Jump to content

Ești nou? | #avantajenelimitate

AliNNN

Recommended Posts

100-Cash-Referral.png

Tocmai ai început să joci pe RPG1 și nu ai un ajutor, sau ai fost banat și vrei să joci în continuare, sau ești nou pe B-Zone, atunci când te înregistrezi și te întraba de refferal dă click pe YES și pune următorul cod: 647989

Mulți se întrabă de ce și câți bani primesc, întrebarea cu câți bani primesc este uneori destul de enervantă, pentru că le-am garantat dezvoltarea pe server, însă vi le voi preciza mai jos:

Level 1: $1,500 (de început; buzunar)

Level 3: $4,000 ($3,000 pentru level; $1,000 pentru toate licențele înafară de weapon)

Level 5: $5,400 ($5,000 pentru level; $400 pentru licența de weapon)

...

...

Level 10: O mașină sau un Wayfarer(scuter).

Level 15: $10,000

Level 25: Un Cont Premium.

Nu vreau să vă gândiți că am mințit în topic. Pe deasupra acestor avantaje, primiți, de asemenea, și bani de [/buylevel].

Rank-ul meu în refferal: aici sau caută numele AliNNNN aici.

Numărul meu de telefon este 949-4400.

Il recomand pe Alin. Se tine de cuvant, da banii la timp si iti mai da si bani de /buylevel.

Daca vreti sa fiti ajutati de la inceput nu ezitati sa bagati referalul lui Alin!: 647989

-------------------------------------------------------------------------

(RPG1) Presupun ca ai nevoie de bani de licente, de buzunar, de buylevel, o masina si tot asa. Daca da, te rog sa citesti in continuare. Atunci cand iti faci cont pe RPG.B-ZONE.RO:7777, te va intreba ceva de refferal, dai pe YES si adaugi 647989 . Cand te gasesc online in-game am sa te sun si te voi rasplatii. Bonusurile arata cam asa:

1. Level 1: $1.500

2. Level 3: $3.000

3. Level 5: $5.000 si daca vrei sa intrii intr-o factiune pasnica am sa te ajut

4. Level 10: O masina in valoare de $10.000 si bonus $10.000, sau $20.000 sau o masina in valoare de $20.000

5. Level 15: $15.000

6. Level 25: Premium Account

7,8,9,10...d245777abca64ece2d5d7ca0d19fddb6.png. Alte bonusuri pe parcurs.

-------------------------------------------------------------------------

Aceste topicuri nu sunt permise de Teylo.

Acesta va veni şi va da Topic Closed foarte curand.

Motiv găsiţi mai jos.

http://forum.b-zone.ro/topic/172955-esti-nou-baga-referalul-meu-si-te-voi-ajuta/?p=2631834

:topic_closed:

:)) mersi de closed, dar na că nu e.

Nu ai niciun drept să oui acel topic closed, nu ești niciun moderator, pa.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.