Jump to content

[Portofoliu] sRashomon12

inactive
 Share

Recommended Posts

Ma imi plac acele "web-design" chiar mult unele, dar la unele lucrari se observa ca nu e ideea ta, si ca sunt facute dupa tutoriale. La unele dai impresia ca stapanesti foarte bine ps iar altele sunt mai "nereusite" ,la nivelul "noobie" (inseamna incepator, nu insult). Insa iti apreciez munca, ai acea "finete" in abordarea unei lucrari si nu le incarci foarte mult.

sRashomon12, poti sa imi faci si mie o semnatura ca ceea a lui doomaster, in loc de doomaster sa scrii B1oS, iar jos Los santos Police Departament. te rog

PS: Foarte reusite, bravo

Edited by B1oS

Tutoriale sau nu, mie imi place foarte mult portofoliul tau. Este foarte complet, ai si experienta. Imi place cum foloseste smudge.

Cred ca as putea spune ca ai cel mai bun portofoliu, din cate am vazut pana acum. Bravo, sper sa ajung sa lucrez la fel de curat.

Edited by TSB RobertCM

Web-Design

2vToTkY.png

260RJZL.png

jbs30op.png

Signature

5fk9I6y.png

f2YzXGH.png

Rp2wphk.png

os1aNtm.png

sRashomon12, poti sa imi faci si mie o semnatura ca ceea a lui doomaster, in loc de doomaster sa scrii B1oS, iar jos Los santos Police Departament. te rog

PS: Foarte reusite, bravo

Iti fac imediat,ti-o trimit prin pm.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.