Jump to content

B-Zone GTA:SA Effect Logo

Kev1nster
 Share

Recommended Posts

Frumoasa lucrarea, chiar foarte frumoasa. Ai un + de la mine, deoarece chiar meriti.

Imi poti spune cum se numeste accel model de scris cu care ai scris "RPG.B-ZONE.RO"?

Poti sa mai faci inca 1 versiune fara accel "Let's play toghetr'?

Edited by Marius Bz

Frumoasa lucrarea, chiar foarte frumoasa. Ai un + de la mine, deoarece chiar meriti.

Imi poti spune cum se numeste accel model de scris cu care ai scris "RPG.B-ZONE.RO"?

Poti sa mai faci inca 1 versiune fara accel "Let's play toghetr'?

Nu e un model, e un font (daca la asta te referi). Se numeste Pricedown.

Sunt frumoase, si daca puneai niste culori ieseau si mai bine. bravo

Arata bine dar daca il faceai color aratau superb!

Felicitari pentru munca depusa!!

Fratilor, ce nu intelegeti? DACA PUNEAM CULORI NU ARATA CA SI LOGO-UL GTA. Ori spuneti asta doar pentru +1 (varianta cea mai plauzibila pentru mine), ori n-ati vazut in viata voastra logo-ul GTA (sau poate nici titlul acestui topic).

Felicitari, este foarte frumos. Eu sunt de parere ca arata foarte bine asa, cum spui si tu kevin daca puneai culori nu arata ca si logul GTA..

Sunt frumoase asa cum sunt, nici odata nu stiti sa apreciati fara sa criticati sau sa mai adaugati ceva. Respect kevin.

Imi plac foarte mult desi ma asteptam la ceva mai colorat. Felicitari!

Fratilor, ce nu intelegeti? DACA PUNEAM CULORI NU ARATA CA SI LOGO-UL GTA. Ori spuneti asta doar pentru +1 (varianta cea mai plauzibila pentru mine), ori n-ati vazut in viata voastra logo-ul GTA (sau poate nici titlul acestui topic).

Ai citit macar? Cred ca nu. Data viitoare... poate o faci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.