Jump to content

Ajutor pentru achiziţionarea telefoanelor mobile

Mr.Robot
 Share

Recommended Posts

Am un buget de 1300RON, ce telefon îmi recomandaţi? Vreau să aibă o cameră foto bună şi să nu se blocheze aiurea.

@@Wizzle, depinde. Vrei un telefon nou sau unul second? Dacă vrei unul nou ţi-aş recomanda Samsung Galaxy S4, are o cameră bună şi nu se blochează. Dacă vrei unul second, îţi recomand Samsung Galaxy Note 3. Am un Note 3 şi sunt foarte mulţumit de el, atât de cameră cât şi de performanţă. Poţi căuta o comparaţie între ele pe google şi să vezi, să te decizi.

@, din câte am citit, la Galaxy S4 ţine bateria destul de puţin, ceea ce ar fi un inconvenient. Alte păreri? Vreau să fie nou telefonul.

@@Wizzle, nu este smartphone la care să te ţină bateria mai mult de o zi, acum depinde şi de cât îl foloseşti. Înainte de Note am avut S4, într-adevăr e o mare diferenţă între ele, dar asta nu înseamnă că nu am fost mulţumit de S4. Eventual S5 mini sau HTC One M8 mini, iPhone 5C( dar la ăsta chiar ţine puţin bateria).

@@Wizzle, sincer să fiu, la iPhone plăteşti firma, nu calitatea telefonului. Un iPhone 5S spre exemplu are aceleaşi componente ca şi un Galaxy S2, diferenţa este doar la preţ. iPhone-urile au noroc cu acel sistem de operare care este doar al lor, în rest piesele sunt foarte ieftine. Per total, dacă îţi iei 4S să te gândeşti să umbli cu încărcătorul după tine, dacă îl scapi trebuie să aspiri pe jos că acea sticlă de pe spate se face bucăţele. Din punctul meu de vedere nici un iPhone nu îşi merită banii, la ce piese au şi la cum se prezintă.

M-am hotărât să aleg între Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z1 şi HTC One Mini 2. Ce păreri aveţi? Nu mă interesează mărimea lor, ci să nu se blocheze şi să aibă o cameră foto bună. ( inclusiv cea frontală)

@@Wizzle, per total aş alege Galaxy S4. Are camerele mai bune, ambele. Nu se blochează, bateria e destul de bună, dar e riscul să se umfle şi să ţi se închidă aiurea, eu aşa am păţit, dar nu contează. Mergi cu el la garanţie şi ţi-o schimbă pe loc.

Am si eu nevoie de o parere, ce credeti despre Samsung Galaxy S4? Ma refer, cam care ar fi pretul unuia nou, si unuia la mana a 2a. Va multumesc. Quote or Mantion.

Salut. Am un Galaxy S3 si m am cam saturat de el si as vrea un upgrade la ceva mai bun. Specific ca sunt om dinala care modifica softul de la A la Z si nu ma refer la chestii de pe Magazin Play. Doresc ceva care sa tina bateria si sa aibe camera buna pe fata. Ma gandeam intre HTC ONE M7 **cunsoc bugul cu camera roz cand este lumina slaba si are o camera varza** , Galaxy S4 si Allview P7. Pareri de la cei care au detinut telefoanele acestea?

Salut. Am un Galaxy S3 si m am cam saturat de el si as vrea un upgrade la ceva mai bun. Specific ca sunt om dinala care modifica softul de la A la Z si nu ma refer la chestii de pe Magazin Play. Doresc ceva care sa tina bateria si sa aibe camera buna pe fata. Ma gandeam intre HTC ONE M7 **cunsoc bugul cu camera roz cand este lumina slaba si are o camera varza** , Galaxy S4 si Allview P7. Pareri de la cei care au detinut telefoanele acestea.

Salut! @SD Celldweller

Eu unul vroiam sa-mi iau un Allview P7 ,eram atat de wow datorita camerei alea pana cand am citit si m-am informat si am vazut ca daca freci mult camera aia cica se duce. Asa ca m-am bagat pe un AllView X1 Xtreme de care sunt foarte fericit (luat la 1.300 de lei cu reducere de 500 de lei fata de pretul normal de 1.800) . Allview fac telefoane foarte tari si nu au preturi mari tocmai din cauza ca nu sunt cunoscuti.

Daca te uiti la Samsung astia au preturi mari pentru ca sunt cunoscuti ,dar nu au cine stie ce pe telefoane. S4 daca il vrei deja e demodat si un pic prost..chiar mai mult ,prietenii mei se plang ca le merge Real Racing 3 in lag si e un joc care cere ,pe cand eu n-am nici un stres pe el. Deci Samsung Galaxy S4 nu iti recomand deloc.

Deci daca ar fi dupa mine as merge pe Allview P7 pentru ca

• Are o camera mai buna de 13 mp (4160 x 3120)pe care o poti folosi si ca frontala fata de 4 MP(2688 x 1520 pixels)
  • Are un ecran HD 720 x 1280 fata de M7 care are Full HD ,dar bateria nu il duce de Full HD
  • Este Dual-SIm si este mai nou fiind facut in Aprilie 2014 fata de M7 Februarie 2013
  • Ai DTS Sound pe el , o chestie super - Aici M7 are Beats care doar e de nume.
  • Bateria de 2200 de mAh fata de 2300 mAh ,dar la un ecran HD nu Full HD.

Eu cam atat am avut de spus si sper sa te fi ajutat.

Edited by Cretul

@, Samsung Galaxy S6, din ce am auzit şi am testat, iPhone 6 nu e tocmai strălucit. Eventual iPhone 5s, se prezintă mai bine decât iPhone 6.

Sau poate un Galaxy Note 4, e puţin mai mare dar e bun.

Edited by Cazimir

.

Eu as merge, pe un Iphone 6 +, e mai bun ca Samsung Galaxy S6, nu mai exista acea poveste ca se indoaie, fotografiile, pe care le face sunt mai detaliate (se vede mai ales cand dai zoom, o diferenta considerabila), culorile sunt neutre, adica nu sar asa tare in ochi ( acest lucru ii comfera un avantaj, dupa parerea mea ), are mai multe moduri de filmare si de a face poze, etc. Si daca tot dai atatia bani, pe un astefel de telefon, ti-as recomanda o folie, ca aceasta, si o husa cat de cat buna.

• Madalin changed the title to Ajutor pentru achiziţionarea telefoanelor mobile