Jump to content

[B-ZONE-TV] Teylo's Story

MyAir
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Teylo's Story

Gen: Biografie

Data: 23 / 07 / 2013

Scurta prezentare: Povestea vietii lui [F4L]Teylo in 5 minute de film. Cred ca am depasit deja cu mult faima lui Kenny Ortega.

Link:

Multumiri lui Darkilic14 pentru tot !

Myair, eşti nesimţit. Toată chestia asta legată de Adjud, eşti foarte nesimţit, probabil n-ai fost crescut bine, băiat de bani gata. Oh apropo, bine că ai timp în a te desfăşura pe plan "media" şi poţi fi inactiv în H.A deoarece tu înveţi mult ca să fi admis, sper să fie contrariul. P.S. La Adjud nu sunt ferme. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Get a life.

Felicitari ma. Este un film reusit si se vede clar ca ati muncit ceva timp la el, nu este un motiv pentru cearta.

Edited by Ghe0rghe

O să-ţi zic prin PM cât de nesimţit eşti.

E numele tau pe undeva prin film? Sau esti suparat ca nu esti "mandria Adjudului" ? Aici daca ai ceva de zis despre film zici, nu critici ca a ales o locatie in care din intamplare se afla si domiciliul tau. $@L.

Edit: Nu uita cum ai intrat tu in Hitmen, inainte sa ii critici pe altii care chiar s-au straduit sa ajunga acolo.

Edited by Drew

E numele tau pe undeva prin film? Sau esti suparat ca nu esti "mandria Adjudului" ? Aici daca ai ceva de zis despre film zici, nu critici ca a ales o locatie in care din intamplare se afla si domiciliul tau. $@L.

All my respect to your mother. Citeşte "Ultimul Ritual" de Yrsa Sigurdardottir, acelaşi lucru ti-aş face. P.S. E o carte bună. Edited by HyperBug

Stau si ma gandesc: e parodie sau batjocura? :))))

Si serios acum... Viata lui teylo? =)))))))))))))))))))) "viata" ? :)))))))

Eu daca as face un film despre viata lui Rizi ( sau a mea ) pe B-Zone / SA:MP, sa zicem, l-as filma asa: un copil care sta in fata pc-ului si tasteaza. Cam asta e viata lui :)) Si nu numai a lui. Daca te referi la parcursul sau in SA:MP / in joc, atunci e alta mancare de peste :))))

M-ai inspirat si o sa fac un film despre mine :)))

Edited by DooMasteR

Speram ca v-a placut. Acceptam orice fel de comentatii, fie pozitive sau negative.

Problema e ca, spre deosebire de altii, pe cele negative nu le bagam in seama asa ca, nu va obositi sa mai scrieti.

De familie, porumbel, pisici, caini, morti, raniti sau cei cu gripa, ne puteti injura in gand.

Multumim !

Ce tot comentati voi atata. Nici macar nu stiti ca cei doi sunt prieteni foarte buni.Daca nu se cunosteau, mai ziceai, puteai sa critici ca bla bla bla, de ce ai facut asa ceva gen. Atata timp cat pe Teylo nu l-a deranjat acest video, nu inteleg de ce comentati aiurea. Myair este un om de nota 10 caruia ii place sa se distreze. In loc sa apreciati faptul ca a muncit atata timp pentru a crea acest video, stati si comentati.

@ Felicitari myair si darky. Video-ul este un reusit, asa ca va felicit.

Poate mai faceti si alte video-uri.

Multumim Lung, te apreciez pentru faptul ca esti unul dintre putinii care esti in stare sa spui ceea ce crezi desi pe altii s-ar putea sa ii deranjeze. Bravo tie!

Cat despre ceilalti, v-am mai spus si mai sus, injuriile sau aprecierile negative pot fi spuse in gand.

@,

Am facut cumva film despre viata ta de te oftici asa? Am facut film despre Teylo. Ce treaba ai tu cu el?

Vezi ca deja l-ai murdarit de ruj, terminati sa le luati apararea celor in cauza daca ei nu au nevoie.

Ti-a cerut Teylo sa il aperi si nu stiu?

Edited by LL F4N KaRooTz

Ce se ataca de-alde "Registered in 2013" pe aici ca le-ati jignit idolu'...

Mie chiar imi place filmu', am crapat de ras la faza cu "coceni pisati cu apa" =))))))))))

Nu-l cunosc pe Teylo si n-am nimic cu el, da' filmu' e blana. De la poveste, pana la filmat si editat.

Felicitari!

In 5 minute postez partea a doua !

Cei carora v-a placut, va multumesc ca ne apreciati munca, cei carora nu v-a placut, va pup !

@@MrYonutz,

Multumesc, asa e ma cu astia , ce sa le faci :))

E plin teylo de ruj pe pantaloni :))

Edited by LL F4N KaRooTz

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.