Jump to content

Care este actorul/actriţa tău/ta preferat/ă? | Who is your favorite actor/actress?

F4L Oasis9
 Share

Recommended Posts

Numele actorului / actriţei preferate: Silvester Stalone.

Motivul: Stie sa joace 'teatru'.
Filme în care a jucat: A jucat in multe filme, de altfel, este printre primii actori care apare in multe filme cunoscute ca nume.

Numele actorului / actriţei preferate: Paul Walker.
Motivul: Este un actor foarte simpatic mie, de fiecare data isi juca rolul perfect. Nu-l voi uita niciodata !

Filme în care a jucat: Fast and Furious.

Numele actorului / actriţei pre ferate: Marlon Brando/Clint East wood
Motivul: Ambii actori imi sunt foarte dragi,nu pot alege unul dintre ei.Ma uit mult la filme vechi si acesti doi actori minunati m-au incantat cel mai mult.
Filme în care a jucat:
Marlon Brando (The Godfather,On the Waterfront,Apocalypse Now,Viva Zapata!) / Clint Eastwood (The Good,the Bad and the Ugly,Million Dollar Baby,Unforgiven,Gran Torino)

Marlon Brando

Clint Eastwood

Numele actorului / actriţei preferate: Vin Diesel
Motivul: Imi place foarte mult cum joaca in filme si mai ales vocea lui, are o vocea "malefica".
Filme în care a jucat: Riddick, Fast & Furious 6, Fast Five.

Numele actorului / actriţei preferate: Nicolas Cage
Motivul: Imi place cum joaca, cum intra in pielea personajului, are talent, ce sa mai zic.
Filme în care a jucat: Lord of war, Stolen, Ghost Rider, Drive Angry

Motivul: Joaca foarte bine in filme.Isi ia rolul in serios si-si pune sufletul in acestea.
Filme în care a jucat: Seria "Fast and Furious" , "Riddick " , " Triplu X '' , '' Bona de la fortele speciale '' , etc.

Paul Walker,a jucat in Fast and Furious. Imi place deoarece isi juca foarte bine rolul si era carismatic. Imi cer scuze ca nu am respectat modelul de postare, nu merge copy pe telefon :-?

Edited by B4L CosMiN777

Name of the actor/actress: Paul Walker

Reason: I've seen a lots of his movies and every single movie of him is so damn inspiring for me. It makes me try to become like Paul Walker, not possible but while watching his movies, i lose my mind!
Movies in which he/she starred: Fast and Furious series, Brick Mansions, Hours, Vehicle 19 etc

@, Salut vei rimi un avertisment verbal deoarece (3. La motiv trebuie să aveţi minim 10 cuvinte.). Mai multa grija la regualament data viitoare

Numele actorului / actriţei preferate: Samuel L. Jackson
Motivul: Un actor care stie cum sa interpreteze un personaj si sa ii daruiasca viata.
Filme în care a jucat: Pulp fiction, Django Unchained, multe filme din MCU.

Numele actorului / actriţei preferate: Jeson Statham.
Motivul: Joason Statham, este unul din actorii mei preferati deoarece stie sa ofere multa actiune, seriozitate si sa rezolve problemele cu usurinta.
Filme în care a jucat: The Mechanic/Transporter 1,2,3 .

Motivul: Este genul meu de actor. Dur, ambitios, puternic, etc.
Filme în care a jucat: Fast and Furios, etc.

Edited by XxCoSmInxX

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.