No account Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Nu va luati de mine sunt incepator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeZzE Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Foarte frumos suvenirul, un text 3d super ai +1 de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NixD Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Foartee tare, cand voi putea sa dau +1 o sa iti dau, prea smecher . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaduCzR Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Bestial, si eu tot la fel o sa iti dau +1 cand voi putea. E prea fain Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted August 8, 2013 Author Share Posted August 8, 2013 Multumesc frumos tuturor Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuBB Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Textul 3D e frumos, insa backgroundul e cam simplu. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted August 8, 2013 Author Share Posted August 8, 2013 Textul 3D e frumos, insa backgroundul e cam simplu. Felicitari! Multumesc, o sa vad ce o sa fac cu background-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenstein Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 (edited) Poate pare ciudat, dar fiecare cu preferintele lui...Mie imi place mai mult background-ul decat textul in sine. E frumos e 3d felicitari, dar parca arata mai bine de faceai textul altcumva...fara acele "dungi" pe el, si la background au dreptate si ceilalti, mergea si mai bine. Continua sa faci lucrari, doar asa te vei experimenta. Eu am o vorba: Reusesti continua, nu reusesti continua. Edited August 8, 2013 by BTD Jack Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted August 8, 2013 Author Share Posted August 8, 2013 Poate pare ciudat, dar fiecare cu preferintele lui...Mie imi place mai mult background-ul decat textul in sine. E frumos e 3d felicitari, dar parca arata mai bine de faceai textul altcumva...fara acele "dungi" pe el, si la background au dreptate si ceilalti, mergea si mai bine. Continua sa faci lucrari, doar asa te vei experimenta. Eu am o vorba: Reusesti continua, nu reusesti continua. Multumesc, pai asa e fiecarea cu parerea lui voi avea in vederea toate aceste detalii la urmatoarea creatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S k e l e T Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Foarte frumos, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P r i C i Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Destul de bine ai lucrat ! Felicitarile mele ! Spor la urmatoarele creatii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted August 8, 2013 Author Share Posted August 8, 2013 Foarte frumos, felicitari pentru munca depusa. Destul de bine ai lucrat ! Felicitarile mele ! Spor la urmatoarele creatii ! Multumesc pentru pareri . Voi mai face niste logo-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oscar Capone Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 (edited) Frumos ! Felicitari pentru munca depusa ! +1 cand voi putea. Edited August 8, 2013 by Oscar Capone Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Ti-au iesit foarte frumos, imi place. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted August 8, 2013 Author Share Posted August 8, 2013 Frumos ! Felicitari pentru munca depusa ! +1 cand voi putea. Ti-au iesit foarte frumos, imi place. Felicitari! Multumesc tuturor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecos Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Interesant suvenirul. Textul este incadrat bine in imagine. Este reusit! Felicitari pentru staruinta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaze it Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 E frumusel dar cam simplu dupa parerea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venturas Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Bravo! Un inceput frumos pentru tine. Frumos loggo-ul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted August 9, 2013 Author Share Posted August 9, 2013 Interesant suvenirul. Textul este incadrat bine in imagine. Este reusit! Felicitari pentru staruinta! E frumusel dar cam simplu dupa parerea mea Bravo! Un inceput frumos pentru tine. Frumos loggo-ul! Multumesc, esti prima mea creatie... cu timpul o sa ma specializez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Frumoase felicitari pentru munca depusa si te asteptam cu lucrari noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted August 10, 2013 Author Share Posted August 10, 2013 Frumoase felicitari pentru munca depusa si te asteptam cu lucrari noi multumesc pentru apreciere, am facut o lucrare noua titlul [b-Zone} Logo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghita Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Frumos.Nu prea imi plac dungile alea de pe scris. Te felicit pentru munca depusa.Te astept cu noi creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Bz Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Mie text-ul imi place foarte mult, insa backroundul mi se pare umpic ciudat... Te asteptam si cu alte creatii in viitor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
J o n n Y Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Daca ai mai taia din parti...ar fi excelent...bravo pentru creatie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG JustRed Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Arată acceptabil, părerea mea e că mai trebuia să aşezi puţin culorile şi la stil să mai lucrezi puţin , în rest pare OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts