Jump to content

[B-Zone TV] RPG B-ZONE TRAILER

DaniSteptu
 Share

Recommended Posts

BDTLPD.jpg

Omfg , cel mai bun trailer de până acum. GENIAL

S-au făcut zeci de trailere fără sens şi fără rost care mi-au spart retinele. Mă bucur să mai văd un trailer adevărat.

Bravo ţie şi echipei , cred că a durat ceva.

Replica mareata..

Te-am ajutat cam cat de mult am putut si inca de la inceput ma asteptam la ceva extrem de frumos. Dupa cum ai spus si tu, cu ceva mai multa organizare se pot face multe din cele prezente in film si pe serverele RPG.

Foarte reuşit trailerul, tot mă uit la el şi nu mă plictisesc. Ai felicitările mele, îmi place foarte mult.

Nu cred că poate să vină cineva cu critici, acel cineva înseamnă că nu are ce face. :))

Rupe de la 0:53.

Edited by F4L Andrei

Esti si vei fi o legenda in lumea Videoclipurilor , imi place ce ai facut si la Edit si ce ai filmat . Ai un adevarat talent la asta , esti foarte creativ , eu te felicit .

Datorita tie si videoclipurilor tale [ Primul Trailer rpg.b-zone.ro ] m-am apucat sa joc pe b-zone .

Asta ar trebui sa fie noul trailer B-Zone .

Ce de urari de bine... stiu ca tu astepti comentariul meu ca sa poti inchide topicul.

Pot spune ca este un clip destul de reusit, dar daca atat poti tu... mna, nu iti pot forta mana.

Mai ai cate ceva de invatat pe ici-colo, inca esti ,,jos'' in lumea clipuletelor pe sa-mp, lume pe care o conduc, de asemenea.

Data viitoare nu te sfii sa imi ceri ajutorul... stii bine ca te-am ajutat intotdeauna, inca de la primii pasi!

esticelmaitarepwp

Te aşteptăm şi cu o prezentare pentru RPG 2 dacă nu te superi :D.

Ma amuzi...

Felicitări pentru acest videoclip, după părerea mea este cel mai reușit pentru o prezentare, nu este lung cu 230948805 de lucruri în +, este scurt și la obiect, chiar și melodia se potrivește cu videoclipul. Încă o data felicitări pentru munca depusă.

O concluzie ? Gta San Andreas si Samp-ul nu vor muri niciodata,cel putin in generatia noastra :) '90+

Foarte adevarat. Un joc de care ne vom aminti peste 20-30 de ani.

Şi eu asta incerc sa fac, cat mai multe amintiri video si foto si sa le pastrez, in viitor te vei uita cu placere.

Daniiiiiiiiiiiii , insfarsit mai vad si eu un clip postat de tine.

Dupa noptile nedormite , petrecute la filmul acesta ( :)) ) ai reusit sa il postezi si tu...

A iesit frumos , felicitari !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.