zeMenthoL Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 (edited) Ba frate ce ati facut mi-ati stricat spawn de ender si cand am intrat am murit... am pierdut toate itemele.... Nu mai am nimic . Mai fac eu itemele alea in 5 ani. Cristianon , daca ai scos ender worldu puteai sa anunti frate ca multi eram acolo si am pierdut toate itemele si nu orice iteme Sabie cu fire aspect,sharpness V,knowback Arc : powe IV, flame 1 infinity 1 punch2 Tarnacop : Fortune 3,unbreaking 3 , eficiency 5 Lopata : eficiency V unbreaking 3 fortune 2 Topor : eficiency V unbreaking 3 Armura : Protection IV Casca : Protection IV Papuci : Fealing IV si fire protection Pantaloni : Fire protection IV. Toate itemele astea le-am pierdut deoarece scoti ender worldu si nu anunti sau puteai sa ne p[ui pe toti la spawn. Edited March 6, 2014 by XeNoN324 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Foarte frumos ca ati scos end-ul... felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evaldust Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 Bine . Va dau de ales. Daca bag iarasi endul pun maxim lvl 15 la joburi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeMenthoL Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 (edited) Frate eu nu vreau sa pui endul la loc eu vreau doar itemele... Da un rollback ceva pentru itemele alea am pierdut o groaza de ore din viata mea. Sincer de cand am pierdut itemele nu am mai intrat, Edited March 7, 2014 by XeNoN324 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Infernal Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 @@CristiaNoN, daca il pui pe cel vechi ( cu fermele noastre ) e ok pentru mine. Eu n-am facut ender farmu pentru joburi, l-am facut pentru XP in principal! Daca nu mai ai End'u vechi macar da-ne itemele pentru ferme mie si lui xenon, parca noi eram singurii cu ferma ( macar pistoanele, redstone si string sa ne dai. eu aveam aproximativ 440 pistoane 440 redstone si 440 string in ferma aia ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeMenthoL Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 @@GF Infernal, Dale incolo de pistoane eu am pierdut o groaza de iteme din cauza ca nu stiam ca sa ster ender world si cand am intrat eram acol, am crezut ca e lag sau ceva si cad in gol dar de unde ca am murit. eu vreau macar itemele alea daca se poate, e aiurea frate am adus o groaza de playeri pe srv asta cred ca merit si eu itemele alea inapoi,, Deci crek 15 -16 i-am adus pe srv si stau mai mereu on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Mda si eu am pierdut niste iteme faine acolo la ender farm si astept sa mi lea dea cristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 (edited) In curand este posibil sa fie niste locuri libere in staff si probabil si la admini deoarece vad ca nu exista colaborare deloc.... P.S Votati war time. Edited March 7, 2014 by pH Katzuno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Eu pana nu imi vad itemele de la ender farm nu mai intru sa joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evaldust Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 Cine si-a pierdut iteme imi da un pm aici pe forum, imi zice numele si itemele pierdute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut1213 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 @pH Katzuno se vor face waruri intre family ? Salut sunt curios daca merge sa iti faci un spawner de mobi acela , sau e anti spawnere ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evaldust Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 Da se vor face waruri intre familii. Pe nici un server obisnuit nu poti face spawner daca nu are un plugin special. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 @pH Katzuno se vor face waruri intre family ? Salut sunt curios daca merge sa iti faci un spawner de mobi acela , sau e anti spawnere ? Intrebati-l pe cristi, eu sunt retras din momentul de fata din motive personale, de acum el se ocupa de tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ Kevinster Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Se mai știe ceva nou despre server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefmeister Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Ma a picat serveru sau e inchis? ca mie imi apare ca e inchis si pe gametruck ca e deschis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Vand oul de dragon cu 5.000.000$ cash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Imi zici si mie ce faci cu el de e asa scump ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefmeister Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Il pui in rama + ca mai sunt si alte oua.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evaldust Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Daca vrei sa-l vizi se posteaza la market Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefmeister Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Ba cine imi poate uploada si mie folderu cu versiunea 1.7.2 din .minecraft ca am niste probleme cu mc-u dau + pe forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 (edited) @@CristiaNoN, vezi ca in site unde ai scris "<p>© Licensed to: B-Zone V6.1. Designed by CristiaNoN " (linia 82) in primul rand nu este afisat pe site si in al doilea rand daca site'ul era facut de tine ce rost mai avea sa iti pui notele astea: <!-- STEP ONE: insert path to SWFObject JavaScript --> <!-- STEP TWO: configure SWFObject JavaScript and embed CU3ER slider --> Pe liniile 7 respectiv 10. Edited March 17, 2014 by Vennom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Se lucreaza la server?Am vazut ca-i down. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evaldust Posted March 23, 2014 Author Share Posted March 23, 2014 M-am lasat. V-ati indeplinit visul mai ales tu kakuna. Bafta tuturor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 M-am lasat. V-ati indeplinit visul mai ales tu kakuna. Bafta tuturor. Si-acum o sa fie Katzuno owner? *screams internally* Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 (edited) Bafta Cristianon ! Dar de ce te-ai lasat? Edited March 23, 2014 by AnDr3utZu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts