Jump to content

Liceul vostru

qazdawn
 Share

Recommended Posts

Am terminat liceul acum 2 ani dar totusi imi doresc si eu o clasa cum am citit mai sus cu 17 fete din 17, 5 tot sunt bune daca nu mult mai multe si mi se pare foarte fun 2 baieti in centrul atentiei all the time, haha foarte tare :)

I'M Boboc!

Liceul Teoretic " Decebal " Constanta

Medie de admitere: 9.15

Al 4-lea liceu din Constanta.

Lauda`te :P

Grup Scolar Industrial de Electrotehnica si Telecomunicatii Constanta,clasa a X-a :D

Eu sunt la Colegiul National Ion Maiorescu, cel mai bun liceu (colegiu) din Giurgiu.

Chiar daca este si seriozitate, este si distractie maxima, chiuluri, gagici, mai la un Pub, mai un chiul, doua, trei, zece. :))

Acum trec clasa a 11-a, si tocmai m-am mutat la clasa de filologie, deoarece urasc matematica. (nici eu nu stiu de ce am intrat la profil mate-info :)))

Ce pot sa spun, sunt multumit de liceul la care sunt, daca e cineva din acest liceu, sau din orasul Giurgiu, sa-mi dati un PM pe forum.

Edited by R3D3V1L

Si eu sunt din iasi la Racovita... Puscarie curata... Profi nasoli, orar de tot rahatu.Mai ceva ca pe jB.....

Am noroc de profa de muzica, doar ea ne mai da o sansa la media 9 9 si ceva:))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.