Jump to content

Prezentare Andrei

mysstery
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Hephy
  • Prenume:Andrei
  • Varsta:22
  • Locatia:Sibiu
  • Ocupatie:Student medicina
  • Jocul(rile) preferat(e): wow, cs, risen
  • Hobby-urile tale:muzica, jocuri, plimbari
  • Interese:quice/truice/navicat , designer banner/logo/animatii, filmari, poze, stiinta
  • O descriere despre tine:Student medicina an 4 in sibiu, joc wow din clasa a 9a , am jucat p mai multe servere. Din 2010 sunt admin pe un server de wow (imi permit sa dau link pt ca serverul este inchis si nu va mai fi deschis) se numeste projecteden.ath.cx - sunt adminul Chewie de acolo, iar pe forum aveam numele mysstery, care vreti sa ma cunoasteti de acolo o puteti face, poate unii ma si cunoasteti deja. Imi place sa joc wow linistit, sa nu fac valva, imi plac raidurile cu guilda sau prietenii si sunt fan inrait al pvp-ului. Clasa preferata este Paladin, retribution sau prot. Mai joc druid tank, sau warrior tank. In rest va las pe voi sa ma cunoasteti.
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?:de pe ypu.ro mi-am postat acolo firma mea http://adriaprest.weebly.com si asa v-am descoperit pe voi.
  • Alte precizari?: Da, am cateva. Doresc daca se poate sa imi transfer un character de pe serverul unde eram admin? daca se poate. va pot pune la indemana toata baza de date de pe acel server. mentionez ca noi pana la 3.3.5 am folosit MANGOS , dupa am folosit un alt emulator. sper ca nu este o problema. cand am trecut de pe mangos pe celalalt care era total diferit am convertit toata baza de date ca playerii nostrii sa nu piarda caracterele etc. Mentionez ca serverul a fost inchis de catre mine in final deoarece din vreo 4 admini de rank 6 doar eu am ramas activ si singur nu faceam fata si cu facultatea si cu tot la scriptat bossi/mobi/quests etc. (nu c++ pt ca nu stiu asa cv, ci in EventAI). O zi buna. Astept sa va cunosc

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.