Jump to content

True symbol of community B-zone!

HAx Heisenberg eXe
 Share

Recommended Posts

Salutare!

Nu vreau sa-mi criticati fonturile,imaginea sau orice are legatura de design.

In acest topic vreau sa le ziceti cateva cuvinte celor care au contribuit la ridicarea acestei comunitati la nivelul de astazi!

Vreau sa intelegeti ideea si mesaju , nu pozele si culorile!

Pentru membri staffului care au facut acest server sa fie ce este in ziua de azi.

Va multumesc eu din partea tutoror membrilor B-zone Care s-au luat cu joaca si distractia si au uitat sa mai zica un multumesc:)).

Pentru ca fara voi aceasta comunitate n-ar fi fost ce este acum!

Sa nu incepeti cu 'Lingusitoru , pupaciosu etc. Pentru ca nu ma intereseaza parerea voastra ci intentia mea.

2mwt8rb.png

Edited by Without Rules

Topicul se numeste Suveniruri, nu "cum sa le multumim Staff-ului". Asa ca, in comentariu, am sa ma refer strict la creatie.

Uita-te putin la lucrarea ta. Mai ai si tupeul sa zici de mine :

Tu esti genu 'care da mai mult din gura' ca el stie si face , dar o lucrare interesanta nu am vazut de la tine :-? .

, ei bine, cauta pe forum si o sa gasesti topicuri precum asta sau asta si sa nu mai vb de categoria Photoshop.

Tu in lucrarea asta ai o poza din SIMS, careaia i-ai pus un color overlay, si ai pus 5 litere, in speranta ca o sa zmulgi si tu cate un plus.

Asa ca, mai ai multe de invatat in ale PS-ului. Incearca sa nu te mai enervezi cand esti criticat, in felul asta nu o sa inveti niciodata !

Si ca un sfat, cand faci un lucru fa-l cu interes, nu il face de mantuiala !

Topicul se numeste Suveniruri, nu "cum sa le multumim Staff-ului". Asa ca, in comentariu, am sa ma refer strict la creatie.

Uita-te putin la lucrarea ta. Mai ai si tupeul sa zici de mine :

, ei bine, cauta pe forum si o sa gasesti topicuri precum asta sau asta si sa nu mai vb de categoria Photoshop.

Tu in lucrarea asta ai o poza din SIMS, careaia i-ai pus un color overlay, si ai pus 5 litere, in speranta ca o sa zmulgi si tu cate un plus.

Asa ca, mai ai multe de invatat in ale PS-ului. Incearca sa nu te mai enervezi cand esti criticat, in felul asta nu o sa inveti niciodata !

Si ca un sfat, cand faci un lucru fa-l cu interes, nu il face de mantuiala !

Am observat ca te agiti prea mult sa-ti dai duhu pe niste vorbe, ia-o mai usor parerea mea ca faci riduri.. Te rog sa nu mai postezi la topicurile mele daca o faci doar pentru un post in + sa te dai tu smecher ca esti activ si sa te dai 'bun' ai stat 4 ore la o poza 'Wood B-zone Logo' Pe care o faceam in 2 minute , si te gasesti sa critici ceea ce tu nu intelegi. Ma depaseste situatia ta, incearca sa o rezolvi altfel . In orice caz lasa-te de photoshop si criticat!

EDIT: Daca nu ti-ai putut da seama singur, pentru draga ta cultura generala ,acesta chiar este un Suvenir pentru B-zone.

Edited by Without Rules

Salutare! Nu vreau sa-mi criticati fonturile,imaginea sau orice are legatura de design. In acest topic vreau sa le ziceti cateva cuvinte celor care au contribuit la ridicarea acestei comunitati la nivelul de astazi! Vreau sa intelegeti ideea si mesaju , nu pozele si culorile! Pentru membri staffului care au facut acest server sa fie ce este in ziua de azi. Va multumesc eu din partea tutoror membrilor B-zone Care s-au luat cu joaca si distractia si au uitat sa mai zica un multumesc:)). Pentru ca fara voi aceasta comunitate n-ar fi fost ce este acum! Sa nu incepeti cu 'Lingusitoru , pupaciosu etc. Pentru ca nu ma intereseaza parerea voastra ci intentia mea.

Bravo, ai castigat cateva felicitari de la cei care vroiau sa faca +1 si nu aveau unde, asta era si ideea acestui "suvenir", nu ?Daca ma insel, greseala mea.

Imaginea in sine.. e naspa.Nu sunt eu pro in PS dar macar "B"-ul ala trebuia integrat cumva in restul imaginii, nu ?

Tot ce inteleg eu din imaginea aia e cam asa : B(ă) - oameni negri - hai să jucăm impreună.

Incearca sa lucrezi pentru tine si apoi daca iti ies bine sa le postezi aici, toti care te-au felicitat iti zic eu ca te-au mintit, au facut asta doar pentru +1 si au mai adaugat cateva cuvinte pe langa ca sa nu primeasca warnup.

Imi cer scuze ca iti critic "suvenirul" sau "recunostinta" pentru staff cum vrei tu sa ii zici, dar nu am altceva ce sa comentez aici si nu m-am putut abtine cand am vazut ca esti foarte nervos pe alte persoane care te-au mai criticat.Ma astept sa te iei si de mine, dar asta e.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.