Jump to content

Tupeu

qazdawn

Recommended Posts

Deci ce este cu tupeul asta pe playerii noi?Am intrat si eu linistit pe server sa vad ce s-a mai facut si deja incepe DM pe civili.

Ma duc la GSLS pentru event,un newb pe nume nicku sau ceva de genu' incepe sa faca DM pe mine,ii trag un glont si spun sa stea calm,si incepe sa vina tot timpul si ma omoara.Dupaia omor pe unu Alynn din greseala,si incep toti sa traga in mine. (Scuze alynn)

Deci asemenea nesimtire n-am mai vazut.Ce este chestia asta,daca vine unu sa omoare pe cineva din GSLS sa sara toti sa faca DM pe el?A inventat-o cineva sau a fost legalizata pe server de vreun admin?

adevaru e ca playerii noi sunt foarte smecheri isi dau tot timpu aere chiar daca nu stiu nimic roleplay tot ei sunt tari in gura..toti newbie sunt smecher cum le zici ceva sa stea calmi incep : "da cine esti tu ma nab" dar nabii sunt ei ...trebuie pusi la punct acesti newbie ei de acum daca au arma in mana se cred dumnezeu ..

Cum zic , chestia cu DM cu playeri noi , asta e , toti am fost asa , si eu la inceput cand avam [ro]mirc :)) intram in toti dadeam cu pumnii cu ce prindeam :)) , asa a fost la toti , o sa se obisnuiasca si o sa isi dea seama ca nu au voie sa faca DM :)

PS: mai sunt si nesimtiti care le zici ceva si ei incep: jet , mar* , pleaca , nab

- nici eu nu ii suport pe astia , dar asta e :)

"Nu toti avem rafturile aranjate din biblioteca"

Pentru a remedia problema asta, ar trebui ca playerii sa fie aspru sanctionati pentru DM aiurea ... si am ramane cu 100 on ...

LE: Si sa-ti poti face cont doar pe site .... asa am mai reduce numarul codatilor ... si al DM-istilor.

Playerii noi tot sufera de ei , ii vezi cu level 3-4 si incep sa-ti zica : Ba date , eu stateam aici..Pun tinta pe tine , te ameninta ca vin cu Tattaglia/Paterno/Barzini/Stracci/Corleone/Cuneo,ca vin cu Bobo domne , ai grija ca il chem pe Alin.Maest ,si daca intrebi vreun player din factiunea respectiva sau pe cineva de el , zice ca il injuri de #cenzurat#...

Poate nu este bine sa faci DM excesiv dar asa se te plimbi pe strazi fara nicio actiune nu ar avea niciun sens jocul.E mai frumos cand te alergi cu masinile sau cand incepi o lupta intre prieteni.Dar nu trebuie sa incepi sa ataci cei care nu`i cunosti daca vrei sa faci DM fa' pe prietenii tai.

nu ma daca vreti actiune si dm si alte chestii ducetiva pe serverul de fun /join gg si va omorati acolo pana ajungeti la minigun sau pana se termina harta roleplay e sa faci level,sa iti faci prieteni,sa interactionezi nu sa te sui pe restaurant sa tragi...(nu fac rederire la tine aici) cu prietenii daca vrei te duci pe serverul de dm

Poate nu este bine sa faci DM excesiv dar asa se te plimbi pe strazi fara nicio actiune nu ar avea niciun sens jocul.E mai frumos cand te alergi cu masinile sau cand incepi o lupta intre prieteni.Dar nu trebuie sa incepi sa ataci cei care nu`i cunosti daca vrei sa faci DM fa' pe prietenii tai.

Vrei sa zici in gluma , pentru ca daca n-ai face-o in gluma ti-ai pierde prietenii ...

Man dar nici sa stai degeaba.De aceea exista pe serverul RP mafii,politie fbi armata.Pentru a face sa fie cat mai RP mafiile se bat intre ele politia intervine si cu focuri de arma daca este necesar si nu este DM aiurea este unul frumos

Deci ce este cu tupeul asta pe playerii noi?Am intrat si eu linistit pe server sa vad ce s-a mai facut si deja incepe DM pe civili.

Ma duc la GSLS pentru event,un newb pe nume nicku sau ceva de genu' incepe sa faca DM pe mine,ii trag un glont si spun sa stea calm,si incepe sa vina tot timpul si ma omoara.Dupaia omor pe unu Alynn din greseala,si incep toti sa traga in mine. (Scuze alynn)

Deci asemenea nesimtire n-am mai vazut.Ce este chestia asta,daca vine unu sa omoare pe cineva din GSLS sa sara toti sa faca DM pe el?A inventat-o cineva sau a fost legalizata pe server de vreun admin?

Da, te inteleg perfect! De multe ori mi se intampla sa vina un anume "Giga_Contra" sau chiar mai multi si sa isi dea aere de importanta plus sa-si evidentieze instinctul de jungla si proasta crestere. Si daca le zici ceva incep sa te injura si sa urle ca maimutele in calduri. Si ce e mai mult, multe dintre aceste specimene ajung in factiuni, abia atunci vezi apogeul importantei pe care si-o acorda.

Dar pe mine ma amuza cand se dau cu funduletzul de pamant sa ma impresioneze cu injuraturile lor alese de mame, neamuri, sfinti si mai stiu eu ce.. E chiar nostim.

Si iti spun ca cel mai bun tratament pentru aceste specii este sa nu le raspunzi cu acceeasi moneda sau sa ii ignori. Deja daca faci asta incep sa fie confuzi.. mai au putin si se dau cu capu de perete :))

Bine mai sunt si alti insistenti care iti distrug masina sau trag in tine cand se simt Rambo. Aici deja trebuie sa le arati ca poti fi si dur, depinde ce metoda alegi: POST sau 3 gloante de deagle in burta.

Oricum stai linistit ca nu vom scapa prea curand de ei, prostia se raspandeste mult mai rapid decat inteligenta si etica... Doamne ajuta! :))

Nu ai ce sa faci,asta e,insa voi cei care aveti lvl mare,putina vechime si stiti cum sta treaba,invatati-i,spuneti-le ca nu e bine etc,incercati sa-i ajutati daca gresesc fata de voi,daca vedeti ca sunt nesimtiti ca mai sunt si din-astia,postati-i.Asa e peste tot,e o chestie teoretic normala.Multi nu fac diferenta intre server de DM si server RPG,chiar si dintre cei care au totusi o anumita experienta pe RPG fac Dm excesiv,ce poti sa le ceri celor noi,in cazu asta?Topic Closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.