Jump to content

[B-Zone TV] Crima

AliNNN
 Share

Recommended Posts

Hehe ... Interesant. Era mai bine, zic eu, daca faceai putin povestea mai lunga.

Ai facut si cateva greseli:

1.In subtirare ai scris "[...] vreau sa asasinezi o persoana [...]", dar de fapt hitmanu' a omorat doua

2.Ai gresit numele muntelui, de fapt e "Chilliad", iar tu ai scris "Chilliard" si nu e prima data cand faci greseala asta...

Dar, chiar mi-a placut... Felicitari [+]

Mi-a placut intentia, insa vreau sa-ti spun si ce nu mi-a placut, dorind astfel sa-ti ofer o parere menita sa te ajute in viitor nu sa te descurajeze.

Sunt de parere ca filmul trebuia sa contina mai multa actiune, poate pe melodia asta mergea si ceva suspans. Camera ai miscat-o mult prea mult si umpic se pare ca sacadeaza cand o misti.

In rest, totul este ok.

@@AliNNN, Buna intentia, dar trebuia ceva mai complex, mai multa actiune. Cand am citit titlul am spus ca o sa fie ceva frumos, dar dupa ce am vizionat clipul postat de tine am ajuns la concluzia ca mai trebuia sa lucrezi la actiuni! Felicitari pentru munca depusa.

Pentru inceput e ok. Mai ai de lucrat la editare. Storyline-ul e gandit destul de bine insa unele faze puteau fi ecraniate ceva mai in amanunt. Cand pot iti dau +.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.