ediL1kkk Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 (edited) Inainte puteam sa tin Sa:Mp , cs si messenger sa ruleze in acelasi timp si mergea bine ! De 2,3 zile tin deschis decat Sa:Mp-ul deschis si si imi merge greu de tot in reluare adica fac 2 pasi in 3 minute ! Din ce cauza ? va rog frumos sa ma ajutati daca puteti ! Tin sa precizez ca pc-ul parca ar avea inloc de 512 mb ar avea 250 adica daca tin decat mozila firefox aprins merge perfec daca tin decat messenger merge perfect dar sa:mp nu merge de nici o forma Edited January 17, 2010 by EdiRolE Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 hmm e posibil sa fie vina ram-ului mic,dar si mie mi sa mai intamp cand las pc deschis cateva zile,incearca sa dai un rr,poate merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
ediL1kkk Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 Nu ma ce nu intelegi pana acu a mers bine dar de cateva zile merge mai greu deci nu e din cauza ram-ului pt ca inainte tot rami astia ii aveam si mergea bine si e vb ca merge asa mereu si cand il sting si daca il las 12 ore stins (noaptea) dimineata cand ma trezesc iara merge greu .... in fine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShlomY Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Nu stiu daca iti sunt vre-un pic de ajutor ... dar banuiesc ca ai problemele astea din cauza : 1. poate din cauza Windowsului ... (si eu aveam probleme de genu asta) 2. Ai mai dat si tu un Scan cu AntiVirusul ? 3. Exista si problema RAM-ilor , ce daca ii aveai acum 2-3-4 ani ? poate au cedat (intr-un fel spus "cedat"...) Nu stiu daca ti-am fost de ajutor prea mult ... nu cunosc problema prea amanuntit ca sa imi fac o idee Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 zimi daca toate jocurile fac la fel si iti zic eu ce ai de facut sigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 vorba lu shlomy chiar daca avea acelasi ram nu inseamna ca o sa tina toata viata,s-au uzat,niciodata nu se stie cand vor ceda,am patit-o,am luat 2gb ram si peste o sapt zici ca aveam 256mb,am schimbat si si-a ervenit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShlomY Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Ma in privinta mea , 80 % problema la acel PC sunt memoriile RAM , alea cedeaza relativ repede daca nu stii sa ai grija ... sa fii atent la orice chestie a lor ... + ca si eu am avut aceeasi problema , doar ca un pic mai grava , mie mi se restarta PC-ul , am scos memoriile RAM din sloturile lor si le-am bagat in alte sloturi .. si merge perfect ... acuma nu stiu sa zic daca si in privinta ta e la fel ... eu ama vut 4 Sloturi de Ram ... din cele 2 sloturi albastre le-am mutat in cele 2 sloturi negre si merge ... chestii minore se pot intampla oricui ... si de la o chestie de-asta minora ai impresia ca ai patit ceva grav la PC ...incearca modalitatea mea ... cu Memoriile RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ediL1kkk Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 (edited) Mda ... alte aplicatii mai mici merg : mess , mozila firefox , cs , adobe (cam atat folosesc) merg si astea putin mai greu dar sa:mp merge infernal Eu vreau o solutie daca se poate adica ceva nush ce ziceti sa fac o reformatare ? dar nu prea as vrea pierd multe Edited January 18, 2010 by EdiRolE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShlomY Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Ia desfa carcasa de la Unitate si spune-mi cate sloturi ai la Memoriile Ram ... in total cate ai , cu tot cu cele folosite ... daca mai ai alte sloturi (2 macar) ... scoate memoriile ram din sloturile actuale si muta-le in celelalte sloturi de ram ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamiy Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Eu as zice pt prima data da un scan cu un antivirus macar aproape de decent ! Reinstaleaza windowsul win7 sau XP ! Curata PC-ul de praf ! Instaleaza cel mai nou driver pt placa video sau cel de pe CD ! Verifica si setarile video din GTA SA ! Si daca ai mai multe sloturi RAM schimba placuta sau placutele in alte sloturi care ruleaza dualch ! Ar fi mai folositor sa ne zici si cat ram ai ce procesor ce sursa ce placa video si de cand ai PC-ul ! BFT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ediL1kkk Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 Am 512mb calculatorul este de 4 ani si am NVIDIA GeForce FX 5200 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShlomY Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 (edited) Frate scuza-ma ca iti zic , dar un calculator de 4 ani , deja este mort , mai ales daca il chinui cu un amarat de 512 MB Ram , deci calculatorul are 4 ani , deja este depasit de programele folosite in ziua de azi ... este clar de ce iti merge atat de incet , lent ... si te enerveaza , normal ca iti vine sa il iei sa il arunci pe geam ... dar nu e vina lui ... daca atata poate ... atata face 512 RAM este foarte putin , ar merita minim 2 GB ... Ai mai putea face ce am spus si mai sus , si a spus si katzze ... 1. Scaneaza calculatorul cu un antivirus bun ... 2. Daca tot nu da roade , reinstaleaza Windows-ul ... 3. Mai curata-l de praf ... 4. Si cel mai important , din punctul meu de vedere , muta memoriile ram in alte sloturi (bineinteles asta doar daca ai alte sloturi) ... ti-am spus si iti repet , si eu am avut problema , mi se restarta PC-ul si nu stiam de ce ... pana cand mi-au venit nervii pe el si l-am desfacut shurubel cu shurubel piulitza cu piulitza ... si nimic , m-a sfatuit cineva sa scot ramii sa ii bag in alte sloturi , si a dat roade Urmeaza acesti "Pasi" ... si spune daca ai realizat ceva PS : Incearca sa pui mai multi RAMi ... 512 MB mi se par putzintei ... Bafta ! Edited January 19, 2010 by Shlomy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ediL1kkk Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 Da frate ... cand l-am luat era modelul cel mai noi si pe atunci erau sdram ddr si eu am suport de sdram ddr am cautat placi de memorie sdram ddr si nu se gasesc ! Ce pot face pot schimba cumva suportul sa am ddr2 sau ceva de genul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 sunt 2 lucruri de facut,1cumpara alt suport si 2 fa ce ti-au recomandat katzee si shlomy sa faci bft Link to comment Share on other sites More sharing options...
ediL1kkk Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 k ... am facut multumesc ! Mi-sa reparat cat de cat ! Puteti da TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShlomY Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Ma bucur ca te-am ajutat (daca tu consideri ca ti-am fost de folos ... ) , nu cunosc problema prea amanuntit , am incercat sa iti ofer ajutoarele mele cam ce as fi facut eu daca mi s-ar fi intamplat ce ti s-a intamplat tie ... . Daca zici ca si-a mai revenit PC-ul asta este un semn bun , totusi erau prea putini 512 mb la ram ... Bafta in continuare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 k ... am facut multumesc ! Mi-sa reparat cat de cat ! Puteti da TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts