Jump to content

Acțiune caritabilă - Everyone can help someone

EuroStar

Recommended Posts

Bună ziua B-Zone și membri ai acestei comunități. Am decis să inițiez un proiect prin care jucătorii noi ai comunității, cu level cuprins între 2 și 7 să beneficieze de ajutorul nostru.

Probabil vă întrebați: "În ce constă această acțiune?". Ei, bine, este vorba despre o reeducare virtuală a membrilor relativ noi, o reeducare care nu se impune cu forța, prin mijloace agresive, ci care dorește o schimbare în evoluția "viitoarelor generații".

Să luăm un exemplu; presupun că tu, cel care citești acum, ai văzut de foarte multe ori înșelătorii ale unor playeri noi asupra unor jucători mai experimentați sau de prea multe ori s-a întâmplat ca un așa-zis "newbie" să jignească serverul și pe ceilalți membri ai săi. Ei, bine, noi dorim, nu eliminarea acestor oameni, ci preschimbarea lor în niște persoane demne și verticale prin metode non-agresive. Astfel s-a născut acest proiect, din dorința de a schimba ceva, din dorința de a ajuta.

Ce presupune această acțiune?

Noi, cei care am gândit această campanie am ramificat-o destul de mult pentru a cuprinde cele mai importante categorii, mai exact cea de percepție a regulilor, cea de îndrumare și nu în ultimul rând cea financiară.

Percepția regulilor se referă la activități distractive de învățare și recunoaștere a regulamentului. Aici se vor iniția excursii, sfaturi date în joc, prezentarea job-urilor, turul orașelor cu prezentarea celor mai importante locuri, cunoașterea SafeZone-urilor, a HQ-urilor facțiunilor, prezentarea succintă a regulilor de circulație. Mai multe detalii vor fi afișate pe parcurs. Doresc să mai adaug ceva important, anume faptul că dacă doriți să aflați ceva ne veți vedea pe mine și pe cei implicați în proiect la Spawn Civili, unde vom da sfaturi gratuite și unde vom lansa activitățile prezentate mai sus.

Îndrumarea se referă la răspunderea întrebărilor din topicul "Întrebări și nelămuriri". Totodată vom răspunde la întrebările cu un grad mai mare de dificultate în acest topic, așteptând postările voastre. Apoi, vom crea tutoriale și videoclipuri introductive, prin care să prezentăm detalii despre server și forum. În joc, vom crea concursuri de Cultură generală, concursuri privind detalii despre server, speciale celor de level 2-7.

Financiar vorbind vom crea event-uri, predestinate cum am spus, celor cu level cuprins între 2 și 7. Totodată vom iniția activități prin care să câștigați muncind, mai exact târguri legale organizate în diverse locuri. Vom dona anumite sume către Primăria Los Santos, prin comanda /charity, pe care primarul la rândul său vi le va împărți. Vă vom acorda bani pentru licențe, /buylevel sau chiar scoaterea de pe BlackList, firește dacă sunteți la prima abatere.

Persoane implicate în acțiune și care sunt demne de menționat pe această pagină: EuroStar, Kip, TheKillerFish, Inferno27, [GF]Vlad, dany313, [F4L]Dexxter, Eugen90. Totodată, țin să spun că așteptăm colaboratori și persoane care să aprecieze și să ne ajute privind această inițiativă.

Model de postare ajutor financiar:

• Nick-name:
  • Level:
  • Poza /stats sau bară RPG:
  • Suma dorită:
  • Motiv (licențe, /buylevel, BlackList):
  • Alte precizări:

ATENȚIE! Avem dreptul să respingem anumite postări dacă cineva nu respectă modelul, nu are nevoie de un anumit lucru și dacă nu are Respectul necesar pentru /buylevel. Totodată, veți putea cere bani pentru Blacklist dacă aveți un motiv întemeiat și sunteți la prima abatere!

Model de postare pentru îndrumare:

• Nick-name:
  • Level:
  • Întrebare:
  • Alte precizări:

Sunt admise doar întrebările legate de forum / server. Nu acceptăm "miștouri".

Model de postare pentru propuneri, sfaturi, păreri sau donații:

• Nick-name:
  • Level:
  • Donație / propunere / părere:
  • Alte precizări:

Așteptăm părerile voastre, sfaturile sau propunerile. Orice donație va fi luată în considerare și dacă veți dori veți fi trecuți pe lista oamenilor demn de menționat.

Acum că am spus tot ce era important, voi mai spune doar un singur lucru:

LET'S DO IT! EVERYONE CAN HELP SOMEONE!

Cateva sfaturi pentru jucatorii de level 2-7:

1.Fiti civlizati pe server si incercati sa va integrati cat mai repede

2.Cititi regulamentul serverului!

3.Invatati sa folositi forumul, acest lucru va va ajuta foarte mult, sunt destule topicuri pentru orice fel de ajutor.

4.Primul lucru ce ar trebui sa il faceti e acela de a va lua licenta de driving. Sunteti spawn-ati la aeroport, de acolo mai e putin pana la DMV (daca nu stiti unde e folositi comanda /helpme)

5.Dupa ce ati primit aceasta licenta trebuie sa va luati un job, cel mai profitabil fiind cel de trucker, farmer, sau garbage man (daca nu stiti cum sa va luati un job folositi comanda /jobs).

6.Daca aveti putina rabdare la jobul respectiv puteti castiga bani frumosi.

7.Acum fiecare primeste o masina de tutorial, dar cred ca fiecare isi doreste propria masina, va sfatuiesc sa nu dati banii de la level mic pe licente de care nu va folositi.

8.Daca totusi doriti aceste licente si nu va permiteti, puteti vizita topicul "Ai nevoie de ajutor / Do you need help" din sectiunea "Mayor".

9.Incercati sa va integrati in aceasta comunitate inca de la inceput, fara a creea probleme, DM-ul aiurea nu isi are rostul, veti suferii si pe viitor pentru asta.

10.Daca va ataca cineva sau va vorbeste urat ar fi bine sa nu ripostati, daca aveti dovezi il puteti reclama.

11.Cand participati la event-uri, rugati frumos organizatorul sa va explice despre ce e vorba (in caz ca nu stiti). Nu va apucati sa faceti spam in continuu sau sa nu respectati regulile acelui event.

12.Fiecare trebuie sa treaca de faza asta mai grea, cea de integrare pe comunitate, dar veti vedea ca daca va comportati ca atare totul va veni de la sine pe viitor.

• Nick-name: Mateii.
  • Level: 2
  • Poza /stats sau bară RPG: http://i.imgur.com/my0MN0N.png
  • Suma dorită: Cat sa imi ajunga pentru licente si tot ce e necesar.Nu cersesc ci cer ajutor de aceea nu spun o suma anume.
  • Motiv (licențe, /buylevel, BlackList): Licente,buylevel si un trai decent pana voi creste in level si voi putea ajuta si eu.
  • Alte precizări: Buna ideea si va voi intoarce favoarea la level mare.

@ShowMen contactează-mă în joc pentru a-ți da licențele. Când vei avea RP 10/10 te voi ajuta și cu level-up.

@Mateii. contactează-mă în joc pentru a-ți da banii necesari licențelor.

@Liq mulțumim pentru donație. Contactează-mă în joc pentru a discuta mai multe aspecte.

• Nick-name:fUzy0n
  • Level:7
  • Poza /stats sau bară RPG:user-000511126.png
  • Suma dorită: 20.000$
  • Motiv (licențe, /buylevel, BlackList): Pentru buylevel mult timp de acum in colo
  • Alte precizări:mi-am luat o masina si am ramas cu cateva sute de $

• Nick-name:Cristiano.Razluc
  • Level:8
  • Poza /stats sau bară RPG: Bara este la semnatura
  • Suma dorită:5-10k daca se poate si mai bine:))
  • Motiv (licențe, /buylevel, BlackList): Doresc sa imi pot achizitiona mai rapid o masina buna.
  • Alte precizări: Nu dispun de mult timp pentru jobul din joc asa ca va rog sa ma ajutati cu suma aceasta. Dupa 3 saptamani cand gat cu bacu atunci voi avea timp pana atunci cam rau. Multumesc !

@Razluc am spus destul de clar că este vorba despre o campanie pentru level 2-7. Totodată nu îți pot da bani pentru a-ți achiziționa o mașină, atât timp cât sunt playeri care nu au bani de buylevel. În concluzie, cerere respinsă.

@fuzy0n vei primi o sumă de bani necesară pentru 2 /buylevel-uri, mai exact 3.000$. Din acești bani poți acoperi și dezvolta un trai decent.

@ionnnut nu vei primi nicio sumă pentru că deja ți-ai achiziționat toate licențele și ai cash 17.000$.

Să ne înţelegem. Noi vă vom ajuta cu toate informaţiile şi sfaturile de care aveţi nevoie, iar financiar vă vom ajuta doar prin organizarea de event-uri şi doar dacă aveţi imediată nevoie de bani pentru licenţe/buylevel, asta doar dacă aveţi level-ul cuprins între 2 şi 7. Consider că de la level 7 vă puteţi descurca singuri şi totodată cam pe la level 7 ar trebui să ştiţi care e treaba cu regulamentul serverului.

@KanyeWest vei fi ajutat cu banii necesari licențelor. Pentru că ai și o sumă modestă de bani, dar în special pentru că nu ai RP 14/14 nu îți vom acorda și suma pentru level-up.

@rTn Jocker mulțumim pentru donație! Te voi contacta în joc pentru a discuta mai multe aspecte.

Numărul meu de telefon în joc este 264-8161, iar numele EuroStar.

• Nick-name: Ase
  • Level: 2
  • Poza /stats sau bară RPG: user-000420297.png
  • Suma dorită: Cat doriti !
  • Motiv (licențe/buylevelBlackList): level-up si licente !
  • Alte precizări: Multumesc !

• Nick-name:WoT.
  • Level:6
  • Poza /stats sau bară RPG:bar-000612279.png
  • Suma dorită:2000$
  • Motiv (licențe, /buylevel, BlackList):Licente,buylevel si putin de cheltuiala
  • Alte precizări:Multumesc

• Nick-name: Claudew
  • Level: 2-3
  • Poza /stats sau bară RPG:bar-000616257.png
  • Suma dorită: Orice suma este binevenita pentru mine.
  • Motiv (licențe, /buylevel, BlackList): Licente,buy-level , cheltuieli obisnuite.
  • Alte precizări: Frumoasa initiativa.

MatrixLol, vei fi ajutat doar cu banii pentru licente fiindca deja ai 4.000$ pentru /buylevel.

Claudew si Wot. contactati-ma in joc pentru a discuta mai multe si pentru a va preda eventualele sume de care aveti nevoie.

• Nick-name: Schader
  • Level: 4
  • Poza /stats sau bară RPG: bar-000620776.png
  • Suma dorită: Cat doriti voi.
  • Motiv (licențe, /buylevel, BlackList): licente,/buylevel, si sa ma pot descurca in continuare.
  • Alte precizări: Multumesc !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.