Jump to content

[B-ZONE-TV] Teylo's Story

MyAir
 Share

Recommended Posts

Genial. Mama spune la tot satu, =))))))))))))))). + vehiculul, bestial :X. Aveti un +1.

Superb filmul, am ras destul de mult.

Mi-a placut modul in care l-ai realizat, in care ai exprimat ironia din Romania.

Si... mi-a placut in special caruta, o sa-ti dau "+" pentru caruta cand o sa pot.

Keep up, nu te lasa datorita haterilor. Daca vreti sa ajungeti undeva, nu o faceti prin calea asta.

All my respect to your mother. Citeşte "Ultimul Ritual" de Yrsa Sigurdardottir, acelaşi lucru ti-aş face. P.S. E o carte bună.

Intai citeste-o tu.

*Filmul e bine realizat, replicile sunt bune. Nu inteleg ce va atacati asa din moment ce scrie "ACESTA ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE". Nu am nimic cu Teylo, imi exprim doar aprecierea pentru cei care au realizat materialul.

Omuleee esti tare.. ^:)^^'> foarte tare videoclipul =))) ai + + + + + de la mn

Bestial - nu stiu daca a fost facut in batjocura sau e parodie ceva, dar a iesit super, chiar am ras calumea :))

Le are cu căruţa, ridica praful in urma lui mai ceva decat daca ar fi cu Infernusul :))

Indiferent de consecinte, Teylo III, care se numeste dealtfel, Teylo in vacanta, va aparea in cursul acestei seri.

Cu parere de rau, va anunt ca aceasta va fi si ultima parte. De ce? Am scris un roman intreg la sfarsitul filmului in care am explicat tot.

Just wait for it !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.