Jump to content

Afise B-Zone

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

Arata excelent,dar o mica precizare nu sunt facute de la zero,pozele(adica imaginile din gta,minecraft si cs) respective sunt luate de pe internet ,unele sunt facute de Patrick Brown, in rest arata foarte bine.

:/....... Doar nu credeai ca am desenat eu pozele din samp/cs/mc, nu?..

WOW !, ce prost eşti !

Fara autodescrieri. Te rog.

Foarte tari, iti dau unrep_up.png cand am acces, am dat deja unul..chiar ca e ceva unicat

Mi-ai dat o idee sa scot la imprimanta afisele si sa le pun pe "panourile" publicitare :)), bine-inteles daca imi dai acordul :) [dreptul de autor :))]

:/....... Doar nu credeai ca am desenat eu pozele din samp/cs/mc, nu?..

Fara autodescrieri. Te rog.

Glumeţu' pli mele. :) Edited by null

Glumeţu' pli mele. :)

Asta vrea sa insemne un +1 sau ce?..pana la 1000 de posturi mai ai nevoie de multe taticule, si de ce incepi sa-l iei la **** pe baiat, ce ti-a facut?

Taci mă paralelule şi veze-ţi de joc.

Ce joc visezi :-?

Aici e forum prietenas, hai ca te las in lumea ta...nu ma mai bag intre tine si mryonutz

Edited by SV Sergiu

Asta vrea sa insemne un +1 sau ce?..pana la 1000 de posturi mai ai nevoie de multe taticule, si de ce incepi sa-l iei la **** pe baiat, ce ti-a facut?

Taci mă paralelule şi veze-ţi de joc.

Super! Sunt geniale, o întrebare, unde mai exact vor fi puse aceste anunțuri? Adică unde am putea face reclamă folosindu-ne de ele, bineînțeles, dacă ne permiți.

Imi place, dar nu imi place altceva.

Ai un mare talent, foloseste-l cu cap. fgym.

In orice caz, cel mai bun designer este de departe Giuliano.

Scz. efgiem

Mersi tuturor pentru pareri.

Stiu ca este, dar mna... nu pot actiona :).

Eu, personal, nu prea obişnuiesc să fac afişe cu header-ul deoarece nu prea am stilul de lucru al lui snooper şi iese o salată orientală. Nici la tine nu prea s-a potrivit, eu personal aş fi luat capul şi l-aş fi făcut alb-negru şi l-aş fi setat cam la 65% opacity ca să tindă spre watermark. Îmi place la nebunie, totuşi, felul în care ai aranjat elementele lucrării.

Însă, ca să fac un comentariu complet, "felicitări pentru munca depusă, +1".

P.S. Faza cu +1 nu e pe bune.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.