Jump to content

Portofoliu Duckyy

Ratoiu4 ZEW
 Share

Recommended Posts

@STR8 , e prima oara cand lucrez, si lucrez in PhotoScape, pentru ca m-am obisnuit cu el.

@Denkatt , pai fiind primele mele lucrari.. consider ca nu sunt destul de rele, pot face o lucrare in PhotoScape, dar atunci cand atasez text-ul, e jale.

Edited by Ducky50s

Sunt bune oarecum,trebuie sa le pui direct sa le vedem,sa numai stam sa dam click pe link-uri.

Spor la treaba,lasa-mi un quote daca vrei sa-mi faci si mie te rog un logo cu numele meu.

Sunt bune oarecum,trebuie sa le pui direct sa le vedem,sa numai stam sa dam click pe link-uri.

Spor la treaba,lasa-mi un quote daca vrei sa-mi faci si mie te rog un logo cu numele meu.

Multumesc, iti fac.

EDIT: Sper sa iti placa.

YOIAU6p.png

Foarte frumoase, tine-o tot asa. Oricum, cred ca poti sa te depasesti, incearca ceva si mai frumos !

Multumesc frumos, sunt la inceput si nu prea le am.

Edited by Ducky50s

Incearca sa lasi PhotoScape-ul si lucreaza in PhotoShop Cs6, ai mai multe optiuni si e mult mai usor . Keep work, te descurci :)

Multumesc, nu prea cred ca m-as descurca in PhotoShop, dar voi incerca.

Astea-s facut in PS?Eu vad ca pe unele poze ai pus un efect de pe Instagram.

Nu este nici un efect de pe Instagram, totul este facut in PhotoScape.

Destul de frumoase pentru inceput , Felicitari!

Multumesc frumos, mai am foarte multe de invatat.

Mai ai de lucrat insa cu putina straduinta din partea ta, vei obtine rezultate foarte bune!

Felicitari.

Da, intradevar, nu imi prea ocup mult timpul cu editatul, le fac atunci cand ma plictisesc.

Pentru inceput e bine dar incerca sa treci si la ceva mai greu.

Atunci cand voi avea mai multa experienta, sau voi fi mai pregatit, desigur voi incerca si ceva mai greu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.