viata pe care un pusti de 16-17 le stie.Si pt lucrul asta te admir mult de tot.In cazul meu tot ce`ai facut a fost sa`mi aprofundezi , lucrurile si chestiile importante din viata pe care mi le`a aratat si tata.Crede`ma ca la varsta ta , sunt extrem si cand zic extrem ma refer foarte extrem de putini care gandesc , aplica si reusesc sa faca ce faci tu.Probabil si sunt convins , ca tot ce stii se datoreaza in mare parte educatiei pe care ai primit`o , si nu numai.Este un intreg proces ca sa stii tot ce stii tu.Diferenta dintre Paterno si restul factiunilor este ca Paterno NU a pus niciodata pret atat de mare pe : War`uri , antrenamente si chestii ce tin propriu zis de acest joc , ci a pus accent mare pe disciplina.Cateva exemple ar fi daca va uitati la "raporteaza un membru" , ca la fiecare injuratura de orice fel , respectivul a primit uninvite.Anyway , n`are rost sa stau sa fac acum apologia vietii , insa repet , si nu uitati TOTI cei care ati fost in Paterno , ce`ati invatat de la florin , orice , pentru ca va va fi benefic atat in viata de zi cu zi , cat si in jocul propriu zis.

Inca odata , jos palaria de la mine , in fata ta , esti un baiat de nota 20+ , si poate iesim la o bere odata :))

Bafta florinacyo , in tot ce vei face de acum incolo !

P.S. Florinacyo ma bucur ca tiam fost membru paterno family si ca mai invatat tot ce stiu acum , nu voi uita niciodata acele clipe minunate cand miai redat increderea de sine... eram poate cel mai noob player dar u mai facut sa ma simt ca un campion adevarat ... pentru mine tu vei exista permanent ... asa cum si pentru ceilalti playeri care iai invatat .. ati multumesc inca odata Don Paterno Florinacyo pentru tot ce mai invatat ....

scuzatimi offtopicu

Edited by eXpLoD

Fara florin factiunea e ca fara membrii ;) nu conteaza cine vine leader ..... florin a facut multe pentru paterno ...... pun la pariu in maxim 2-3 LUNI nimeni nu o sa isi mai aminteasca de " Don Paterno Florina(cyo)" -asa cum il alint eu :) in timpul in care a fost leader totul a decurs frumos si bine :) acum stiu ca are 1001 de dusmani :)dar asta este a demonstrat la dusmani ca are minte :) .... eu zic ca nu ai facut bine ca te`ai lasat :) oricum nici eu nu o sa mai joc mult ... m`am saturat de toti "--" iti fac post , post , codat...... asta este pe fiecare zii +2 membrii noi pe comunitate .... oricum ce ai facut tu pentru " Forum - Server si Sectiunea Filme SA-MP " nu o sa mai faca nimeni asa cv .... e bine acum toti ...."---"..... o sa sara cu gura " Ce tot il pupati in cur pe florin ? a plecat ` a plecat si gata ......... "

Imi amintesc de echipa din trecut " Rzr .. red ... d3l3.... eu .... adx .... macu .... etc." ce echipa frumoasa ... ce war`uri frumoase antrenamente etc ...... ce a fost a fost ......

Imi amintesc primul war al meu cu paterno .... cand deabea stiam si eu sa trag ... ce frumos a fost ... sau mai ales de war`ul cu CORLEONE la ZONA de WAR ..... as da timpul inapoi :)

Acum totusi o sa te uite toti :-J cand ai ajuti te tin in palma cand ai plecat ... daca ar putea sa te bage in groapa

Eu zic , ca Alin a avut multa incredere in tine pentru tot ce ti`a acordat :) si eu spun ca oricand cand te ve`i intoarce sa primesti ce vrei tu :) .....

Cand o sa ma las de samp o sa spun si eu cate ceva despre LEADERII actuali si fostii LEADERI .....

Oricum nu o sa te uitam asa prea usor ;) pt ce ai facut pentru FORUM/SERVER .....

Mai tii minte faza de pe SKYPE ? : :))) sper sa nu uiti niciodata :))

Mai tii minte faza cu : Aratii ca ..... Mancami`ai ..... :)))

Mai tii minte cand am avut war`ul cu , CORLEONE ? : Ala de era SPAWN pe sus cu heli cel mai frumos war .... sper sa nu uiti

Ok cam atat am avut de spus :) imi pare tare rau ca te retragi ..............

"HEI LEADERE ORICARE AI VENII TU LEADER PATERNO SA TII MINTE ASTA " NU O SA FII NICIODATA CA FLORIN ;) "

Edited by GeoDaSilva

Scz ca postez si eu pe aici... Insa am fost de 4 ori Paterno .. de 2 ori cu florinacyo leader si de 2 ori cu el subleader.... vreau sa spun ca se vedea clar diferenta cand el a luat din nou leader... Paterno revenise pe primul loc si eram cea mai organizata mafie... La antrenamente si la waruri veneau aproape toti membrii si ne distram... Florin stia cum sa imparta lucrurile mai serioase si joaca... Probabil ca Paterno nu va mai fi ce a fost sau poate va fi mai buna nu se stie... Oricum bafta Florinacyo si bafta Paterno! :)

Remember: Paterno is the future!

Edited by Ace

Am dat de la 169 de pct de rob mai am 5 am facut skill 3 am spart roburile ..6.30 inca o dimineata pierduta=))