Jump to content

Portofoliu stefanless

stefanless
 Share

Recommended Posts

@, chiar nu te inteleg. De ce ai pus culoarea aia de $#@ la textul de pe semnatura :|. Imi par asa de bune culorile intregii lucrari, dar ma dor ochii cand vad textul ala. In rest, m-am uitat peste avatare si sunt reusite. Imi place felul in care lucrezi la contrast si lumina.

Inspiratie si doar atat nu?

http://skullspiratio...david-maclennan

Fa si tu un avatar sau lucrare facuta de tine , nu luata imagine de pe net si schimbat 2 - 3 optiuni pe la ea... asa imagini luate de pe net pot face tot si sa o bagi in dimensiunile dorite..

Te rog frumos aratami si mie un avatar facut de tine de la 0 care ti-a iesit tie bine. Majoritatea pozelor le iau dupa tumblr si le editez. Pentru ca nu detin un NIKON sau Canon sau ceva performant pentru a face niste poze frumoase si a le face singur.

Logic ca pun 2-3 optiuni. Mie nu imi place sa pun texturi, c4d.

Daca nu iti convin nu te mai uita si vad ca esti cam trist asa, imi pare rau.

Lol nu m-am referit sa faci tu poza la o baba de pe drum si sa o modifici in photoshop

Ma refer sa faci un avatar in photoshop de la 0 adica , ca un logo , o insigna , un render cu smudge si etc nu doar imagini luate de pe net , acu intelegi.

Apropo , daca nu poti accepta un sfat nu ai ce cauta cu lucrarile la sectiunea asta . Sectiunea e sa iti prezinti progresul in photoshop si sa vezi parerile altora despre lucrarile tale. Take it or leave it.

Am facut multe daca te uiti prin sectiune la cateva topicuri care n-au fost sterse de la moderatori vechi ai sa vezi cine a fost primul Designer pe aici. Acum fac doar ce imi place mie si ce ai scris tu in primul post nu a fost critica.

Oricum nu te-ai obosit sa citesti ce am scris eu in primul post.

adica in general nu imi mai place sa mai fac avatare cu efecte sau cu text doar simple.

Sper sa va placa.

@,

M-ai convins ca stii sa lucrezi pe poze (lumina, culoare, contrast), dar as vrea sa vad si niste texte.

Ma gandesc ca nu pui texte pentru ca nu te pricepi, dar daca nu incerci sa faci texte, nu o sa ajungi niciodata sa faci o lucrare completa.

Este parerea mea :).

In concluzie, imi plac si, te astept in "vizita" la portofoliul meu!

Dude! Your work is amazing... Priceless! :X

Good job!

Do you mind if I use one of your creations as my avatar? :>

In opinia mea textele strica avatarele si deobicei rar pun sau cand pun ca e o cerere sau chiar pe un avatar e prea blank si merge sa pui ceva. In rest textul in general ia ochii de la imagine.

Ma rog sunt si cazuri in care un text chiar trebuie la un avatar dar la ce imagini folosesc eu nu prea vad cum le-as imbina bine.

fKjS6Dj.pngoK8lFKa.pngcOPITSh.pngGj9X5Xm.pngx64kDQB.pngO481VOb.png0RgKcrb.pngZTulq3N.png

Wallpaper:

http://i.imgur.com/n00xx4B.png

Am facut multe daca te uiti prin sectiune la cateva topicuri care n-au fost sterse de la moderatori vechi ai sa vezi cine a fost primul Designer pe aici. Acum fac doar ce imi place mie si ce ai scris tu in primul post nu a fost critica.

Oricum nu te-ai obosit sa citesti ce am scris eu in primul post.

[/size][/font]

Stiu ca ai fost designer ca nu sunt de azi in comunitate , cu flory etc...

Mai ai stock-ul la img asta , vreau sa pun pe telefon.

0RgKcrb.png

Am rămas impresionat, ai niste lucrări foarte frumoase, se vede că te-ai axat mai mult pe avatare. Am împrumutat şi eu câteva lucrări.

Mersi frumosi şi poţi purta orice lucrare atăta timp căt îmi oferi un + :))

Imi plac foarte mult, sunt excelente!Mai ales poza pe care am pus'o, imi aduce aminte de cand jucam global,zhyper si grudge mu, pe care numai MG imi faceam si faceam o groaza de RR si aveam nenumarate set'uri.Ai un + de la mine!Tine'o tot asa!

Da şi eu am jucat MU şi de aceea am ales renderul şi oricum mi se părea bine că se integrează in peisaj.

Frumoase lucrarile, imi place culorile pe care le alegi.

Mulţumesc frumos.

New:

VlnGwJY.png4mP1KW0.pngsiEejSL.pngNGzotRJ.pngaKsEk1J.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.