Jump to content

Portofoliu Duckyy

Ratoiu4 ZEW
 Share

Recommended Posts

Felicitari, continua tot asa.

4. Aveti dreptul de a posta in acest subforum doar de 5 ori pe zi. Incalcarea acestei reguli va duce la sanctionarea membrului in cauza cu un avertisment verbal la prima abatere pana laWARN-UP.

Primești avertisment verbal pentru că ești la prima abatere. Mai ușor cu spamul.

Au o calitate cam slaba, si daca iei o poza de pe tumblr/instagram etc. nu se poate numi creatie...Macar de'i puneai un text/efect.

Au o calitate cam slaba, si daca iei o poza de pe tumblr/instagram etc. nu se poate numi creatie...Macar de'i puneai un text/efect.

Nu se poate numi creatie? Nu stiu sa pun textele asa de bine, si d-aia nu ma bag.

Lucrez in PhotoScape, n-am deloc experienta, lucrez de plictiseala si pentru ca imi place.

Nu stiu daca am nevoie sau nu de parerile tale, aici ai cateva poze needitate (le-am redimensionat sa incapa):

GDtqweQ.jpgbKuc4JC.pngE4z9jIB.jpgfva3S64.jpg

Astea au fost doar cateva din pozele originale pe care le-am prelucrat, ma enerveaza faptul ca iti dai cu parerea aiurea, fara sa stii daca s-a lucrat sau nu s-a lucrat la pozele respective.

Sunt frumoase, felicitari.

Mersi vere.

---------------------------------------------------------------------------------------

UPP!

LTeaFwN.jpgVYDTjqZ.jpg74jhyLj.pngAzZOEqQ.jpg

Edited by Ratoiu4 ZEW

@@Ratoiu4 ZEW, serios? Îmi furi lucrarea, îi dai un flip horizontal și zici că-i făcut de tine? Jalnic.

Dacă mai faci odată asta vei fi sancționat.

EDIT: Îți mai dădusem o șansă și ai stricat-o și pe aia. Fie, ți-o dau pe ultima, dacă mai continui o să regreți.

Îți sugerez să citești regulamentul mai întâi, în special prima regulă „1. Cel ce creeaza acest topic trebuie sa isi asume proprietatea lucrarilor, adica acestea sa fie realizate de el personal. Ripp-ul ( furtul lucrarilor ) se va penaliza cu SUSPENDAREA CONTULUI.

Edited by Adrian28

Arata ok

Continua :D

Multumesc.

Sunt frumoase faci o treaba buna.

Multumesc, apreciez.

Îmi făcusem o părere bună despre tine până când a postat Adrian98..În rest, lucrările sunt reușite..

N-ai de ce sa-ti faci o parere proasta, n-am facut in viata mea nici un R.I.P, diferenta dintre cele doua poze o vezi mai sus, daca tu o sa le gasesti identice / asemnatoare ma arunc in cap pe ciment. L-)

• VOI REVENI CU EDIT, NOI CREATII!
Edited by Ratoiu4 ZEW

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.