Jump to content

[B-ZONE TV] Hussar are piramide !

Hussar
 Share

Recommended Posts

@@Hussar, tumblr_m5axifHige1rx8xkco1_500.gif

Cum poate acest video sa fie urat? E foarte frumos, l-as urmari de cel putin 10 ori pe minut. Ok, inteleg ca e primul tau film si ca nu ai tangente cu asa ceva, si sper ca nici nu vei mai avea, dar totusi, e frustrant de penibil cum ai pus o melodie fredonata de un perfuzat pe creier si ai filmat in doua locatii diferite, cum te prosteai cu niste animuri. Congrats, mi-a murit inca un neuron.

Cum poate acest video sa fie urat? E foarte frumos, l-as urmari de cel putin 10 ori pe minut. Ok, inteleg ca e primul tau film si ca nu ai tangente cu asa ceva, si sper ca nici nu vei mai avea, dar totusi, e frustrant de penibil cum ai pus o melodie fredonata de un perfuzat pe creier si ai filmat in doua locatii diferite, cum te prosteai cu niste animuri. Congrats, mi-a murit inca un neuron.

Comentariul tau m-a amuzat mai mult decat intregul video si vocea aceea de perfuzat.

Dau +1 cand pot ^_^

@Interesant videoul, ca sa zic asa.. AHAHAHA

nu este primul video.... uita-te pe canalul meu si vei vedea un film Antrenorul de Drift si 2 filmuri despre drift

Daca nu este primul video atunci este chiar si mai grav :| . Cum sa nu te faci de ras cu asa ceva?

Munca ta este egala cu 0 la acest videoclip. Tu ce ai facut mai degraba? Ai luat o melodie de la un "cocalar" si ai pus 2 faze si alea editeate in movie maker , pun pariu.

Puteai face ceva mai complex daca doreai in special cu melodiia aia... cu poze ceva . Dar nu cu /dance 3 (sa se vada si in filmare) .

Sper sa nu iei ce am scris eu ca pe o insulta.

Daca chiar vrei sa te iei de filme , i-ati Cam Hack / Smooth Camera (pentru filmare) si Sony Vegas Pro 12 pentru edit . Nu neeaparat Pro 12 , si 11 si 10 sunt foarte bune. De ex , Gang_Mihai a editat trailer B-zone in Sony Vegas Pro 10 . Ceea ce inseamna ca face treaba acest program.

Pentru ajutor imi poti da un PM.

Felicitari pentru munca depusa..continua tot asa

Sper sa nu ma fac de ras!

A murit speranţa :(.

Mă întreb cum de ţi-a venit grozava idee de a filma nişte cadre în care foloseşti comanda /dance, iar apoi să pui o melodie peste ele. E de domeniul penibilului. Parodie? Nici pe aproape. Dacă vrei să faci filme fă-le în mod serios şi vor ieşi bine. Mai bine filmai cum creştea iarba în faţa HQ-ului decât asta.

My_Eyes.jpg

Ce doamne iartă-mă a fost asta? Sincer... nu înţeleg...

Felicitări că ai făcut efortul să apeşi pe F9 să filmezi , si să îţi foloseşti vocea cât timp eşti răguşit , cred că te-a durut rău gâtul.

Ma. Inteleg ca e primul tau videoclip, dar iti dau niste sfaturi:

Puteai macar sa filmezi pe movie.b-zone.ro.

Ideea nu este rea, dar editul cam prost. Puteai folosi sony vegas.

Daca folosesti sony vegas si eu nu stiam :)) invata sa faci widescreen( sa se vada pe tot ecranul )

In rest totul e ok. Succes in continuare

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.