Jump to content

[B-Zone TV] Bobo's baseball team

MrKira
 Share

Recommended Posts

Eu nu inteleg de ce nu te bagi la un trailer RPG, ai talent, ai ochiu' format, oleaca' de simtu' umorului...

Pentru că nu vreau să mă implic în aşa ceva după ce mi-a spus Bobo, şi anume că prin pamfletul pe care l-am făcut cu Hitler, eu am atacat comunitatea: "atac la adresa comunităţii". Oricum, nu aş avea niciodată sprijinul cuvenit pentru a face o prezentare pentru server. Când o să primesc scuzele cuvenite de la Bobo, o să îmi cer şi eu scuze pentru faptul că l-am făcut nesimţit, şi o să fac cu cea mai mare plăcere o prezentare, însă până atunci, rămân în banca mea.

Pentru că nu vreau să mă implic în aşa ceva după ce mi-a spus Bobo, şi anume că prin pamfletul pe care l-am făcut cu Hitler, eu am atacat comunitatea: "atac la adresa comunităţii". Oricum, nu aş avea niciodată sprijinul cuvenit pentru a face o prezentare pentru server. Când o să primesc scuzele cuvenite de la Bobo, o să îmi cer şi eu scuze pentru faptul că l-am făcut nesimţit, şi o să fac cu cea mai mare plăcere o prezentare, însă până atunci, rămân în banca mea.

Si, atunci, de ce te mai chinui sa faci video-uri pentru comunitate? Pana la urma, ai pus "B-Zone" pe acest video.

Nu inteleg ce cauta lol-ul ala la sfarsit..

E ceva gen : Laughing of laud ? (sau ce dzeu inseamna, insa tu il folosesti cu sensul de WTF)

Da, îl folosesc cu sensul de WTF pentru ultima scenă cu ursul care se... scarpină :)

Skinul ala cu punga pe cap e cel mai tare. Imi place. Felicitari!

Îţi mulţumesc.

Cred ca esti la ora actuala singurul moviemaker priceput de pe B-Zone, felicitari.

Mulţumesc stefanless!

Inca o data uimit de numarul mare de prieteni care te-au ajutat :) cand statea fata aia jos acolo la 0:26 se vede clar cum trec masinile la departare :D si acum despre film!

Imi place cum ai filmat vad ca ai scos acel enb care arata smecher acela din familia lui gustavo si apropo nu mai scoti un episod nou :))?

E bine realizat, imi place mult, dar in locul tau, cand incepea melodia " harlem shake", o faceam sa inceapa mai brusc

Sincer nu imi dau seama de ce ai pus titlul ala, probabil vrei sa ii atragi atentia lui bobo si nu sti cum.

Felicitari, ai +1.

Edited by Gang Mihai

Inca o data uimit de numarul mare de prieteni care te-au ajutat :) cand statea fata aia jos acolo la 0:26 se vede clar cum trec masinile la departare :D si acum despre film!

Imi place cum ai filmat vad ca ai scos acel enb care arata smecher acela din familia lui gustavo si apropo nu mai scoti un episod nou :))?

O să scot în curând un episod nou. Apropo, nu folosesc ENB-uri, ci pur şi simplu am editat culorile prin Sony Vegas. Mulţumesc de aprecieri! :)

E bine realizat, imi place mult, dar in locul tau, cand incepea melodia " harlem shake", o faceam sa inceapa mai brusc

Sincer nu imi dau seama de ce ai pus titlul ala, probabil vrei sa ii atragi atentia lui bobo si nu sti cum.

Felicitari, ai +1.

Sincer? Nu chiar, dar mi se pare că titlurile de genul atrag mai bine audienţa. Mulţumesc!

Foarte fain clipul, mie sincer mi-a placut. Tine-o tot asa! Iti voi da si un + cand voi putea.. Si da, ai dreptate, titlurile astea te fac sa te uiti la clip :))

Mulţumesc! Apreciez părerea ta.

Foarte tare, imi place grafica... adica mi se pare totul foarte curat asa, limpede. Fara prea multe efecte care sa-mi distruga concentrarea la clip.

Si da, titlul atrage publicul insa nu are nicio treaba cu, continutul clipului.

Foarte reusit acest video, merita vizualizat.

Vă mulţumesc frumos tuturor. Titlul, dacă nu aţi observat, are de fapt o mare legătură cu filmul. La început totul se petrece pe terenul de baseball.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.