Knight Marius Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 (edited) Bună ziua ! M-am decis să-mi fac şi eu un portofoliu. Nu sunt expert în Photoshop, nici pe departe, deci orice critică constructivă este bine venită. Am făcut câteva avatare, sunt simple, fără text pe ele. Sper să vă placă, dacă vreţi să vă personalizez un avatar, trimiteţi-mi un PM. Avatarele le puteţi folosi cum vreţi voi. Majoritatea sunt luate de pe Tumblr. Edited February 3, 2014 by Ykz STR8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapis Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Sunt destul de bune, insa adauga mai multe efecte si poti sa incepi sa adaugi si un text, in rest e bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Bogdan024 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Foarte interesant, chiar ai avut multa inspiratie, imi plac foarte mult efectele folosite.. Ti'am furat si eu un avatar, vezi ca ti'am dat +'u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG ColoneluL Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Destul de dragute . Bravo ! Tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coco2011 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 (edited) Felicitari! Toate sunt reusite. Foarte frumoase lucrarile! Edited February 4, 2014 by Spr1te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight Marius Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 (edited) Sunt destul de bune, insa adauga mai multe efecte si poti sa incepi sa adaugi si un text, in rest e bine Foarte interesant, chiar ai avut multa inspiratie, imi plac foarte mult efectele folosite.. Ti'am furat si eu un avatar, vezi ca ti'am dat +'u. Destul de dragute . Bravo ! Tine-o tot asa. Felicitari! Toate sunt reusite. Foarte frumoase lucrarile! Vă mulţumesc, o să mai revin cu avatare, de data asta o să încerc mai mult efecte Edited February 4, 2014 by Ykz STR8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Stoica Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Felicitari! Frumoase lucrari, tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight Marius Posted February 5, 2014 Author Share Posted February 5, 2014 (edited) Salut, am revenit cu nişte lucrări. Avatare Semnături (Soft Focus Effect) Edited February 5, 2014 by Ykz STR8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliNNN Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Îmi place portofoliul tău, însă nu îș pot numii așa. Tu ai luat niște poze de pe acel site și pur și simplu le-ai pus aici, mai bine ne dădeai linkul ăla de pe site, nu te mai chinuiai. Baftă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flapjack1 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Lucrarile tale sunt cam "goale",doar redimensionate,incearca sa pui efecte gen:blur,sharpen,sa te joci cu luminile,etc. Pentru inceput sunt bune,mai urmareste niste tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight Marius Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 Lucrarile tale sunt cam "goale",doar redimensionate,incearca sa pui efecte gen:blur,sharpen,sa te joci cu luminile,etc. Pentru inceput sunt bune,mai urmareste niste tutoriale. Ok, mulţumesc, o să ţin cont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A u r a s Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Sunt frumoase lucrarile, dar incearca sa faci si tu cateva deoarece majoritatea sunt luate de pe site-uri. Succes pentru viitoarele lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Sunt frumoase lucrările, dar nu le-ai făcut prea multe. Încearcă să lucrezi mai mult cu textele, urmează ceva tutoriale pe YouTube. Eu am urmat şi mi-au fost de folos. În rest sunt.. reuşite. Felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogozoviki Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Sunt destul de bune pentru inceput. Ma bucur ca ai inceput , sa te mai uiti si pe la tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight Marius Posted February 10, 2014 Author Share Posted February 10, 2014 Sunt frumoase lucrarile, dar incearca sa faci si tu cateva deoarece majoritatea sunt luate de pe site-uri. Succes pentru viitoarele lucrari. Nu prea înţeleg ce vrei să spui ... vrei să fac eu fotografiile ? Sunt frumoase lucrările, dar nu le-ai făcut prea multe. Încearcă să lucrezi mai mult cu textele, urmează ceva tutoriale pe YouTube. Eu am urmat şi mi-au fost de folos. În rest sunt.. reuşite. Felicitări! Ok, voi încerca şi cu texte, mi-am luat un pack cu font-uri şi sper să-mi iasă ceva. Sunt destul de bune pentru inceput. Ma bucur ca ai inceput , sa te mai uiti si pe la tutoriale. Ok, mulţumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG ColoneluL Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Frumoase si acestea . Faci o treaba buna . Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalvin Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Pentru început e bine ,mai ai de lucrat ...încearcă să foloseşti efecte ,sharpen ,blur ,lens`uri ...etc .După cum s-a mai spus ,tu doar ai luat pozele le-ai redimensionat si atât . Bănuiesc că mergi dupa motto-ul ,,Simplitatea bate complexitatea'' dar trebuie sa mai faci şi tu nişte mici ,,retuşuri'' .Mai urmăreşte tutoriale astfel îţi vei imbunătaţi ,,skill-ul'' . Keep Work ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Away Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Felicitari,pozele imi plac,sunt foarte bune.Tine-o tot asa, o sa iti dau un + cand o sa am,bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ S o b Y Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Imi place cum lucrezi , felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM RBV Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 (edited) Foarte frumoase lucrarile , pot sa folosesc si eu un avatar? Edited February 20, 2014 by OJ Bogdan13Nor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight Marius Posted February 20, 2014 Author Share Posted February 20, 2014 Frumoase si acestea . Faci o treaba buna . Felicitari. Felicitari,pozele imi plac,sunt foarte bune. Tine-o tot asa, o sa iti dau un + cand o sa am,bravo. Imi place cum lucrezi , felicitari ! Foarte frumoase lucrarile , pot sa folosesc si eu un avatar? Mulţumesc de păreri. Le puteţi folosi cum doriţi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kila Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Foarte interesante,se pot utiliza unele pentru avatar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Sunt dragute, bravo! **As vrea si eu textul ,,Edutuu B-Zone Member`` pe aceasta poza. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight Marius Posted February 22, 2014 Author Share Posted February 22, 2014 (edited) Foarte interesante,se pot utiliza unele pentru avatar? Desigur. Sunt dragute, bravo! **As vrea si eu textul ,,Edutuu B-Zone Member`` pe aceasta poza. Multumesc. Uite aici, În mod normal nu ai voie să faci cereri la secţiunea de Creaţii, trebuia să faci aici o cerere sau să îmi trimiţi un PM. PS : Dacă nu îţi place ceva la avatar, trimite-mi un PM si modific. Edited February 22, 2014 by STR8 VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 (edited) Desigur. Uite aici, În mod normal nu ai voie să faci cereri la secţiunea de Creaţii, trebuia să faci aici o cerere sau să îmi trimiţi un PM. PS : Dacă nu îţi place ceva la avatar, trimite-mi un PM si modific. Este pur si simplu perfecta! Iti multumesc tare mult. Edited February 23, 2014 by Edutuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts