Jump to content

Sa Camera Hack

IonuC

Recommended Posts

SaCam este un program usor de utilizat, contine 15 pozitii de cameri, ele fiind atunci cand conduci o masina( nu avioane,barci)

Pasul 1: Tot cew trebuie sa faci este sa il downloadezi de aici Download iar apoi il deschizi si il lasi in bara, dar nu-l inchide.

Pasul 2: Inti intr-o masina, apesi pe tasta * de pe tastatura, iar apoi prim butonul V de pe tastatura iti alegi pozitia dorita.

Asa apare camera 151xk1oed8snqfeki2lw73.png

Ionuc am vb pe skype cu tine si pac cum ai auzit de sacamhack d la mn la-i si postat :)) , nu-i nimic ai facut un lucru bun , insa acest program este utilizat in general de cei care fac clipuri pe samp si nu cred ca ar trebuie sa-l aiba toti playeri deoarece nu au ce face cu el atat timp cat acestia vor sa se joace :) .

...nu prea imi place :D dar cred ca e bun pentru cei ce le plac dastea....totusi cred ca face umpic lag...fiind un mod..

Bafta

nu face deloc lag, nu este un mod ci un program, cu acest program se pot vedea unghiuri care nu se vad normal cand conduci o masina, in plus mai are si modulul "Free Look" cu care poti plimba camera unde vrei tu cu ajutorul tastelor + - 4 6 2 8

pentru a dezactiva speedometerul ala (indicatorul de viteza) apasati pe 3

toate tastele pe care le-am zis mai sus sunt cele de sub numlock din dreapta tastaturii

bun pentru facut filme

de asemenea daca doriti sa il luati direct de la sponsor sa fiti siguri ca nu are virus

http://download803.filefront.com/dgmdmncxmdxg/3948579/camhack.zip

in plus pentru a rula in sa-mp aveti nevoie de un programel si mai mic numit "PermEdit"

http://amsterdam1.plunder.com/x/$cFRtOETGO1AloXiGrmRWONyfx25tl7Ke/138663/?/PermEdit.exe

deschideti sacamhack, deschideti permedit, cautati in lista de la permedit "sacamhack.exe" (fara ghilimele) dati click o data pe el pe urma dati click pe butonul de sub lista de programe numit "Grant Permission", pe urma puteti inchide permedit, intrati in sa-mp si gata

(Dupa parerea mea am explicat mai bine decat IunucBladea)

pai multora nu le detecteaza ca nu au anitivirus bun si dupaia se mira dc au sparturi in firewall :))=))

lol poi inseamna ca nu prea le ai tu cu de astea daca vrei sa stii orice mic programel si orice crack si orice chestie care e pentru un joc ex sa cam hack ex crack-urile sunt detectate(daca ai un antivirus bun) ca virusi dar ele nu fac nimic rau pc-ului :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.