Jump to content

Portofoliu - UTZ MIonut

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

Lucrarile sunt chiar reusite in special logo`urile, tine-o tot asa!

Stii cumva vreun tutorial pentru logo ? sau vreu site unde gasesc fonturi frumoase in afara de ' dafont ' :-?

Edited by B4L Popoaca

B4L Popoaca- eu fonturile le downloadez de pe dafont, daca ai rabdare sa cauti gasesti destule fonturi frumoase ( iti recomand sa folosesti cateva de tip brush de la top rated ), in rest daca gasesc un font sa imi placa iau si de pe alte site-uri.

O sa iti las un PM cu ceva tutoriale de logo-uri

Edited by UTZ MIonut

Foarte frumoase , continua tot asa.

Va multumesc pentru aprecieri, aceasta este semnatura cu care am vrut sa particip la #sotw56, dar cum fac parte din juriu am zis sa nu mai ma inscriu in aceasta editie, totusi am sa va arat lucrarea:

sotw56.png

elyte.pngimage.png

strengar1.png

Edited by UTZ MIonut

Se vede ca esti incepator dar cand le faci se vede munca multa pusa in ele

Downloadeaza resurse+uitate la tutoriale.

Esti ceva gen eu daca ai sa te uiti la tutoriale si sa iti iei niste resurse o sa ajungi departe ca si mine daca ma crezi

Uite un portofoliu al meu (http://forum.b-zone.ro/topic/221259-artworks-nikoandrei/) Daca nu ma crezi dar sper sa ma crezi

Esti ceva gen eu daca ai sa te uiti la tutoriale si sa iti iei niste resurse o sa ajungi departe ca si mine daca ma crezi

Uite un portofoliu al meu (http://forum.b-zone.ro/topic/221259-artworks-nikoandrei/) Daca nu ma crezi dar sper sa ma crezi

Chit ca primesc suspend , dar e incepator?Mi-a facut multe chestii si m-a ajutat si la un site cu un logo foarte bun.

Ce ai facut tu ...alea sunt de incepator ma ...Cred ca nu stiu cum sa faci reclama la portofoliul tau!

Ungeati-as sufletul cu margarina tu nu sti sa pui un [.IMG] inainte si un [,/IMG]dupa link si iti dai talente? Alea nici nu se pot numi avatare, le fac in paint in 2 minute. Mai invata prietene.

NikoAndrei, de asta sunt aici, sa invat, cat despre lucrarile tale nu mi se par chiar atat de impresionante pe cat zici tu. Fontul este frumos, dar are defecte la curburi, semnatura cu darius am vazut-o pe un pack de pe filelist, iar semnatura cu spiderman e prea simpla, lafel si textul. Succes

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.