Jump to content

Concurs de Wallpapere

Bobo
 Share

Recommended Posts

Vreau sa fac un concurs prin care sa strangem niste wallpapere reprezentative pt b-zone. Astfel dorim ca in acest concurs sa nu se foloseasca creatiile altcuiva(rip) si sa nu va semnati pe ele. Aveti voie sa scrieti b-zone / b-zone.ro si emble semnificative. Tema acestui concurs este de a crea un wallpaper cat mai simplu si reusit. Dimenisunile trebuie sa fie de 1024x768.

Lucrarea: Wallpaper (1024 x 768)

Data limita : 20 Noimebrie 2009

Premii :

locul 1 : 6 euro valabili doar in sectiunea b-zone shopping

locul 2 : 4 euro valabili doar in sectiunea b-zone shopping

Aveti dreptul de a posta maxim 3 creatii.

Inscrierile se fac dupa modelul urmator :

Nick :
Durata :
Program utilizat :
Imagine : (de preferat de uploadat pe www.img.b-zone.ro)

Spor la lucru :P

Nick : MaR_maryus7

Durata : 10 min , asta nu inseamna ca nu am facut de la 0 ,

Program utilizat : Adobe photoshop cs 3

Imagine : My image !

P.S : voi reveni cu inca 2 imagini , care merita postate , voi lucra 5 zile la ele , Bafta , Fie ca cel mai bun sa castige !

Toate-s facute pentru premiu ... daca faceati ceva gen SnoopeR aveati sanse mari sa castigati dar asa ... facute in 10-20 min ... desi a zis 1024x768 ar fi frumos sa faceti si 1028x1024 ... cautati sloganuri noi ... sau scrieti mesaje interesante si daca tot puneti link puneti doar B-Zone.Ro se intelege ca este o adresa, daca-i pui www n-o s-o poti accesa.

Cautati inspiratie ...

Aici...

Aici.

Nick : MaR_maryus7

Durata : 80 minute

Program utilizat : Adobe Photoshop CS2 9.0

Imagine : http://www.img.b-zone.ro/images/kr05w8je32acpvlxll0e.jpg

p.s: merita pus pe desktop (totul e de la 0 )

Off toppic : maryus ...u cred ca nu stii ce inseamna de la 0 :P de la 0 inseamna sa fie absolut totul facut de tine ..... deci daca tu ai zis ca ai facut de la 0 atunci inseamna ca fata cu mingea e de la 0 facuta de tn :)))) Nu mai minti .

bai fata e modificata de mine , noroi tot etc....am luat o fata simpla si am modificat pentru a se conforma unui wallpaper , te rog frumos nu cred ca aici tre sa comentam , de la 0 inseamna sa nu iei macar o imagine de pe undeva , am luat o singura imagine nu cred ca e rau in asta !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.