Jump to content

RPG.B-Zone.Ro Presentation

Kelton

Prezentare  

269 members have voted

1. 1. Care prezentare v-a plăcut mai mult?

Recommended Posts

Dezavantaj considerat de mine este faptul ca la inceput melodia se schimba prea rapid ,masinile tutorial nu sunt la fel de frumos prezentate, iar atunci cand se face urmatorul pas al membrului din Taxi spre Tsar Bratva nu este la fel de frumoas prezentat.

Avantajele sunt mult mai multe,nu le zic pe toate.In primul rand grafica e exceptionala,apoi imi place mult mai mult cum este reprezentat accidentul cu Sultan si cum hitmenul respectiv omoara acele persoane.

Per total este mult mai frumos,un video demn de comunitate.

No comment. În această prezentare am văzut acţiune, playeri, dezvoltare, foarte reuşită. în cele 7 minute ale prezentării am rămas cu gura căscată, mi se pare foarte bine realizată. Felicitări!

Am votat prezentarea numarul 1, deoarece ma atrage pur si simplu, este mai explicita pe cand prezentarea numarul 2 nu prea explica multe lucruri si parca este prea intunecata.

Clar prezentarea I. Are o desfasurare mai complexa, si o poveste care la prima vedere, face pe oricine sa se apuce RPG.B-ZONE.RO :D

Votez varianta 2.

Este mult mai scurta si mai la subiect..

Cei care cauta un server de samp nu stau 8 minute pentru un Trailer..

Varian 2 este ideala pentru a ne reprezenta :)

Foarte frumoasa , insa m-am tot gandit ca poate trebuiau sa fie prezentate si job-urile pe scurt acolo imediat dupa ce sunt prezentate masinile , oricum si asa e bine .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.