Jump to content

Pato(artwork)

Pato
 Share

Recommended Posts

Mersi, uite si una dintre cele mai bune zile : h09XLRH.png Prima zi de cand fac grafica in care am avut 2 comenzi

@UTZ, ma voi ocupa si de logo-ul tau numai cand imi permite timpul. Mersi

Mersi mult pentru aprecieri. In legatura cu ce a spus Tepan, umbra aceea este pusa acolo ca make-up, logo-ul de exemplu pe un panou nu va fi cu shadow.

Scoate drop shadow si foloseste un font mai simplu ( la logouri )

Hei Pato! Imi place extrem de mult cum lucrezi. Dai dovada de eleganta prin lucrarile pe care reusesti sa le fauresti. Apreceiz foarte mult stilul asta de a lucra. Prin toate aceste efecte pe care le adaugi unor logouri (efectul acela de fum), in fata mea dai dovada de profesionalism. Sunt si eu Photoshoper, insa sunt unul ``standard`` as putea spune. Nu adaug decat un efect, hai maxim 2 pe o lucrare si un text daca e cazul (bineinteles, stiu sa redimensionez si respectivele lucrari). Repet, apreciez la maxim stilul tau de a lucra. Felicitari pentru lucrarile intocmite si pentru portofoliu. Pe viitor sper sa ne mai incanti si cu alte lucrari, unele mai bune decat altele!

@@Pato

Ti-am mai zis, imi place cum gandesti dar la modul de prezentare nu-mi place cum te descurci.

Nu cred ca doar un simplu backgound alb poate face ca totul sa para "magnific still"

Edited by TepaN

Pato- imi place coverul pentru facebook.

La logo-uri nu mai folosi inner shadow, scade din calitate. Shape-urile la craniu si cheite era de preferat sa le faci din vectori, ori peste shapeu-l facut de tine sa faci conturul din vectori sa nu se mai vada marginea pixelata (ex: craniu/cheite). Urmareste niste tutoriale ''ieftine'' cat sa inveti sa faci cerculete, ovale, patratele etc din vectori si exerseaza, dupaia o sa vezi si rezultatele cand le aplici la logo-uri, mult succes :*

Eu in primul rand nu folosesc shape-uri si nici un fel de vector, eu imi fac cu propria mana orice element imi trebuie. Mersi de sfaturi dar la capitolul "pixelare" arata foarte bine imaginea, la inner shadow iar te inseli, logo-ul nu are efectul asta ci doar pe mockup l-am adaugat :) Arunca o privire aici : http://apphacked.com/ sa te convingi singur. (sper ca nu e problema ca am pus link-ul ala )

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.