Jump to content

Bug - Masini ( Full Acces )

i7 DauMagie

Recommended Posts

Nick-ul tau:i8.

Descrierea bugului:Seara trecuta nu stiu ce sa intamplat cu masina mea , a disparut apoi aparut si tot asa, am dat report nu m-a ajutat nimeni , dimineata am dat buylevel 5 , si cica am primit bravura in loc de bobcat . Ok zic ma duc afara si i-a bravura de unde nu e. Am dat locatecar si am vazut ca e prin jefferson , m-am dus si am vazut ca am infernus , am dat carinfo tot infernus. Cand intru in el opa , you are driving you own car M-am plimbat cu el si , am incercat si eu ca tot romanu sa vad daca pot sa-l vand , si ... mergea sellcarto si sellcarex numa ca nu aveam cont premium sa poata da aia accept ...

Screenshot(s): Nu am , daca nu va intereseaza asta e , e spre binele vostru .

Am postat aici la rugamintea lu roxor.

Daca tot am postat aici va rog kelton/mastertrap veniti cu un raspuns "frumos" si sa nu-mi spuneti ca , cu un singur relog se rezolva. Ca nimeni cand are o masina de genul asta nu da relog. Sau ma rog poate are noroc si nimereste o masina non-premium si o poate vinde.

La DS ai incercat s-o vinzi? Nu luai adevarata valoare pe ea, dar aveai ceva bani. Cel putin asta faceam eu in locul tau.

Da, și cel mai probabil nu funcționa, sau și dacă funcționa îți ștergea un admin banii și poate primeai și ban, deci nu ți-aș recomanda să încerci.

Poate, desi nu cred ca cineva se prindea atata timp cat nu ieseam in evidenta cu asta o.O. Asa cum, mai de mult, era un bug dupa rob, dupa ce dadeai /q si reveneai, nu mai aveai jail, aveai iar toate punctele si banii de pe rob nu ii mai aveai. In situatia asta, inainte de rob, transferai banii tai cuiva, dadeai robul, asteptai putin, dadeai /q si te rugai sa prinzi bugul ca atunci cand intri iar pe server sa-ti apara banii inapoi, iar banii transferati sa ramana pe contul acelei persoane. Din pacate, mereu uitam sa transfer, dar cred ca ar fi mers :-?.

La DS ai incercat s-o vinzi? Nu luai adevarata valoare pe ea, dar aveai ceva bani. Cel putin asta faceam eu in locul tau.

Da, zicea ca "You are not a car owner" , la fel si la park. Dar totusi sunt uluit ca astea 2 nu mergeau, dar in schimb mergeau sellcarto si sellcarex.

Daca nu ma crede kelton , sa-l intrebe pe Roxor ca a intrat in masina si ii aparea You are driving i8.'s vehicle.

Da, și cel mai probabil nu funcționa, sau și dacă funcționa îți ștergea un admin banii și poate primeai și ban, deci nu ți-aș recomanda să încerci.

Din câte am văzut s-a rezolvat, ai iar Bravura. Interesant bug, dar altădată postează la timp.

Am văzut și eu pozele făcute de Roxor.

Ca să descoperim și să reparăm acest bug trebuie să știm cum s-a reprodus. Că dacă nu făceai nimic nu avea cum să-ți apară acea mașină, care cel mai probabil era a altui jucător.

Salut, am văzut că a mai fost raportat acest bug.După ce mi-a explodat mașina (Bullet) nu am mai putut să dau de ea, când am dat /locatecar m-a dus la un Bobcat.Aveam acces la unele comenzi ale mașinii, când am urcat în ea spunea că eu sunt proprietarul mașinii.Aici niște poze.La mine s-a rezolvat dupa un relog.

Salut, am văzut că a mai fost raportat acest bug.După ce mi-a explodat mașina (Bullet) nu am mai putut să dau de ea, când am dat /locatecar m-a dus la un Bobcat.Aveam acces la unele comenzi ale mașinii, când am urcat în ea spunea că eu sunt proprietarul mașinii.Aici niște poze.La mine s-a rezolvat dupa un relog.

Ala era bobcat-ul meu , eu pe data de 14 seara am avut problema asta. :) La casa aia am si park si rent.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.