Jump to content

Portofoliu - UTZ MIonut

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

Va multumesc pentru aprecieri. O parte din voi tineti minte ca facusem un Logo pentru un provider de internet ( wireless & mentenanta PC ) il gasiti ceva pagini mai in urma.

Ei bine, cel pentru care am facut logo-ul i-a placut cum lucrez si in urma unor negocieri m-a rugat sa ii fac si un site pentru companie. Mai am foarte putin de lucru la el si am zis sa postez aici rezultatul. Astept pareri.

Versiune Desktop:

1_14.png

1_1.png

1_2.png

1_3.png

1_4.png

1_5.png

1_6.png

Versiune mobil:

1_8.png1_9.png

1_10.png1_11.png

1_12.png1_13.png

Poate ca multi dintre voi nu vedeti unde e ''photoshop-ul'' in aceasta creeatie. Ei bine in ultima vreme web designul traieste pe carca programelor de design grafic. Pentru realizarea de mai sus m-am folosit de photoshop pentru a ascunde diferite defecte pe care nu le puteam repara prin cod html / css, dar si pentru creearea unor layout-uri, etc.

Daca aveti nelamuriri astept intrebari !

Edited by UTZ MIonut

Sunt frumoase, dar tu esti platit pentru asa ceva? Lucrezi la vreo firma ? Sau cum... ca observ ca faci unor firme ..

Da daniel sunt platit. Nu lucrez pentru o firma anume. Treaba merge asa : clientul cauta, designerul contacteaza. :)

Va multumesc pentru aprecieri, astazi am mai facut cateva avatare, la cererea unor playeri de pe B-zone (dimensiunile sunt cum le-a dorit fiecare, acesta e motivul pentru care sunt asa disproportionate intre ele)

marynyk.png image.pngppc.png

Si ...cum e febra campionatului Mondial de fotbal din Brazilia am zis sa fac un background pentru comunitatea noastra, astept pareri :

b_zone_background.png

Edited by UTZ MIonut

Buna ideea cu backgroundul, scuze ca postez din nou, dar vreau sa te si rog daca poti sa imi recomanzi un tutorial sa invat sa fac si eu loggouri.

S4F Looney pentru inceput te sfatuiesc sa incepi sa inveti sa stapanesti editarea textului, efecte aplicate pe text etc, mai apoi sa treci la logo-uri...ilustratii si alte minuni deoarece sunt mai grele.

http://www.hongkiat.com/blog/50-great-photoshop-text-effect-tutorials-part-ii/ sau http://www.tripwiremagazine.com/2013/06/photoshop-text-effects.html (editare text)

http://www.smashingmagazine.com/2009/04/30/60-beautiful-logo-design-tutorials-and-resources/ ( logo-uri )

Trebuie sa intelegi ca pentru o creatie reusita ai nevoie de rabdare si destul de mult timp ( ori mie timpul imi cam lipseste si nu reusesc sa fac creatii nemaipomenite )

Urmareste tutorialele cu atentie si nu te lasa descurajat daca ceva nu iti reuseste, incearca din nou si din nou pana iti iese lucrarea. Dupa ce urmaresti tutoriale incearca sa faci ceva personalizat fara a mai vizualiza vreun tutorial sa vezi cum te descurci.

Ai nevoie de timp ca sa devi un designer de succes, daca iti dedici timpul doar acestui lucru in aproximativ 2 ani o sa ai experienta necesara a unui designer de succes. Eu inca ma consider incepator, nu lucrez de foarte mult timp photoshop-ul ( aprox. 6 luni ).

Dupa ce stapanesti bine photoshop-ul iti recomand sa incepi sa faci logo-urile in adobe ilustrator, ofera mai multe avantaje, este mult mai flexibil ca si program ca sa poti crea un logo frumos, iti ofera mai multe posibilitati ( spun sa treci la Adobe Ilustrator dupa ce stapanesti bine photoshop-ul deoarece este ceva mai dificil de lucrat in el, desi la prima vedere nu pare a fi cu mult diferit, o sa descoperi singur). Mult succes, astept sa vad lucrari de la tine, oricand mai ai vreo nelamurire, astept un PM.

New avatar:

zeko2.pngpatriot.png

Un background pentru prezentarea noulu meu mix:

utz.png

Ideea backgroundului e inspirata dupea cea de la bbc radio, dar zic eu ca mi-a iesit.

Nu am mai uploadat de mult timp unul si vreau sa revin in forta, daca vreti sa le ascutlati pe celelalte va poftesc : https://soundcloud.com/deejayutz/tracks

Edited by UTZ MIonut

Salut, foarte bune lucrarile, excelent, bravo!
Ai putea sa-mi faci si mie te rog frumos un gift cu a doua poza de
aici http://forum.b-zone.ro/topic/204026-portofoliu-xahillex/ Doar sa nu scrie Ahille ci sa scrie igmok[E] oriunde. Mersi.

Edited by MR TheSpiner

MR TheSpiner , vrei sa ramana gif? Totusi o sa imi dea ceva bataie de cap sa scot textul ala de acolo fara sa schimb dimensiunea, incerc sa fac ceva dar de preferat vorbesti cu ahile poate mai are .psd-u la avatar :)

semnaturi noi, mai revin cu cateva pana in seara asta:

sign1.png

sign4.png

sign3.png

Puteti folosi orice semnatura daca va plac.

Edited by UTZ MIonut

MR TheSpiner , vrei sa ramana gif? Totusi o sa imi dea ceva bataie de cap sa scot textul ala de acolo fara sa schimb dimensiunea, incerc sa fac ceva dar de preferat vorbesti cu ahile poate mai are .psd-u la avatar :)

semnaturi noi, mai revin cu cateva pana in seara asta:

sign1.png

sign4.png

sign3.png

Puteti folosi orice semnatura daca va plac.

Am vorbit cu el. Si poate imi face el.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.