Jump to content

Portofoliu - UTZ MIonut

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

AbsolutE - cat timp pot scoate bani din logo-uri e ceva normal sa fiu mai interesat de ramura asta, cat despre avatare/semnaturi imi dau toata silinta sa le fac cat mai bine. Pot spune ca nu am vazut un portofoliu perfect pana acum, cum nici al meu nu este, fiecare are de invatat mai mult sau mai putin.

, îmi place logo-ul cu TTB, însă ai niște greșeli.

Puteai scrie 'Tsar Bratva' - română.

Sau 'Царь Братва' - rusă.

Ceea ce ai scris tu, e între chirilică - rusă cu litere greșite, aspectul îmi place.

, îmi place logo-ul cu TTB, însă ai niște greșeli.

Puteai scrie 'Tsar Bratva' - română.

Sau 'Царь Братва' - rusă.

Ceea ce ai scris tu, e între chirilică - rusă cu litere greșite, aspectul îmi place.

Fontul a arnajat asa literele, nu el.

Unele creatii chiar imi plac pe altele le strica textul si fontul ales.

@, Poţi face o semnătură ceva legat de San Fierro Taxi ceva gen ca semnătura mea dar ceva mai bun dau +1 dacă faci mulţumesc!

Oricum foarte frumos felicitări pentru munca depusă. Poate cândva vei ajunge Designer, lucrezi foarte bine în PS încă o dată felicitări!

Edited by Heroes

Multumesc tuturor pentru aprecieri / critici (constructive).

Richter, conteaza opinia ta pt lucrarile mele, am vazut ca ai unul dintre cele mai vizionate portofolii de pe comunitate si asta spune multe despre experienta ta in photoshop.

Cam asta am putut face pentru bratva, probabil pe viitor o sa incerc pt toate factiunile:

image.png

image.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.png

Edited by UTZ MIonut

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.