Jump to content

Ajutor pentru achiziţionarea telefoanelor mobile

Mr.Robot
 Share

Recommended Posts

Se merita sa iau iphone 4s 64GB?

Nu prea cred. Eu mai bine as lua un 5s de 16GB.

De ce nu incerci sa iti cumperi un Galaxy S4 LTE de 16 GB? Aproape e acelasi pret.

4s deja e cam vechi...si nu face fata la tot in ziua de azi.

Salutare, am si eu nevoie de niste recomandari si din partea celor ce stiu (eu mi-am facut cateva).. Vreau ceva mai multe brand-uri care au ca performanta, design, etc la fel ca LG G3 & Samsung Galaxy S5.. sau macar intre astea doua. Multumesc! Rog sa dati QUOTE ca sa stiu. Ofer plus la fiecare.. bineinteles daca nu e pentru +1.

Salutare, am si eu nevoie de niste recomandari si din partea celor ce stiu (eu mi-am facut cateva).. Vreau ceva mai multe brand-uri care au ca performanta, design, etc la fel ca LG G3 & Samsung Galaxy S5.. sau macar intre astea doua. Multumesc! Rog sa dati QUOTE ca sa stiu. Ofer plus la fiecare.. bineinteles daca nu e pentru +1.

Daca ai destui bani, decat sa aleg dintre alea doua, eu mi-as lua un iphone 6, ajunge in jur la 20-30k, nu e mult, ba chiar e ieftin(dar sa-l iei sh) e la zi cu update-uri, jocurile merg fara lag, ba chiar cred ca ar merge gta IV pe el, nu sunt sigur, o sa ma interesez si-ti zic.

Edited by VengadorR

@@Vengadorr, urasc iphone :) de ce? pentru ca e un telefon de cacat, e doar de fite si atat.. de ce crezi ca merge orice pe el? pentru ca ios-ul ala prost e facut doar pentru ei, software-ul e facut doar pentru acel hardware, si daca ti se pare ieftin cred ca nu gandesti.. sincer. multam oricum.

@@T h i e f,Eu as alege un sony xperia z3 http://www.emag.ro/telefon-mobil-sony-xperia-z3-16gb-4g-black-96710/pd/DFG75BBBM/. Am un telefon sony si sunt foarte multumit de el :) . Sau uite aici inca un telefon renumit si bun, marca htc http://www.emag.ro/telefon-mobil-htc-one-m8s-16-gb-4g-grey-htc-m8s-grey/pd/DR3PMYBBM/

@@Vlad, - am avut Xperia Z, nu vreau acelasi telefon :D difera doar la performanta seria Z, designul e identic dar foarte frumos, elegant.

HTC.. nu, nu e cine stie ce.

Mersi de recomandari.

samsung galaxy alpha.

am eu si e genial. procesor octa core, fara lag, fara probleme. display-ul e foarte misto, unghiuri bune de vizualizare. 2gb ram, 32GB de stocare. camera e ok, design-ul e super. iti da senzatia de premium.

@, - arata destul de bine si e si performant, dar procesoarele alea (2 quaduri) nu merg simultan, practic nu merge ca un octa, cel slab merge cand folosesti aplicatiile din telefon iar cel puternic e folosit in jocuri.. aplicatii ce necesita putere. ty de recomandare :) il bag la wishlist

@@Vengadorr, urasc iphone :) de ce? pentru ca e un telefon de cacat, e doar de fite si atat.. de ce crezi ca merge orice pe el? pentru ca ios-ul ala prost e facut doar pentru ei, software-ul e facut doar pentru acel hardware, si daca ti se pare ieftin cred ca nu gandesti.. sincer. multam oricum.

Nu inteleg de ce urasti iphone.Ios e cu mult mai bun decat Android si am multe motive si pot sa iti demostrez.Iphone=calitate deoarece niciodata nu mi s-a blocat iphoneul meu si cred ca apple este cea mai buna firma dintre toate.

Daca ai destui bani, decat sa aleg dintre alea doua, eu mi-as lua un iphone 6, ajunge in jur la 20-30k, nu e mult, ba chiar e ieftin(dar sa-l iei sh) e la zi cu update-uri, jocurile merg fara lag, ba chiar cred ca ar merge gta IV pe el, nu sunt sigur, o sa ma interesez si-ti zic.

Nu vad de ce ai da mai multi bani pe un iphone care face acelasi lucru, eventual doar daca vrei sa pari ca faci parte din categoria care nu are ce face cu banii, dar daca vine vorba de un iphone SH mai degraba intra la categoria opusa.

@@Vlad, - am avut Xperia Z, nu vreau acelasi telefon :D difera doar la performanta seria Z, designul e identic dar foarte frumos, elegant.

HTC.. nu, nu e cine stie ce.

Mersi de recomandari.

Eu ma intreb ce te face sa renunti la Xperia daca ai avut deja unul. Si recentul M5 dual are un pret excelent si specificatii pe care celelalte companii nu le au nici la telefoane de 2 ori mai scumpe. Dar daca nu mai vrei Z cred ca nici M nu intra in discutie.

Neața lume.

Vreau și eu niște păreri. Inițial mergeam pe Samsung Galaxy A5 (2016), însă am vrut și niște păreri despre niște telefoane puțin mai ieftine decât acesta. So...

Ce ați alege între:

Samsung Galaxy A3 (2016) & Samsung Galaxy A5 (2015)

Vreau să și argumentați alegerea. Nu doar să spuneți pe care dintre el l-ați alege. Mă veți ajuta foarte mult. :)

• Madalin changed the title to Ajutor pentru achiziţionarea telefoanelor mobile