MXHIGH Posted March 3, 2014 Author Share Posted March 3, 2014 #UPDATE: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdRyAn12 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 (edited) Nu ca sunt asa de bun in photoshop dar descarcati niste fonturi de aici : http://www.dafont.com/ Iti recomand Luna bar . Si pune alte fonturi la Avatare....( Este doar un sfat) In rest sunt frumoase. Edit: Nu am spus ca nu sunt frumoase.. Ti-am dat un sfat. Edited March 8, 2014 by Adryan12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 Si pune alte fonturi la Avatare.... Mi s-a spus în nenumărate rânduri să folosesc fonturi simple și anume fonturi din categoria Basic, Serif, Sans Serif și asta fac. Momentan vreau să rămân la acest stadiu, poate doar două-trei schimbări, dar momentan nu schimb nimic. Userii de pe aceasta comunitate au fost mulțumiți de modul de lucru pe care îl abordez, drept dovadă că îmi poartă unele creații. Pace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN MurrDock Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Frumoase lucrarile . Imi place stilul in care lucrezi . Bafta in continuare la si mai bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Am văzut primele tale lucrări şi cele mai noi, am rămas plăcut impresionat despre tine. Te felicit pentru efortul dat, ai progresat foarte mult în materie de PS. Keep up the good work! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted March 16, 2014 Author Share Posted March 16, 2014 (edited) Am văzut primele tale lucrări şi cele mai noi, am rămas plăcut impresionat despre tine. Te felicit pentru efortul dat, ai progresat foarte mult în materie de PS. Keep up the good work! Mulțumesc. îmi place că-mi apreciezi munca. #UPDATE EDIT: Am facut un wallpaper 1440x900 din acest stock. Edited March 16, 2014 by RTS Mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
H i T M A N 07 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Foarte frumoase pentru inceput, bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TonYySss Ferentari Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Avansezi din ce în ce mai mult, bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Luna Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Bai sunt foarte tari, ai talent si imaginatie! tine-o tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted March 23, 2014 Author Share Posted March 23, 2014 Foarte frumoase pentru inceput, bravo. Avansezi din ce în ce mai mult, bravo. Bai sunt foarte tari, ai talent si imaginatie! tine-o tot asa! Vă mulțumesc tuturor pentru aprecieri. #Update Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN9 Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Imaginea cu Daniel Sturridge de la Liverpool e facuta praf. Folosesti prea mult sharpen, multa lumina, te dor ochi si sunt destul de slabe creatiile. Fontul, la unele, nu se potriveste cu imaginea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 (edited) Imaginea cu Daniel Sturridge de la Liverpool e facuta praf. Folosesti prea mult sharpen, multa lumina, te dor ochi si sunt destul de slabe creatiile. Fontul, la unele, nu se potriveste cu imaginea. Mersi. Edited March 28, 2014 by RTS Mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Am observat că te axesezi foarte mult pe Exposure dacă nu mă înşel? Am văzut primele lucrări şi ai progresat enorm, felicitări ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 Am observat că te axesezi foarte mult pe Exposure dacă nu mă înşel? Am văzut primele lucrări şi ai progresat enorm, felicitări ! Da, ai dreptate, exposure este, imi place mult. #Mersi de apreciere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denkat Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Destul de reusite lucrarile, nu am obiectii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 Destul de reusite lucrarile, nu am obiectii. Thanks. Si tu ai niste creatii excelente, imi plac nespus de mult. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Ai cateva creatii foarte bune,ai acumulat catva experienta in PS si te descurci destul de bine felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 7, 2014 Author Share Posted April 7, 2014 Ai cateva creatii foarte bune,ai acumulat catva experienta in PS si te descurci destul de bine felicitari pentru munca depusa. Mulțumesc, apreciez. #Am făcut un wallpaper pe care îl puteți vedea aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earthquakesz Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Tentantă ultima lucrare, ultimul wallpaper, după mine cred că ar fi arătat mult mai frumos să fie scorbura încadrată în „O”. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 9, 2014 Author Share Posted April 9, 2014 Tentantă ultima lucrare, ultimul wallpaper, după mine cred că ar fi arătat mult mai frumos să fie scorbura încadrată în „O”. Mulțumesc pentru idee, cel mai probabil o voi încerca zilele acestea. Pace! #UPDATE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenan Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Felicitări pentru munca depusă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RVF Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 M-am uitat la primele tale lucrari si zici de parca au fost facute in pain, dar apoi am vazut cat ai progresat si imi place mult ce vad, ai un talent, tine-te de el! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 13, 2014 Author Share Posted April 13, 2014 (edited) M-am uitat la primele tale lucrari si zici de parca au fost facute in pain, dar apoi am vazut cat ai progresat si imi place mult ce vad, ai un talent, tine-te de el! Mulțumesc frumos. #UPDATE Edited April 13, 2014 by Mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ S o b Y Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Forte frumaose ultimele lucrari , Felicitari pentru punca depusa ! Se vede progresul in lucrarile tale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts