Jump to content

B-ZONE Wallpapers by [LL]MyAir

MyAir
 Share

Recommended Posts

Buna seara. Am revenit cu o serie de wallpapers in stil MyAir si

marca B-ZONE. Sper sa va placa. Enjoy !

V1:

b_zone_copy.jpg

V2:

b_zone_copy2.jpg

V3:

b_zone_copy3.jpg

Nu sunt asa de frumoase, ai incercat sa le faci bine dar nu ti-au iesit. Nu imi plac.

Daca incerci cel putin sa salvezi una si sa o incerci ca si wallpaper nu ti se vor mai parea asa de naspa. Oricum, e parerea ta si o respect. Multumesc pentru parere. :P

Bravo ba ! Sunt frumoase chiar daca le-ai facut fiind sub influenta alcoolului.

Felicitari ! :))

Avand in vedere ca eram sub influenta alcoolului, nu te pot contrazice. Mersi.

Nu imi plac ,dar te felicit pentru munca depusa.

Avand in vedere ca asta este parerea ta, o respect. Nu l-am obligat pe Bobo sa puna aceste imagini ca homepage, sunt doar niste simple lucrari pe care un om ( eu ) le face din plictiseala. Ai fi placut surprins daca ai stii ca pot face si lucrari mai grele, mai ample, care necesita timp indelungat dar sunt prea ocupat sa mai fac si asta. Am vrut niste lucrari simple care totusi arata destul de bine si atat. Mersi ;)

Ideea în sine este foarte bună, în schimb ceea ce ai pus în practică nu arată așa bine. Acel "O" mi se pare un pic ciudat, doar un pic. Mult succes în continuare. Cu muncă și ambiție sunt sigur că vei crea ceva mai frumos.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.