Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Discutii generale

Evaldust
 Share

Recommended Posts

Ai update-ul la discutii generale, ana a luat remove dar niculescu este inca activ, te asteptam :) Vino si tu mai repede ca mi dor de tn ;x =))))

Succes la examene baieti si fete! Mult succes! Sa ne anuntati cat ati primit la exament. Spor la invatat!

Am si eu o propunere ieri am trecut testul LVPD,si l-am trecut,dar am fost respins pentru ca am avut rezulate mai proaste decat ceilalti colegi.Acum vad ca din 53 de membrii sunt 52.Propunerea mea este ca acei membri care sunt respinsi din aceasta cauza sa primeasca invite cand se elibereaza un loc in acea factiune.Mie nu mi se pare corect ca dau test-log si il trec,iar la finalul zilei sa ma dea afara.Sper ca aceasta propunere sa se aplice.

Edited by Bogdan11

@Bogdan11 Aceasta nu este o factiune, aici este un server de minecraft al comunitatii si nu exista factiuni. Propunerile legate de minecraft sau de server-ul de minecraft se fac la sectiunea suggestions. Propunere respinsa! 

Am jucat pe serverul asta, acum un an jumate. Am jucat timp de 6 luni, mi-am facut o casa foarte mare si acum cand intru pe cont. Tasteaza /register pentru a te inregistra. Ce-ati facut frate? Mi-ati sters contul? GG. 

5 hours ago, Duntex said:

Am jucat pe serverul asta, acum un an jumate. Am jucat timp de 6 luni, mi-am facut o casa foarte mare si acum cand intru pe cont. Tasteaza /register pentru a te inregistra. Ce-ati facut frate? Mi-ati sters contul? GG. 

Odata la ceva timp, ca si pe samp se da wipe... Nu putem tine harta atata timp, deoarece se consuma resursele si se umple prea mult.. 

• Moshu featured this topic

Ok, wipe la harta, dar nu si la constructii.

Ar trebui constructiile salvate. In rest nu conteaza la ce da wipe. Daca constructiile sunt salvate nu-i problema. Sunt unele constructii care iti iau zile sau chiar luni intregi sa faci un mini-oras sau tot felul de constructii.

On 7/5/2017 at 4:21 PM, Moshu said:

Odata la ceva timp, ca si pe samp se da wipe... Nu putem tine harta atata timp, deoarece se consuma resursele si se umple prea mult.. 

Când s-a dat wipe pe SAMP? 

Cand au făcut rpg 2,3 și 4? ? ?