Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cu placere , am facut asta din proprie initiativa , nu ca mi-a spus LeBron sau Florinacyo , sau ca fac asta pentru Salrii sau Rank mai mare cum fac unii ... (se stiu ei...)

SMK : Daca am facut chestia cu Inscrierile pentru OLIMPIADA asta nu inseamna ca le-am facut sa ma dau aproape de LeBron sau florinacyo , pentru ca ei ma cunosc destul de bine ... ;) . Asa ca nu mai critica oamenii ;)

• Nick'ul tau: kindoze

• Rank: 2

• Level: 18

• Plec pe data de: Ziua/Luna/An 01.02.2009

• Revin pe data de: Ziua/luna/an 06.02.2009

• Zile inactive: 5-6

• Motivul: Plec in cantonament :)

• Alte precizari?: florin ma pus sa fac :))

ShlomY Nu are rost sa ne certam.... !

E foarte bine ce ai facut! ;)

sMk nu mai vorbi aiurea...

Sa'i zici mersi ca cineva sa ocupat de aceasta Olimpiada ma refer sa trimita playeri de la noi din factiune !

Edited by mYhaY007

mYhaY007 , apreciez gestul tau , macar tu ai putin bun simt ... ;) Multumesc ;) ... :X

PS : Nu ma cert cu nimeni , este un joc , nu cred ca este nevoie de cearta si ura ... ;):-J ...

Ce faceti ? :X

Edited by Shlomy

asulik , nu "cred" ca o sa ne intelegem bine , ci "sigur" o sa ne intelegem bine ;) welcome ;) ... Citeste bine regulamentul si tot ce este necesar ... si sigur ne vom intelege bine :X;)

Edited by Shlomy

Maine vor fi probele :

Inot - Proba se va tine pe 01.02.2010 - Ora 18:00. -> [F4L]LeBron

Cursa cu barci - Proba se va tine pe 01.02.2010 - Ora 20:00. -> RayQuaza

Daca nu puteti sustine probele , postati aici (cei care nu pot veni) , si va fi inlocuit de alt membr al Paterno Family

Alberts din cate am inteles ... a iesit din factiune , asa ca automat pierde si proba sa , aceea fiind : "Cursa cu masinile factiunilor - Proba se va tine pe 03.02.2010 - Ora 18:00." . Aceasta proba o vreau eu , daca o vrea altcineva , nu am nicio problema i-o dau lui ...

Spuneti , ce fac cu proba lui alberts ? imi permiteti mie sa o sustin ? ...

Edited by Shlomy

Uite aici CAED , toate probele ! si participantii lor :

[iNFO] Lupte libere (pumni+picioare) - Proba se va tine pe : 31.01.2010 - Ora 20:00. -> Florinacyo

[iNFO] Dueluri cu deagle - Proba se va tine pe 02.02.2010 - Ora 18:00. -> Florinacyo

[iNFO] Box (doar cu pumnii) - Proba se va tine pe : 31.01.2010 - Ora 18:00. -> Florinacyo

[iNFO] Dueluri cu sniper - Proba se va tine pe 02.02.2010 - Ora 20:00 -> [F4L]ShlomY

[iNFO] Curse cu avioane - Proba se va tine pe 06.02.2010 - Ora 20:00 -> [F4L]ShlomY

[iNFO] Cursa cu masinile factiunilor - Proba se va tine pe 03.02.2010 - Ora 18:00. -> alberts (Demis !)

[iNFO] Groove Street's masters - Proba se va tine pe 05.02.2010 - Ora 20:00 -> Florinacyo , [F4L]Shlomy , gRs

[iNFO] Inot - Proba se va tine pe 01.02.2010 - Ora 18:00. -> [F4L]LeBron

[iNFO] Last car standing (cu masinile factunilor) - Proba se va tine pe 04.02.2010 - Ora 18:00. -> [F4L]LeBron

[iNFO] Trivia - Proba se va tine pe 06.02.2010 - Ora 18:00 -> [F4L]LeBron

[iNFO] Cursa cu barci - Proba se va tine pe 01.02.2010 - Ora 20:00. -> RayQuaza

[iNFO] Cursa cu masinile factiunilor (cu rotile sparte) - Proba se va tine pe 03.02.2010 - Ora 20:00. -> RayQuaza

[iNFO] From Las Venturas to Chiliad - Proba se va tine pe 05.02.2010 - Ora 18:00. -> mYhaY007

[iNFO] Dueluri pe echipe (la paintball) - Proba se va tine pe 07.02.2010 - Ora 20:00. -> mYhaY007

[iNFO] Curse cu helicopter - Proba se va tine pe 07.02.2010 - Ora 18:00. -> GFF

Atentie: Daca vreun participant spune ca nu isi poate sustine probele , posteaza aici numele , proba si motivul din care nu poate sustine proba !

Atentie: Proba "Cursa cu masinile factiunilor - Proba se va tine pe 03.02.2010 - Ora 18:00." a fost a lui alberts , dar dat fiind faptul ca a fost DEMIS , rog cei interesati sa posteze , CAED esti interesat de proba lui alberts ? o poti lua tu daca vrei , deoarece tu nu te-ai inscris la timp si nu ai prins nicio proba ... ;)

nu m-am inscris deaorece am crezu ca merg la tara dar nu mai merg (cred) si vroiam la proba cu cursa cu masinile factiuni(cu rotile sparte) deaorece stiu sa merg bine cu masina asa (fac antrenamente in fiecare zi :)) )

Stire de ultima ora,am gasit niste sclavii(oameni) pentru Paterno,ei sunt

1)Aliynutz - se ocupa cu pranzul,in fiecare zii la ora 12:00,va veni la HQ si ne va duce la restaurant,ne va vinde arme gratis si inca ceva,care o sa va zic pe /f

2)Cotoiul_Singuratic - se ocupa cu micul dejun,Va veni la ora 8 dimineata la HQ cu limuzina tunata si vanul de rob cu key.