Jump to content

[B-Zone Battle] Geoo vs F4L oTo

R Geoo
 Share

Recommended Posts

• Numele meu: Geoo
  • Numele celui provocat: F4L oTo
  • Tema luptei: Horror.
  • Dimensiuni (maximă/minimă): Free.
  • Deadline time posting: Până azi la 20:00.

Votez a doua lucrare deoarece mi se pare un pic mai complexa ,nu sunt eu prea bun la poze ,dar prima e cam simpla.Nici nu prea inteleg ce ar vrea sa semnifice prima poza :-? o fantoma cu craci in sus :-??

Votez prima lucrare deoarece mi se pare foarte bine realizată, lăsând totodată o fărâmă de realitate în urmă. Îmi place faptul că au fost utilizate 4 texte, efect de black & white şi acele linii orizontale, care toate adunate la un loc conferă un efect de cameră video/foto foarte real. Felicitările mele!

Votez lucrarea număru' 1 deoarece a manipulat-o în aşa fel cât să-i dea acel efect de cameră video. Eu zic că e greu să iei o poză cu holul unui hotel şi să faci din ea un fel de scenă din filmele de groază.

Votez a doua lucrare, prima nu ma facut sa spun in gand acel ''wow'' , presupun ca a depus efort sa o aduca la acea forma, dar a doua lucrare mi se pare mult mai buna ,imi plac efectele ,imi place personajul .

Amandoi imi sunt prieteni si am impresia ca stiu ce lucrare ii apartine fiecaruia. Decizia e foarte grea avand in vedere ca amandoi s-au straudit pentru aceste lucrari. Aleg lucrarea numarul unu intrucat se observa clar gradul de implicare. La a doua daca smudgeul era facut mai bine, imaginea era excelenta.

Votez poza numarul 1 deoarece de la o poza simpla a holului unui hotel s-a ajuns la o poza parca desprinsa din filmele de groaza

Totul pare real chiar si acea "fantoma" cu capu' in jos.

Votez lucrarea numarul 1. Prima oara cand o vezi, ai impresia ca e o imagine luata de pe google si crezi ca e reala. Dar daca te uiti mai atent, iti dai seama ca este facuta. Aici se vede adevaratul "skill" in Photoshop, pentru ca la prima vedere nici nu zici ca e prelucrata. Iar a doua, nu-mi place textul ala si smudge-ul putea fi facut mai bine. Cel care a facut-o pe a doua a vrut sa introduca cat mai multe dar nu prea a fost atent la toate detaliile, mai ales cele esentiale.

Votez lucrarea numarul 1.

Lucrarea numarul 1 este cea mai subtila, cea mai bine lucrata, cu atentie. Tema era "horror", dar toti ne-am obisnuit cu semnaturi si avatare..etc, asta e o manipulare foarte buna. A pus frumos fantasma, a facut un scenariu de groaza clasic. Imi place, este simpla la prima vedere, dar de fapt este complexa. Nici nu iti dai seama ca a fost prelucrata. I like it!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.