Jump to content

ai gasit vrodata vrun telefon?

NimaR
 Share

Recommended Posts

Sunt curios ati gasit vrodatat telefoane :) ei bine eu unu am gasit un nokia expres muzic touche screen la scoala si lam dat inapoi e bine sa dai lucrurile inpoi dupa parea mea dar alti cand gasesc nu ti le mai da X( spuneti si voi asa e ati gasit :) ??? :))

eu odata mi-am pierdut 6300 nou nout si a sunat o doamna pe mama sa il dea inapoi rar oameni asa ;)

eu nu am avut noroc sa gasesc niciodata un telefon :( of ce norocosi sunteti.

eee odata pe an ai norok ce crezi io odata am calkat pe un samsung si au trkut 3 baieti si lau luat duapa am remarkat ca am calkat pe un telefon am crezut ca e piatra =)))))

da , anu trecut prin vara , eram intr-un Mall la Biliard , stateam sa dau si pe bancheta de langa masa de biliard erau niste tipe :> bune rau :)) care cand au plecat , uneia dintre ele i-a cazut telefonu din geanta , sau ce o fi avut ea acolo ... la care eu l-am luat , era un LG Shine parca , l-am luat si am sunat-o gagicasu fetei sa i-l dau inapoi , nu am nevoie de telefoanele altora , eu imi cumpar daca vreau ceva ... . In fine , i-am dat telefonu si mi-a dat 1 mil jumate recompensa :)) , ce-i drept ca avea o multime de numere de telefon care cred ca alea au facut toti banii recompensati ... :>

da , anu trecut prin vara , eram intr-un Mall la Biliard , stateam sa dau si pe bancheta de langa masa de biliard erau niste tipe :> bune rau :)) care cand au plecat , uneia dintre ele i-a cazut telefonu din geanta , sau ce o fi avut ea acolo ... la care eu l-am luat , era un LG Shine parca , l-am luat si am sunat-o gagicasu fetei sa i-l dau inapoi , nu am nevoie de telefoanele altora , eu imi cumpar daca vreau ceva ... . In fine , i-am dat telefonu si mi-a dat 1 mil jumate recompensa :)) , ce-i drept ca avea o multime de numere de telefon care cred ca alea au facut toti banii recompensati ... :>

frumos gest din partea ta ;) si nu tia plakut recompensa nu =)):D ..... brav0 :P

si eu am gasit n nokia 5800 expres music dar l-am returnat ca acel tip daduse 18 mil pe el mia multumit foarte mult si am ramas prieteni a vrut sa imi dea ceva bani recompensa dar nu am acceptat pur si simplu m-am gandit cum masi fi simtit eu sa fi dat 18 mil pe un telefon si sa il pierd aproape nou

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.