Ceddry2k Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Ma la ce ajuta functia Minecraft realms din minecraft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD Steven Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 S-a bagat skywars? Nu, inca nu s-a bagat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartofel Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Server dead. Clar -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keparianu Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Server dead. Clar -.- Kepa salvatoru' salveaza tot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaSanova Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Hello Guys , How can i joined Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartofel Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avatar90 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Daca tu te manifesti in halul asta e clar Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 (edited) Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR! Toate sanctiunile tale au fost discutate impreuna cu tine, ti-m aratat o data dovezile, daca mai doresti sa le vezi inca o data, dupa ce iti schimbi IP si iti faci alt cont de forum, deoarece acesta va fi banat permanent, te invit sa imi dai un PM. P.S Judecand din felul in care ripostezi tu si felul in care ripostez eu... nu cred ca eu sunt copilul aici. Edited July 26, 2014 by AIM Katzuno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihay. Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Omg, insfarsit micul diavol si-a aratat adevaratul chip. Acum vezi Erik de ce ti-am spus inca din prima zi ca ai facut cea mai mare greseala alegand acest omulet ca helper? ..... pacat mare pacat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Sassori VALOARE ZEW Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR! Din ce ai scris tu aici reiese ca esti un copil lipsit de creier caruia ii trebuie o batuta buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUSUNTRENKO Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retaPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR!Sa-mi bag pula in ma-ta Katzuno si in rasa matii ca tu crezi tot ce zic retardatii astia. Daca te prind la Constanta te OMOR COPILE TE OMOR! snip, snip Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD Steven Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Omg, insfarsit micul diavol si-a aratat adevaratul chip. Acum vezi Erik de ce ti-am spus inca din prima zi ca ai facut cea mai mare greseala alegand acest omulet ca helper? ..... pacat mare pacat. Chiar ca.. Acum imi permit sa spun ca Lorin nu mai este cine era el dinainte de a primi functia de Helper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danisasuke Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Apreciez ca ai scris "ma-ta" cu cratima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vipera Vip Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Salut baieti m-am apucat si eu recent de MC ,ne vedem pe server. P.S : De ce pe Creative dispar blocurile cand construiesti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vipera Vip Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 http://imgur.com/s7tyc0N -Ce este cu asta ? http://imgur.com/s7tyc0N -Ce este cu asta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkMan Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Salutare, am cumparat 2 mob spawner de pe clienti, dar unde le gasesc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD Steven Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Trebuie sa astepti. Ti le va da Katzuno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIISU. Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Trebuie sa astepti. Ti le va da Katzuno. Intra game , si striga-ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
eS Cenzy Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Katzuno te uiti si tu la propuneri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Sassori VALOARE ZEW Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Hai sa facem SPAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeyondOwn ROYAL Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 (edited) Sassori asa ceva este ilegal si se sanctioneaza , deci nu ti-as sugera sa faci asa ceva , pup edit: Cap de pagina . Edited August 7, 2014 by BeyondOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tratos Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Eu sunt perfect de acord domnule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeyondOwn ROYAL Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Trastos te instiintez si pe tine ca este ilegal si ca vei fi santionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Sassori VALOARE ZEW Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 @, Tu nu erai helper pe mc ma uratule? @@BeyondOwn, O sa fie o disctuie academica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tratos Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Trastos te instiintez si pe tine ca este ilegal si ca vei fi santionat. Multumesc ca m-ai instiintat tinere domn, voi fi atent de acum inainte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts