PW BigDevil ZuZ Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 (edited) Este prima data cand lucrez in photoshop asa ca va rog sa nu fiti prea rai.Vreau sa-mi spuneti care lucrare va placut si displacut cel mai mult.Daca observati greseli gramaticale sau orice altceva va rog sa ma anuntati. FACTIUNI PASNICE GANGURI DEPARTAMENTE SPECIAL FACTIONS Multumesc! Edited November 25, 2013 by BigDevil 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajvi Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Este prima data cand lucrez in photoshop asa ca va rog sa nu fiti prea rai.Vreau sa-mi spuneti care lucrare va placut si displacut cel mai mult.Daca observati greseli gramaticale sau orice altceva va rog sa ma anuntati. FACTIUNI PASNICE GANGURI DEPARTAMENTE SPECIAL FACTIONS Multumesc! Sa fiu sincer, nu imi place nici unul. Stiu ca a durat ceva sa le faci, dar mai ai multe de invatat. Font-urile chiar nu se potrivesc si capatele fiecarei imagini difera.. unul patrat, unul rotund, unul colorat.. Sper ca candva sa creezi ceva mult mai frumos. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Playzeek Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Sa fiu sincer, nu imi place nici unul. Stiu ca a durat ceva sa le faci, dar mai ai multe de invatat. Font-urile chiar nu se potrivesc si capatele fiecarei imagini difera.. unul patrat, unul rotund, unul colorat.. Sper ca candva sa creezi ceva mult mai frumos. Succes! Sincer să fiu, nici nu prea ştii să vorbeşti româneşte. ; ' ... ca cândva ... ' , urât aşa. # Mai ai de lucrat, cea cu Avispa Rifa mi se se pare cea mai reuşită. +1 din partea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PW BigDevil ZuZ Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 Sa fiu sincer, nu imi place nici unul. Stiu ca a durat ceva sa le faci, dar mai ai multe de invatat. Font-urile chiar nu se potrivesc si capatele fiecarei imagini difera.. unul patrat, unul rotund, unul colorat.. Sper ca candva sa creezi ceva mult mai frumos. Succes! Idee este ca nu am vrut sa le fac la fel,deaia au alte fonturi,culoare si forma,fiecare factiune este diferita si am "lucrat-o" asa cum vad eu.De exemplu hitman agency,eu o vad ca pe o agentie serioasa care se ocupa cu crime,eu cred ca asa este potrivit,ci nu un fond colorat cu un text vesel si amuzant... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyeRRy Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Dece trebui să aruncăm nişte vorbe urâte şi jignitoare pentru uni? Dacă nu-ţi convine,trebuia măcar să-l încurajezi. Băiatu' e tânăr are toate viaţa înaine şi are multe de învăţat. Şi şti bine la cine mă refer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Royal Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Nu sunt chiar reusie dar macar sunt originale.Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hootex Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Nu sunt chiar reuşite, dar unele mie îmi plac. Bravo, se vede că eşti începător. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E c h o Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Nu sunt chiar frumoase, dar te felicit pentru munca depusa, incearca sa urmaresti niste tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiraiya Ero Sennin Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Sunt uratele si foarte mari... Le puteai face mai mici... Oricum felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Mi-e imi plac foarte mult, daca erau mai mici erau mai frumoase, zic eu. Mai ai de invatat, continua ca te descurci. Ti-am acordat +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crudex Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Felicitari pentru munca depusa, eu apreciez ce a incercat el sa faca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Ionii Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Sunt destul de reusite . +1 din partea mea. Continua tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacey Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Felicitari pentru munca pe care ai depuso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM REDiNG Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Se vede ca esti la inceput, dar daca vei continua asa cu siguranta vei reusi sa faci si lucrari pe placul tuturor. Cea cu Avispa mi se pare cea mai reusita. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG ghiNda Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Sunt destul de reusite, dar mai trebuie sa lucrezi ceva pentru a te perfectiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Kama Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Ai scris Avipsa in loc de Avispa. Dimensiuni prea mari pentru o semnatura. La Green Street Bloods se vede ca omul nu este ''lipit'' de perete. *Cel de la Vietnamese imi arata gatul. *Cel de la Bratva nu se uita la mine, sunt chiar asa de urat? *=Foloseste (/headmove). Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmirRrz24 Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Foarte frumos cel mai frumos cel cu FBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4L AdytZZa Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Pentru prima creatie este frumos, dar ai de lucrat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gentleman Doorkicker Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Mai ai de lucrat la ele -.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C R A C K Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Felicitari pentru munca depusa . Cel cu Lv Police Departament imi place cel mai mult , dupa parerea mea e cel mai bine facut si gandit . Ai +1 de la mine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeR69 ToV Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Frumoos, cea mai reusita mi se pare ce-a cu El Loco Cartel si restu sunt tari. Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Foarte faine multumesc pentru postare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Sunt si unele defecte , dar ideea cel mai tare apreciez , felicitari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
D an i Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Sunt de pus pe desktop ? Au o marime prea mare pt o semnatura. Dar e de apreciat efortul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts