HoryRazvy Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 De ce toti copii din scoli spun " Vai iara vine ora asta " " Vreau sa plec acasa " " Ma plictisesc la ore " De ce se intampla asta ? Pentru ca in scoli nu se invata lucruri foarte importante in viata, nu este ceva ce sa ii atraga pe copii, daca ar fi fost lucruri importante in viata, sa ne ajute toti copii ar fi toata ora cu gura cascata si ascultand pas cu pas totul. Profesorii spun " Nu mai invata copii " .. De ce ? Pentru ca nu invata lucruri folositoare. La scoala sunt si ore interesante, dar sunt foarte putine, la acele ore avem niste profesori foarte tari, cu toti ( Copii si profesorii ) daca sistemul este prost si profesorul este tare atunci se creeaza un punct comun. Daca si sistemul e prost si profesorul, atunci este o chestie foarte plictisitoare si nimeni nu este atent. Sunt copii care pot intelege si din aceste lucruri proaste, dar nu sunt multi. Avem profesori care inteleg mentalitatea copiilor, dar cum am spus, sunt foarte putini. La scoala nu ar trebui sa fie loc de ura, de suparare, de invidie, ca asta se implementeaza in copii, nu ar trebui sa fie loc de cearta, de concurenta, de frica. Mori de frica atunci cand primesti o nota rea. Nu, la scoala e nevoie de profesori decenti, care sa inteleaga copii si sa fie pe aceasi " unda " cu ei. Daca vei citi acest TOPIC in intregime vei afla o mare parte din ce este scoala. Daca va place si doriti sa continui lasati un Reply cu parerea voastra si daca sa continui sau nu. Big Credits to Levi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Topic pinned, fiecare puteți pune o părere personală despre cadrurile didactice și întrebări la care veți primi răspunsuri. ATENȚIE, veți pune întrebări legate doar de această temă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Pall Mall Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Este adevarat ca nu se invata lucruri folositoare,iar ca unii profesori nu cunosc cum gandeste copilul. Dar chiar crezi ca ei vin de placere la scoala stiind ca unii dintre noi nu-i suporta? Ei fac asta pentru bani,chiar daca si sistemul din Romania este prost si ne pune pe tava prostii mai mari ca el. Cum a spus si Levy si Tudor Chirila ca trebuie sa ne mobilizam,ei sunt prostii care ne fac pe noi mai prosti in fata Europei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S h e f f e l s Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Scoala este locul unde inveti unele chestii faine dar si unele plictisitoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLeur Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 (edited) Părerea voastră este că la şcoală învăţaţi lucruri importante în viaţă, pe note ? Nu, nu este aşa. Te obligă să reţii nişte prostii, de care chiar nu ai nevoie. De cele mai multe ori, liceenii învaţă pentru un amărât de 5 o lecţie de 3 pagini care nu te ajută cu nimic şi, totuşi, învaţă pentru a trece. Mi se pare de-a dreptul aiurea să obligi copilul să îţi înveţe materia dacă el nu vrea şi nici nu te prea înghite. Aici mă dau exemplu pe mine cu Matematica, eu nu o suport, diriga nu ştie să predea şi am încercat dar nu pot. Acum îmi ve-ţi spune toţi ; ' nu există nu pot, ci nu vreau. '. Vă întreb eu pe voi, cum credeţi că va fi învăţământul pentru copiii noştrii ? Edited May 5, 2014 by BLeur Link to comment Share on other sites More sharing options...
BluEEE Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Scoala este si va fi mereu viitorul nostru asigurat in bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldatel Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Școala este locul unde inveti lucruri, care îți trebuiesc in viata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTARJkE Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Nu, nu este "o prostie", cum spun unii dintre noi. Este ceva care, dacă ne dăm interesul când trebuie, ne ajută în viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeTiC3l zis MOLIE Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Este ceva pentru care unii se duc doar sa isi vada prietenii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Dipp Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Scoala pentru mine inseamna locul unde iti faci prieteni si cam atat, vreau sa vorbesc doar in numele meu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Kendrink Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Scoale este un loc in care inveti lucruri noi, iti faci noi prieteni. Aceasta iti poate deschide o cale pentru un viitor cum ti-ai dorit tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMC Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Nu ai scoala,nu ai cariera,job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XannyS. Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 O cladire cu 1 sau mai multe etaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Metaphour Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Clasele 1-4 sunt folositoare ca te ajuta sa scrii, sa citesti etc, din clasele mai mari, din cate am auzit, aceste materii trebuie invatate...nu pentru ca iti trebuie in viata, ci pentru ca te invata sa inveti Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 (edited) Școala? O mașinărie de birocratizare, instituționalizare, globalizare în masă. Știu că am încheiat totul în sufixul "-are", dar școala este așa de vagă, atât de prost gândită (cel puțin în le poor Roumanie) încât cam așa s-ar putea descrie. Mașinărie de tâmpire în masă. Loc urât de profesori, copii, părinți. Și eu urăsc școala, dar cel puțin iubesc educația. Edited June 8, 2014 by EuroStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
JmecK Magnificul Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Scoala este un loc foarte frumos in care poti invata multe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratoiu4 ZEW Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Scoala este o cladire cu profesori in care te duci din obligatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Luna Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Scoala este o unitate de invatamant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicKKed Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Este o unitate de invatamant, prin care elevii isi pot exprima direct opinia fata de un lucru Si sunt batuti de profesori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Radu Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Este o unitate de învăţământ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marki Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Scoala este locul care te impinge, ai scoala ai servici, ai servici ai di tate, n-ai scoala esti un prost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al3xC Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Scoala este o mare pierde de timp aici in ROMANIA.In alte tari chiar stie cum sa ii faca pe elevi sa le placa Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R T I N Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Scoala este non sens ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvey Specter I DeviL Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Şcoala ar trebui să fie un loc în care să înveţi lucruri benefice, care te vor ajuta în viaţă, nu lucruri care să te plictisească şi care nu-ţi vor prii mai târziu, însă cei de sus nu vor aşa ceva, ei vor să ne tâmpească. Cel puţin este un loc în care să te distrezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicKKed Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Scoala este o unitate de invatamant creeata special pentru a invata ceva de la profesori, de a te imprietenii cu oameni noi si a cunoaste oameni cu opinii diferite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts