RobertCM Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Titlul clipului: SkydiveGen: AventuraData: 5 ian 2014Scurta prezentare: Skydive. Este primul meu video, nu a iesit chiar cum am dorit, din ce cauza? Pai nu am stiu initial niste setari cand am salvat si nu este disponibil in HD, unele scene nu se imbina corect, dar una peste alta este clipul cu care am invatat elementele de baza dintr-un program de editat. Vizionati in fullscreenLink:http://www.youtube.com/watch?v=anIr-Tfi5KA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Stephen Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Cat curaj.. Imi plac efectele, insa grafica nu e chiar cea mai buna. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 (edited) Pentru primul film este foarte bine. Mie aşa mi se pare. Cu toţii care am făcut filme în timp am evoluat , am învăţat tehnici noi şi dacă ne uităm înapoi la primele filme făcute ne vine sa ne băgăm în pământ şi nu ne vine să credem cât de "newbie" eram. Cel puţin mie mi aşa mi s-a întamplat Te felicit şi sper să continui să faci video-uri. Edited January 4, 2014 by MosneguTzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoRider YT Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Asta este , cum spune MosneguTzz Te invidiez pentru ca ai facut un video mai bun decat primul film al meu . Bravo ! Daca o sa continui o sa ajungi undeva sus . Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4L AdytZZa Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Frumos video. Dar grafica... Si cu ce faci efectele alea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut1213 Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Pai cat de cat frumos dar grafica lasa de dorit oricum merge pentru primul film Nu uita sa folosesti "/nameoff" sau "/mask" pentru a nu se mai vedea numele ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliNNN Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Frumos videoclip, imi place. Foloseste /nameoff, pentru ca se vede urat cu numele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stewen Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Efectele folosite sunt frumoase, dar grafica și modul în care ai filmat lasă de dorit, mai lucrează. Felicitări oricum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Da , sunt și părți interesante dar cum ai spus și tu „Unele părți nu-s îmbinate corect''.Până nu încerci , nu-ți poți dezvolta talentul , bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF ELiTE Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Foarte frumos, imi place ai putin lag si grafica cam nasoala dar a iesit frumos. Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M Reus Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Dacă rezolvai problema graficii şi a lagului era perfect, dar fiind primul video este bun, felicitări ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titan Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Foarte interesant clipul, imi place mult editul! Succes, tine-o tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertCM Posted January 11, 2014 Author Share Posted January 11, 2014 Cat curaj.. Imi plac efectele, insa grafica nu e chiar cea mai buna. Felicitari! Multumesc. Pentru primul film este foarte bine. Mie aşa mi se pare. Cu toţii care am făcut filme în timp am evoluat , am învăţat tehnici noi şi dacă ne uităm înapoi la primele filme făcute ne vine sa ne băgăm în pământ şi nu ne vine să credem cât de "newbie" eram. Cel puţin mie mi aşa mi s-a întamplat Te felicit şi sper să continui să faci video-uri. Multumesc mult de incurajare Asta este , cum spune MosneguTzz Te invidiez pentru ca ai facut un video mai bun decat primul film al meu . Bravo ! Daca o sa continui o sa ajungi undeva sus . Multumesc Frumos video. Dar grafica... Si cu ce faci efectele alea? Sony Vegas Efectele folosite sunt frumoase, dar grafica și modul în care ai filmat lasă de dorit, mai lucrează. Felicitări oricum! Mersi. Da , sunt și părți interesante dar cum ai spus și tu „Unele părți nu-s îmbinate corect''. Până nu încerci , nu-ți poți dezvolta talentul , bravo. Multumesc Foarte frumos, imi place ai putin lag si grafica cam nasoala dar a iesit frumos. Felicitari pentru munca depusa. Mersi Dacă rezolvai problema graficii şi a lagului era perfect, dar fiind primul video este bun, felicitări ! Mersi Foarte interesant clipul, imi place mult editul! Succes, tine-o tot asa! Multumesc Mi-am dat seama de problema cu grafica si am invatat niste setari ca lumea pentru calitate HD, atunci am dat pur si simplu cum era, credeam ca nu conteaza . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosTyLow Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Frumos, felicitari pentru video . Eu inca nu stiu sa filmez asa dintr`un colt .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South WaeL BeLhaJ Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 For a first Movie, Is Not Bad GooD Job Brother But what was the program you used to film this movie? how you move the camera like that Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan14Corleone Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Felicitari pentru munca depusa si sper ca urmatoarele sa fie mai bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Felicitari, foarte frumos, imi place ca este si umpic energic si da o senzatie de euforie melodia, imbinare perfecta intre tema clipului si melodia. Tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLamras Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Daca foloseai alt program de filmat sau aveai PC mai bun iti iesea mai bine, in orice caz... este frumos! Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts