Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Alin.MaesT said:
665bafg8rwolvimovte.png

Dupa cum spune si titlul acestui topic aici pot posta doar membrii factiunii Paterno Family.

Iar pt cei care nu fac parte din aceasta factiune am cateva cuvinte:

Nu aici va exprimati parerile contra acestei factiuni... cu un salut, o urare sunteti mereu bineveniti sa postati insa cu critici nu sunteti deloc acceptati.

gefefelicious said:
haha te oftici?

Vrei sa iti arat ca daca vreau iti pleaca toti membrii din factiune?!

Nu,pleaca doar tradatorii si cei care cred in vrajeala ta,cei care sunt baieti nu pleaca,ai warn +10% pe forum,data viitoare cand iesi dintr-o factiune fa-o in liniste.

rzr_marius said:
LeBron nu mai suferi atat sti prea bine cum sta treaba ;)

Dar tu stii cum sta treaba?Nu cred,cred ca ar trebui sa te analizezi pe tine mai intai si apoi pe altii.Primesti +10% warn pe forum,ai voie sa postezi aici,numai daca faci posturi cum trebuie,nu vii tu si te iei de lider.

Ace said:
esti cam periculos mai lebron. vezi ca pt numele meu trebuie drepturi de autor :-J

Esti cumva Eminescu junior ? Asta e stou de gradinita cu drepturile de autor.Primesti +10% warn pentru aceeasi greseala pe care a facut-o si rzr_marius

Cine sunteti voi sa faceti posturile astea?Ce?A-ti iesit din Paterno si acum sunteti baeti ? A-ti prins voce ?Cat timp erati in Paterno sigur nu zicea-ti nimic,l-ati respectat pe Lebron,acum gata v-ati sucit ca vremea,frumos din partea voastra.Un baiat care se respecta se retragea in liniste.

V-am spus ca nu apuc ora 22 ? :)) pe la ora 21:30 sforaiam deja.

Am fost obosit din cauza antrenamentelor si cred ca si in aceasa seara pe la ora 21,22 o sa ma pun in pat (se vede ca am inceput cu antrenamentele din greu).

Ce mai faceti?