Jump to content

Scrisoare catre Mos Craciun Alin.MaesT

r3g3n3sis

Recommended Posts

Draga Mos Craciun Te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de atit de multa vreme, poate de pe vremea copilariei cu miros de brad nins si de sarbatoare. Iti scriu insa acum, cind vad ca lumea e pe zi ce trece tot mai rea si mai bolnavicioasa. Datorita acestui fapt, te rog sa aduci cate un sac de bunatate oamenilor rai si cate un sac de sanatate fiecarui om bolnav. Pentru mine nu stiu ce sa-ti cer(admin pe bzone). Dragoste ti-am cerut cindva. Si mi-ai adus. Ma tem ca sa ti-o cer din nou. Ti-as cere sufletul geaman mie, sufletul pereche. Dar cine stie daca ochii dumitale batrini si obositi de lumina cruda a zapezilor cu care te lupti an de an ca sa ne aduci tuturor bucurie nu se vor insela din cauza furtunilor de ceata argintie? Eu vreau sa iti pot scrie si peste cativa ani…Ti-as cere liniste si pace sufleteasca, dar stiu ca sunt atitia oameni zbuciumati si atitia copii batrini inainte de vreme care au nevoie de asta, incit nu indraznesc sa le vreau pentru mine. De aceea, daca nu m-ai uitat si daca crezi ca inca mai merit un cadou, fa doar ca lacrima sa-mi fie iarasi limpede, iar ochii, ochii mei te rog mai fa-i macar o data sa straluceasca asa cum straluceau cand ne-am intilnit prima oara… te rog sa te uiti la asta Mos Craciun Alin :D (sper sa iti placa am combinat mai multe idei de pe diferite siteuri si a rezultat asta si sper sa ma ierti ca am fost rau cu playerii si sper sa fii si tu intelegator si daca vrei nu te oblig nu iti iau gatu...daca imi poti da de Craciun sau de Anul Nou admin pe bzone as aprecia foarte mult acest lucru multumesc)

Da .. frumoasa scrisoarea , dar trebuia sa iti dai seama de mai mult timp , nu de cand ti-am dat eu /sms.

Asa ca daca mai doresti admin , mai ai de asteptat ceva timp.

uite am invatat sa ma controlez ieri cand ma bagat unu 2 k la jail nu iam zis nimic iam zis ..prin sms ..."ma ce ai ? am zis ca nu ma predau? " doar atat si am tacut nu lam injurat sau luat la mijto

Ai fi putut la fel de bine sa iti cer scuze fata de alin printr-un mesaj privat si sa faci o cerere de admin dupa respectivul model , oricum frumoasa scrisoarea dar imi pare rau sa te dezamagesc , Mos Craciun nu exista.. Mos Alin da :)) bft

Dute si canta la alta masa(server).Avem admini foarte buni si deja sunt destui

auzi cr1spy fara suparare tiam cerut parerea ? eu am facut asa fiindca vine craciunu de aia si in plus am vrut sa imi cer iertare de la alin ...si e simpatica...mia luat 30 de min....sa combim sa iasa o scrisoare frumoasa

sper sa primesti si u un cadou :) de craciun si sper sa ne impacam :) sa nu ne mai omoram aiurea :) si alin cred ca ma intelege ca incerc sa ma schimb acum mam impacat cu toti care eram certat :D si cu legic inclusiv :D acum sper si floin sper sa ma ierte :)) si na sa dea domnu sa iau si eu ...acel admin...ca imi doresc prea mult ..eu nici lider nu am avut niciodata :( macar admin...jur ca nu plec cum a facut lethal si multi altii nu vreau sa va parasesc eu am intrat in aceasta comunitatea sa imi fak prieteni si vreau sa imi cer inca odata alin pt toate cele facute sper sa ma inteleaga si sper sa ierte mai ales ca vin sarbatorile promit ca o sa ma controlez :D

sper sa ti se indeplineasca dorinta ca nu esti asa om rau numai ca ai momente cand nu te poti controla ( toti avem asa momente ) sper sa iei admin ca esti de treaba frumoasa scrisoare

Nu cred ca ai scris tu aia .. si sa-ti zic de ce ... acolo apar multe cuvinte scrise cu î din i nu cu â din a ... si m-am uitat prin posturile tale şi tu scrii cu â din a ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.