DaniSteptu Posted September 6, 2013 Author Share Posted September 6, 2013 Imi place dar regret ca aceste secvente nu le putem gasi in joc. Cu multa organizare din partea tuturor se poate Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Omfg , cel mai bun trailer de până acum. GENIAL S-au făcut zeci de trailere fără sens şi fără rost care mi-au spart retinele. Mă bucur să mai văd un trailer adevărat. Bravo ţie şi echipei , cred că a durat ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanJackson Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Cel mai tare video! iti dau +1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Replica mareata.. Te-am ajutat cam cat de mult am putut si inca de la inceput ma asteptam la ceva extrem de frumos. Dupa cum ai spus si tu, cu ceva mai multa organizare se pot face multe din cele prezente in film si pe serverele RPG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NaTE NaTE NaTE NaTE Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Genial, e un cuvant de nimic pentru ce ai facut tu aici. Felicitari, ti-a iesit foarte frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Bravo. Apreciez munca ta Dani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Aka Show Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 MI se pare genial,desi tia luat ceva timp cu editu,asta stiu ,tia iesit foarte bine Bravo tie Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Andrei Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 (edited) Foarte reuşit trailerul, tot mă uit la el şi nu mă plictisesc. Ai felicitările mele, îmi place foarte mult. Nu cred că poate să vină cineva cu critici, acel cineva înseamnă că nu are ce face. Rupe de la 0:53. Edited September 7, 2013 by F4L Andrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaTarusanu Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Esti si vei fi o legenda in lumea Videoclipurilor , imi place ce ai facut si la Edit si ce ai filmat . Ai un adevarat talent la asta , esti foarte creativ , eu te felicit . Datorita tie si videoclipurilor tale [ Primul Trailer rpg.b-zone.ro ] m-am apucat sa joc pe b-zone . Asta ar trebui sa fie noul trailer B-Zone . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Blană Dani. Te aşteptăm şi cu o prezentare pentru RPG 2 dacă nu te superi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Ce de urari de bine... stiu ca tu astepti comentariul meu ca sa poti inchide topicul. Pot spune ca este un clip destul de reusit, dar daca atat poti tu... mna, nu iti pot forta mana. Mai ai cate ceva de invatat pe ici-colo, inca esti ,,jos'' in lumea clipuletelor pe sa-mp, lume pe care o conduc, de asemenea. Data viitoare nu te sfii sa imi ceri ajutorul... stii bine ca te-am ajutat intotdeauna, inca de la primii pasi! esticelmaitarepwp Te aşteptăm şi cu o prezentare pentru RPG 2 dacă nu te superi . Ma amuzi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Ce e al tău, e al tău Danele.. felicitări pentru toată munca depusă şi pentru viitoare muncă pe care o vei depune. Să te vedem că faci parte din echipa Machinima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Foarte tare, melodia se potriveste foarte bine, dm, curse, garda, factiuni, imi place, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conner Q Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Felicitări pentru acest videoclip, după părerea mea este cel mai reușit pentru o prezentare, nu este lung cu 230948805 de lucruri în +, este scurt și la obiect, chiar și melodia se potrivește cu videoclipul. Încă o data felicitări pentru munca depusă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauricee Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Foarte reusit, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Doamne, cat de frumos poate fie. Felicitarile mele Dani, chiar ai organizat frumos, imi plac foarte mult si effectele date. Felicitari inca odata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenneyPro Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Esti bestial Dani ... ai ceva ce eu nu am, talent Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
J h a f f y Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 O concluzie ? Gta San Andreas si Samp-ul nu vor muri niciodata,cel putin in generatia noastra '90+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted September 9, 2013 Author Share Posted September 9, 2013 O concluzie ? Gta San Andreas si Samp-ul nu vor muri niciodata,cel putin in generatia noastra '90+ Foarte adevarat. Un joc de care ne vom aminti peste 20-30 de ani. Şi eu asta incerc sa fac, cat mai multe amintiri video si foto si sa le pastrez, in viitor te vei uita cu placere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Foarte frumos! B R A V O!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Daniiiiiiiiiiiii , insfarsit mai vad si eu un clip postat de tine. Dupa noptile nedormite , petrecute la filmul acesta ( ) ai reusit sa il postezi si tu... A iesit frumos , felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daves Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Este cea mai frumoasa prezentare pe care am vazut-o, meritati toate felicitarile mele, tu si actorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiG3R Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Ar trebuii sa fie pus acest video ca trailar al B-zone, dupa parerea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB SanD14 Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Foarte frumos dani ! Felicitari ! Ar fi bine daca ar fi pus trailer official Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F doN arT Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Este un trailer reusit din punctul meu de vedere. felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts