Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Diseara ma duc la balu de Halloween deghizat in florinaCICO :X

o sa fiu Don Paterno B-) cel mai smq costum =)))))))

GLM : =)) o sa fiu Ryan :))

*Ryan e Harry Goldfarb in "Requiem for a Dream" filmul....

ce fericit eream eu ca o sa fac lvl 9 cand s-a deschis sv...am jucat 20 min si a schibat modu am luat si ban :)))

V-am lasat... Bye-Bye... sper sa va intelegeti mai bine fara mine, + ca eu nu stiu nici regulile, nici cum se inchide chatul familiei, nu stiu nimic, am fost mereu "ULTIMUL", de aia crezi ca am intrat FLorine? Asta e parerea ta, am prea multe motive sa stiu de ce ai facut asta... si iti spun, ca aceasta Paterno, nu este nici pe putin cum credeam ca o sa arate, dar m-am inselat... distreati-va in continuare... Bafta ! :-J

[*] Nu credeam ca o sa ajung sa imi pare rau ca am intrat in Paterno, dar se pare ca da , IMI PARE RAU ;)

Astia care ati plecat in voi aveam cea mai mare incredere nici o clipa nu m-am gandit k o sa iesiti si o sa ne lasati asa balta dar lasa aici nu va fost bine sper sa va fie mai bine aqlo unde sunteti sau unde vreti cei care sau dus la mafi rivale va consider TRADATORI sa stiti ati dat mare mare dovada de slabiciune nati vrut sa incepeti de jos ati vrut sa fiti direct mari asta e voi ati vrut mai zic o data chiar NU ma asteapta la asta din partea voastra chiar nu inteleg motivele voastre de plecare ... dar asta e bafta si a fost urat din partea voastra ;) neati lasat balta!!! cea ce ma deranjat cel mai mult ....Asa aq astea care ati mai ramas ce mai ziceti ce mai faceti?:|

pai ce sa facem rzr eu sunt plictisit si trist ca sa "golit" mafia :(

vb ta rzr nu ma asteptam la voi sa iesiti :| si cum ai mai spus cei care au intrat in corleone (qazdawn si nu mai stiu dak au mai intrat) si eu va consider TRADATORI

Florinacyo nu da rank dupa care vede ca e mai bun .. da rank 1 data la 1 sapt .. in 3-4 sapt toti o sa aibe rank 6 :):X CAPOBASTONE ALL :| super :-J

Cat am fost eu pe sv 3 sapt mie nu imi dadea rank zicea ca's suferinta :-J

Florinacyo e fratele meu nene dar nici chiar asa ce dreacu :-J

Cand intru toata lumea rank 4-5 eu unu :) s'ar putea sa ies si eu nu ca v'ar pasa :)

Da oricum :)... Ce faceam eu cu Sho0t , Qaz si gRs cred ca faceam ce n'ar mai face inca 50 la waruri :):-J

Las' ca's eu #cenzurat# ;):-J

asa deci despre ce sa intamplat la cuneo hq mai aveti cv de comentat ? rzr si red au vzt ;) aaaaaa ? eu's tradator ? X( aia snt aliati ? X( gata eu le rup mufa X( numi pasa (pcat de fratelo oasis)

WHOOOOOOOO datima afara din fact daca nu va convine cai killaresc ;)

dar mai in siguranta ma simt la hq corle decat cuneo X(

scuze ca ma bag :D dar

d3l3t3r trebuie sa incetati tu cu razvan ca nush ce va apucat ati inceput sa faceti un mic war si red sa bagat si el...trebuie sa fim aliati cca doar suntem 2 mafii din SF :| atat am vrut sa spun :)

Doamne asa am ajuns ma de rasul lumi sa mor nush ca va apucat au fiecare partea lor de vina eo as propune sa se impace numai dak sunt si ei de acord :| nu ineteleg care a fost motivul spunetimi dc na vrut sa te ia razvan la war ce ati faqt k aq nu vati certat sunteti mai de mult :| vreau sa stiu si eu :| hai nb all vb maine ma duc la culcare si bafta all :)