Jump to content

Scrisoare catre Mos Craciun Alin.MaesT

r3g3n3sis

Recommended Posts

Lethal ...nu e o persoana oarecare...el a fost primul meu lider si nu o sa uit niciodata ce am invatat de la el,dar asta e ...odata si odata fiecare va pleca din comunitate dintr-un motiv sau altul...lethal a fost un lider adevarat ... aduceti-va aminte cat timp a fost lider Rroms...;) era un singur Bulibasha..:))...Bulibasha Lethal :).

frumos ce ai facut da nu cred pentru chestia asta vei primi admin .... admin primesti sa ajuti lumea pe serv sa faci cv pentru serv nu poezi sau chesti de genu foarte frumos ce ai facut

Fara suparare dar nu meriti admin mai ales din cauza ca atunci cand aveam probleme cu hostul tu "ti-ai batut joc" de host ... mai sunt si alte motive pt care nu as/am avea incredere in tine, eu ti-am dat un exemplu.

da omule dar cum dumnezeu daca pica din 2 in 2 zile ce sa ii faci miam batut joc ? ca ziceam hoster in garaj partea a 2 a dar mai exista si bancuri de care unii oameni nu stiu de ele ...asta e unii oameni percep mai greu bancurile ...si de asta si tomblerone eu nu stiu ce sa fak pt server ..nu le am cu scripting ...si alte chestii sau....ma rog photoshop ..is un simplu player...si nu te teme ca am ajutat multi playeri cand aveau nevoie...dc sa nu ii ajut si pe ei ...doar is newby si la randul lor imi vor intoarce favoarea

gata ma :| acuma crezi ca , cu asta vei primi admin ? Ai facut scriosoare sa iti ceri iertare pentru ce ai facut gresit pana acuma :).... oricum bafta ;):-J , multi alti au ajutat si nu au cerut admin , multi alti au invatat playeri , multi alti au dus playeri si nu au spus nimic :| ....

:))) foarte tare :)))) daca filmezi cand scri pe cer cu un avion "B-Zone.Ro" sau "Alin iarta-ma" sigur iei admin :)) ce sa zic.. bafta si daca il iei, tine-l bine ca nush de ce am impresia ca o sa fie vreo luna de proba :)))

yo zic ca scrisoarea e geniala :):)):)) si cre k ia luat ceva timp sa culeaga propozitiile alea spumoase..dar faza cu adminu ns:-??...slabe sanse fiindca sunt si multi admini si buni..dar ai merita pt efort :)):))..Si yo imi cer iertare fatza de Alin_Maest (Mos Craciun) dak lam suparat cu cv vreodata.

va multumesc tuturor ca ma sustineti se cunoaste cine imi esti prieten si sa va dea dumnezeu sanatate si tot ce doriti in viata si sa aveti grija de voi :D

Park esti o babutza din aia care cerseste =))):))) (imi cer scuze dar asta mi-a venit prima data in minte :)))

Emm... e player activ si a fost sub-lider FBI (si Loloz nu e chiar asa de darnic sa deie oricui) . ;)

Tu crezi ca daca faci o banala scrisoare o sa primesti admin ?

In primu rand , sa se vada pe comportamentul tau ca te-ai schimbat dupa , incearca sa faci topicuri sau alte chestii . Eu nu vad nicio schimbare din partea ta , si eu cred ca un admin ar trebuii sa scrie si sa vorbeasca gramatical / ortografic.

Eu sunt de parere ca nu meriti admin , pentru ca ceea ce ai facut si limbajul care l-ai avut nu se uita asa usor .

Eu zic ca e un topic facut degeaba care ar trebuii inchis.

Edit : Am vazut in niste posturi , cum ar fi : "A fost sub-lider" , si altele.

Sa va spun ceva daca chiar nu stiati , liderul si cu adminul sunt total diferite .

Daca a avut sub-lider / lider nu inseamna ca trebuie sa aiba si admin . Adminul se da pe limbaj/comportament adecvat , ceea ce lipseste din comportamentul lui r3g3n3sis.

PS : Sa-ti spun ceva , trebuia sa-ti dai seama de mult ca trebuie sa te auto-controlezi , nu doar acum cand vezi ca esti lasat deoparte .

PS 2 : Ca sa primesti lider trebuie sa indeplinesti niste cerinte care ... tu nu le poti respecta . (Adica , ceea mai importanta dintre acele cerinte : "limbaj adecvat ".

PS 3 : Daca tu ai primii admin ar fi nedrept pentru ceilalti playeri mai vechi care , stiu sa se controleze si sa vorbeasca civilizat .

Sa-ti aduc adminte de ceva , si ar trebuii sa te gandesti totdeauna cand iti vine sa injurii : Esti pe un server , nu esti in jungla . Daca vrei sa injuri , dute da 2-3 pumni in perete , spala-te pe ochi sau da cu capu de perete ca sa-ti revii.

Lethal ...nu e o persoana oarecare...el a fost primul meu lider si nu o sa uit niciodata ce am invatat de la el,dar asta e ...odata si odata fiecare va pleca din comunitate dintr-un motiv sau altul...lethal a fost un lider adevarat ... aduceti-va aminte cat timp a fost lider Rroms...;) era un singur Bulibasha..:))...Bulibasha Lethal :).

Eu tin minte prin aprilie la inceput , avea lvl 4 sau 5 , si a vrut sa fie in roms , pe la lvl 8 , 9 a fost lider si de atunci a stat ogramada lider pana sa despartit de factiune

Bafta Lethal unde ai plecat

da omule dar cum dumnezeu daca pica din 2 in 2 zile ce sa ii faci miam batut joc ? ca ziceam hoster in garaj partea a 2 a dar mai exista si bancuri de care unii oameni nu stiu de ele ...asta e unii oameni percep mai greu bancurile ...si de asta si tomblerone eu nu stiu ce sa fak pt server ..nu le am cu scripting ...si alte chestii sau....ma rog photoshop ..is un simplu player...si nu te teme ca am ajutat multi playeri cand aveau nevoie...dc sa nu ii ajut si pe ei ...doar is newby si la randul lor imi vor intoarce favoarea

Scoate-te, scoate-te ...

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.