Jump to content

Ajutor pentru achiziţionarea telefoanelor mobile

Mr.Robot
 Share

Recommended Posts

Buna, nu stiu daca apartine de ce trebuie acest topic, dar va rog ajutati-ma, recomandati-mi o baterie pentru Samsung Galaxy S3 i9300, originala, sau si fake, cea actuala mi s-a umflat, ceva la maxim 60-70 lei, sau recomandati-mi si un pret. Multumesc, dati-mi quote.

Buna, nu stiu daca apartine de ce trebuie acest topic, dar va rog ajutati-ma, recomandati-mi o baterie pentru Samsung Galaxy S3 i9300, originala, sau si fake, cea actuala mi s-a umflat, ceva la maxim 60-70 lei, sau recomandati-mi si un pret. Multumesc, dati-mi quote.

Găsești la toate magazinelele de telefonie mobila , cam în 80 de lei

Edited by Coroiu

@@Valad, Vad ca are un pret scazut, insa nu am mai auzit de firma aceea. Mai bine mergi pe o firma cunoscuta gen htc, samsung, lenovo etc.

@@Valad, Din cate vad in descrierea telefonului, are niste performante bune, memorie decenta, procesor cat de cat bunicel. Se merita sa il iei. Pretul e destul de mic pentru ori ce fel de buget. Insa nu sunt foarte sigur, nu am testat nici o data un astfel de telefon.

Salut,As vrea si eu niste pareri nu privinta la telefon-ul Allview V2 ViperX+ : http://www.emag.ro/telefon-mobil-allview-v2-viper-x-dual-sim-16gb-gold-v2-viper-x-gold/pd/D540GYBBM/, Si nu sunt sigur daca sa il iau sau nu,adica am vazut review-uri multe,dar multi oameni care se plang de acest telefon dintr-un motiv sau altul.

Puteti sa imi dati niste pareri cu privinta la acest telefon?,sau sa schimb telefon-ul?

@@Korom, nu stiu ce buget ai, dar personal iti recomand un telefon bun la un pret bun: Vonino Jax X. L-am cumparat de 5 zile si se comporta impecabil! Bateria tine bine, nu se consuma asa repede indeferent cat ai umbla. Are un ecran de 5" HD. Edited by MirceaM

Vreau sa imi cumpar un telefon nou si am buget doar 10 milioane. Recomandari ?

Salut, aș vrea să-mi schimb telefonul în vara asta. Am un buget de 1500 de ron, iar ca pretenții vreau doar o cameră foto bună. Aștept ceva sugestii.

Eu mă gândisem la iPhone 5s sau Galaxy A3

Salut, aș vrea să-mi schimb telefonul în vara asta. Am un buget de 1500 de ron, iar ca pretenții vreau doar o cameră foto bună. Aștept ceva sugestii.

Eu mă gândisem la iPhone 5s sau Galaxy A3

http://www.pcgarage.ro/smartphone/one-plus/one-64gb-4g-black/

nu-ti lua Samsung sau iPhone, sunt naspa ambele.

Îți spun din propria experiență că Huawei P8 Lite. Un coleg a avut un J5, după ceva timp însă a trecut fix pe Huawei P8. J5-ul nu mai face față la fel de bine la comenzi, merge greoi când nici nu te aștepți după o vreme de utilizat iar bateria la fel ca la oricare smartphone se duce foarte repede. În plus după o simplă căutare poți vedea că în rami stă mai bine Huawei, 2 față de 1,5 ai J5-ului, procesorul mult mai bun la fel și spațiul de stocare. Telefoanele sunt ambele bunicele, camerele sunt de foarte bună calitate (camera frontală a Huawei-ului este mai bună, cele de pe spate fiind aproximativ egale), suportă aplicații complexe cu ușurință deci nu o să ai probleme indiferent ce ai alege (măcar la acest capitol). Așa că poți căuta singur pe un site care vinde produsele și poți compara chiar tu informațiile unuia cu a celuilalt pentru a fi mai convins.

Îți spun din propria experiență că Huawei P8 Lite. Un coleg a avut un J5, după ceva timp însă a trecut fix pe Huawei P8. J5-ul nu mai face față la fel de bine la comenzi, merge greoi când nici nu te aștepți după o vreme de utilizat iar bateria la fel ca la oricare smartphone se duce foarte repede. În plus după o simplă căutare poți vedea că în rami stă mai bine Huawei, 2 față de 1,5 ai J5-ului, procesorul mult mai bun la fel și spațiul de stocare. Telefoanele sunt ambele bunicele, camerele sunt de foarte bună calitate (camera frontală a Huawei-ului este mai bună, cele de pe spate fiind aproximativ egale), suportă aplicații complexe cu ușurință deci nu o să ai probleme indiferent ce ai alege (măcar la acest capitol). Așa că poți căuta singur pe un site care vinde produsele și poți compara chiar tu informațiile unuia cu a celuilalt pentru a fi mai convins.

Multumesc mult, cred ca asta am sa aleg dar mai astept pareri

Edited by Aimis

@@Aimis,Eu as fi mers pe Samsung , mi se pare un brand mai cunoscut si mai bun . Poate daca Huawei , avea alt sistem de operare(ios), cum are iphone as fi mers pe el , dar ambele telefoane sunt pe Android.

Vreau sa mi iau un iphone 6 se merita ?

Depinde de buget si de ceea ce iti doresti. Tinand cont ca in cateva luni isi va face aparitia iphone 7, cu un pret aproape dublu probabil, alegerea de a iti lua un iphone 6 acum este riscanta. Dupa urmatoarea lansare pretul la iphone 6 va scadea, deci ai putea astepta, insa poate iti doresti sa fi in pas cu cel mai nou si sa tregi la urmatorul nivel. Aici depinde de buget. Despre calitatile telefonului, singura comparatie poate fi facuta cu noul Samsung, nu are rost sa imi dau cu parerea, sunt sute de ipoteze si pareri, incat nu mai conteaza :) Acum este alegerea ta.

Ce sa imi iau Iphone se sau samsung galxi s6 edge?

Salut. Ți-aș recomanda acel Samsung Galaxy S6 Edge din mai multe motive:

- este mult mai performant decât Iphone SE

- să fim serioși, Android este cu mult peste IOS la momentul actual, IOS fiind un sistem de operare în care $$ își spun cuvântul

- singurele incoveniente ale Samsungului pot fi greutatea și mărimea față de Iphone care e mai mic. Depinde ce fel de telefon îți place, acestea constituind sau nu un dezavantaj

-comparație între cele două telefoane:

• procesor quad-core pentru Samsung, dualcore pentru Iphone
  • touchscreen super amoled pentru Samsung, capacitiv pentru Iphone
  • ram de 3 pentru Samsung cu 32 spațiu stocare, ram de 2 pentru iphone și 16 pentru stocare
  • cameră 16 pentru Samsung, cameră 12 pentru Iphone iar cea secundară 5 pentru Samsung, 1,2 pentru Iphone
  • bateria Samsung: 2600mah față de 1642 a bateriei Iphone-ului.

Și lista poate continua, ți-am făcut doar o mică comparație. Fiecare are gusturile lui și fiecare are alegerile lui, fiecare e liber să aleagă ce îi place.

• Madalin changed the title to Ajutor pentru achiziţionarea telefoanelor mobile